Odstopila tudi Marija Gjerkeš Dugonik

Po odstopu Henrika Gjerkeša, je odstopila tudi njegova mati Marija Gjerkeš Dugonik

Prlekija-on.net, sreda, 22. december 2010 ob 18:084
Marija Gjerkeš Dugonik

Marija Gjerkeš Dugonik

Zaradi osebnih razlogov je s položaja podpredsednice stranke DeSUS odstopila tudi Marija Gjerkeš Dugonik, mati nekdanjega ministra Henrika Gjerkeša, ki je odstopil včeraj. Izvršni odbor stranke DeSUS pa je za naslednico Henrika Gjerkeša predlagal Dušo Trobec Bučan.

Premier Borut Pahor razume razloge za Gjerkešev odstop in meni, da je Gjerkeš kot minister svoje delo opravljal zelo učinkovito, posebej na področju črpanja evropskih sredstev.

Minister Henrik Gjerkeš je odstopil v torek popoldne, potem ko so ga dan prej vinjenega za volanom službenega avtomobila ujeli policisti in mu namerili 0,64 miligrama alkohola na liter krvi. Gjerkeš je prenočil na policijski postaji, saj so zanj odredili pridržanje.

Henrik Gjerkeš je že šesti minister, ki je zapustil Pahorjevo vlado v dveh letih delovanja. Šest ministrov je zapustilo tudi vlado Janeza Janše, a v celotnem štiriletnem obdobju vladanja.

Lenny sreda, 22. december 2010 ob 23:09

Jejžeš na... g.Jurša, Henrik, ze pa še jegova mamika...kunec sveta.... Jočeeem

Ze Kahleka sploh nede več v Prlekijo.... Jok Solzec Jokec Žalosten


Žalostnen den za Prleke Jočeeem Jočeeem Jočeeem Jočeeem

zobl sreda, 22. december 2010 ob 23:38

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


najbolj žalosten dan v zgodovini prlekije!!!!


Vizionar četrtek, 23. december 2010 ob 19:00

...oddahnilo si je ljudstvo od roglovske politike, gospa je blizu liniji, da je prav samo tisto kaj predlaga njihova oblast. Dobrodošel partner je bil Jurša. Vidne vloge in potegovanje za razvoj Prlekije ni bilo; prej grožnje, brez mene je izjavil, sem tudi jaz proti.
Menda te politika naredi takega, da se imaš za nepogrešljivega, prepričanega v vsemogočnost. Sreče, da narediš kaj dobrega ne poznaš, je pač kapitalizem, kdo ima oblast lahko razmetava, z izgovorom da dela dobro za ljudi. Ne iger, ne kruha; delovnih mest se veselim, potem vem, da bom preživel ...

karantanija četrtek, 23. december 2010 ob 20:25

Mislen, ka je totalno fse eno, če momo (prleke) sploh kakšnega ministra, ker tote, roko na srce, je pametnega prokleto malo nareda. Kej se poslanca tiče, pa je ista slika, teko ka se v Loblano voze pa svoje apetite rešovle, na lidi kere pa so ga izvolele, pa kratkomalo son rat pozoba. Železna teta, tota pa je dobila kejlo, tote pa se bode kucalo po politike pa vroče jesene 2010 v ževleje nede pozobela. Z Zloba ej pa še ji je edino jene projekt osta "NOVA VEŽICA", ja Marica, pomalen začne dol v grabo glejate.....

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Politika