Tadej Toš: Prlekija je najbolj optimističen del Slovenije

Tadej Toš pod stoletnimi hrasti občinstvo nasmejal do solz.

Kristina Žižek, četrtek, 5. avgust 2021 ob 14:59
Tadej Toš v Parku 1. slovenskega tabora

Tadej Toš v Parku 1. slovenskega tabora

V sklopu prireditve ob 10-letnici dogodka Občina na prostem je Ljutomerčane zabaval slovenski stand-up komik Tadej Toš. Občinstvo je v Parku 1. slovenskega tabora nasmejal do solz.

Aktualno dogajanje je predstavil na humoren način. Slišali smo veliko o novem koronavirusu, njegovem doživljanju karantene in ukrepih, odgovoril pa je tudi na vprašanje »kam je letos izginila gripa?«. Pravi namreč, da gripa deluje po slovenskem pregovoru pametnejši odneha. Manjkale niso niti njegove dogodivščine ob prehodu hrvaške meje. Občinstvo je seznanil tudi z zanimivim bolezenskim stanjem »fukjenitisom«.

Ob 10-letnici Občine na prostem so podelili posebna priznanja društvom, zavodom in javnim podetjem, ki letos praznujejo okrogle obletnice delovanja.

10 let Občine na prostem


Dotaknil se je slovenske olimpijske evforije, združitvene moči športa, ameriških volitev in podal nekaj življenjskih modrosti.

Seveda ni pozabil na Prlekijo in Prleke. Pravi, da je Prlekija najbolj optimističen del Republike Slovenije. Je namreč slovenska Provansa in raj na Zemlji. Ob tem je omenil še prleški špricar in prleško moč prepričevanja.

Zaključil je s slovensko ljudsko pesmijo Kaj nam pa morejo in povabil občinstvo, da zapoje z njim.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno