Pomurski pokrajinski odbor stranke DeSUS zahteva izključitev poslancev iz stranke

Kot kaže, je ozračje v stranki DeSUS vse bolj razgreto, nezadovoljstvo velikega dela članstva pa zaradi samovoljnega delovanja poslancev v DZ ter zaradi neupoštevanja statuta ter odločitev stranke vse večje.

Prlekija-on.net, sobota, 24. april 2021 ob 11:572
DeSUS

DeSUS

Zaradi vse bolj očitnega nezadovoljstva članov stranke DeSUS nad delom njihovih poslancev v Državnem zboru je pomurski pokrajinski odbor DeSUS-a na izvršni odbor naslovil zahtevo za izključitev poslancev iz stranke. Da so člani stranke v Pomurju vse bolj nezadovoljni nad delom poslancev omenjene stranke, priča tudi nedavna razpustitev celotnega strankinega odbora v Radencih.

Pomurski odbor stranke prav tako zahteva tudi razrešitev predsednika sveta stranke Antona Urha, in sicer predvsem zaradi - kot pravi predsednik pomurskega odbora Janez Kardoš - nedemokratičnega načina vodenja sej stranke.

Kot kaže, je ozračje v stranki DeSUS vse bolj razgreto, nezadovoljstvo velikega dela članstva pa zaradi samovoljnega delovanja poslancev v Državnem zboru ter zaradi neupoštevanja statuta ter odločitev stranke vse večje. Ali bo zahtevi ugodeno ali ne, bo znano v prihodnje.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Politika