Krka učence Osnovne šole Cvetka Golarja Ljutomer spet popeljala v Planico

Poiskali so si mesto, se opremili z navijaškimi rekviziti in pričeli glasno navijati ter spodbujati skakalce in letalce. Vzdušje je bilo enkratno in neopisljiv občutek je, ko cela Planica diha kot eno.

Prlekija-on.net, petek, 22. marec 2024 ob 14:23
Učenci OŠ Cvetka Golarja Ljutomer v Planici

Učenci OŠ Cvetka Golarja Ljutomer v Planici

Zbudili smo se v težko pričakovano jutro ... četrtkovo jutro. V glavah je odmevala pesem Planica, Planica snežena kraljica. Vedeli smo, da je to dan, ko bomo v živo videli naše orle - Anžeta Laniška, Domna Prevca, Timija Zajca, Lovra Kosa, Žaka Mogla, Maksima Bartolja in seveda enega in edinega Petra Prevca, ki letos zaključuje svojo skakalno kariero. Polni pričakovanj, nasmejanih ust in iskric v očeh smo se odpravili na dolgo pot. Pot je potekala brez zapletov in že smo se približevali planiški lepotici. Pričakalo nas je lepo, sončno vreme in navijaški zvoki ostalih obiskovalcev. Poiskali smo si mesto, se opremili z navijaškimi rekviziti in pričeli glasno navijati ter spodbujati skakalce in letalce. Vzdušje je bilo enkratno in neopisljiv občutek je, ko cela Planica diha kot eno.

Na tem mestu bi se radi zahvalili našim donatorjem, podjetju Krka d.d. Novo mesto, saj so nam podarili prevoz, malico in vstopnice. Prav tako so nam podarili rutke-bandane in za spomin njihovo maskoto - plišastega mačka Pikija.

Še enkrat hvala, da smo lahko dolino pod Poncami spoznali iz neposredne bližine ter uživali v nepozabnem vzdušju, ki nam bo ostal še dolgo v spominu.

Več pa naj govorijo utrinki sami zase.

Učenci in učiteljica 6. in 7. razreda




Več v Družabno