Ob 20-letnici MLMN Križevci podelili priznanja in zahvale

Na zaključnem turnirju so se podelili tudi pokali in medalje najboljšim v 20. sezoni MLMN Križevci.

Prlekija-on.net, sreda, 22. junij 2022 ob 15:39
Zmagovalci zaključnega turnirja ŠD Berkovci

Zmagovalci zaključnega turnirja ŠD Berkovci

Športna zveza Križevci je v sklopu 20. sezone na zaključnem turnirju v Vučji vasi podelila priznanja in zahvale ob 20-letnici Medobčinske lige malega nogometa na travi(MLMN Križevci) naslednjim društvom, ki so vseh 20 let tekmovala v ligi: ŠD Vučja vas, ŠD Kalinovjak, ŠD Junior SNV, ŠD Križevci, ŠD Lukavci, ŠD Lo-Ko in ŠD Berkovci.

Kot je ob tem povedal vodja lige Andrej Weis, so se zahvalili tudi sodnikom, ki so delili pravico v vseh teh letih. Vodja sodnikov vseh 20 let  Albin Jelen je bil deležen plakete, zahvale pa so prejeli Štefan Felbar, Vlado Krištofič, Danilo Polanič, Marjan Čontala, Gorazd Topolnik in Anton Kovač.

Plaketa je bila podeljena tudi občini Križevci za podporo in financiranje športa v vseh letih na zelo visoki ravni. Plaketo je prav tako prejel Pavel Zorko, ki je bil pobudnik in dolgoletni vodja lige. Zahvala se je podelila tudi sedanjemu vodji lige Andreju Weisu, za njegov trud in vodenje lige.

Na zaključnem turnirju so se podelili tudi pokali in medalje najboljšim v 20. sezoni MLMN Križevci:

  1. mesto ŠD Berkovci
  2. mesto ŠD Ključarovci
  3. mesto ŠD Junior SNV
  4. mesto ŠD Bunčani

Najboljši strelci so bili Tomaž Kapun (ŠD Berkovci) - 31 zadetkov, Alen Brumen (ŠD Junior SNV) - 30 zadetkov, Niki Slana (ŠD Junior SNV) in Matej Vok (ŠD Slaptinci) - 22 zadetkov. Najboljši vratar je bil Miha Zagoršak (ŠD Berkovci) - 56 prejetih zadetkov.

Zmagovalci zaključnega turnirja so ŠD Berkovci, drugo mesto je osvojila ekipa ŠD Junior SNV, tretji so bili MDC Zetor servis Vučja vas, četrti pa ŠD MRD-Krapje.

Najboljši strelec zaključnega turnirja je bil Jaša Rošker (ŠD Lo-Ko), najboljši vratar pa Miha Zagoršak (ŠD Berkovci).




Več v Šport