Kdo bo letos zbudil Ormož?

Letos ekipa Kluba ormoških študentov organizira že kar 8. »Zbudi se, Ormož«, ki se bo odvijal 25. maja 2024 v Mestni grabi v Ormožu.

Prlekija-on.net, petek, 26. april 2024 ob 14:46
Prljavo kazalište

Prljavo kazalište

Tradicija Kluba ormoških študentov ostaja, saj tudi letos organizirajo dogodek, ki je namenjen vsem generacijam v Ormožu! Z dogodki ne poskušajo samo zbuditi mesta Ormož, ampak povezati ljudi vseh generacij ter hkrati ohranjati in spodbujati dogajanje v Ormožu.

Letos ekipa Kluba ormoških študentov organizira že kar 8. »Zbudi se, Ormož«, ki se bo odvijal 25. maja 2024 v Mestni grabi v Ormožu. Skozi celoten dan bodo potekala športna, zabavna in poučna dogajanja. Bujenje Ormoža se bo pričelo ob 9. uri, ko se bo skozi mestne ulice sprehodila godba Glasbene šole Ormož in mažoretke. Prijavljene ekipe se bodo pomerile v odbojki na mivki, tekmovanje med ekipami bo potekalo med 10. in 15. uro. Kot obljubljeno, se bo našlo nekaj za prav vse generacije. Za najmlajše bodo poskrbeli animatorji iz animacij Mavrica, za športne navdušence in podpornike zdravega življenjskega sloga ter seveda vse, ki si to želijo biti, se bo predstavila športna šola DADA in Center za krepitev zdravja iz Zdravstvenega doma Ormož. Za vse, ki želijo na dan dogodka »pošportati« bodo potekali Core treningi pod vodstvom Albina Horvata in plesni (zumba) treningi pod vodstvom Domna Rotarja. Našlo se bo tudi nekaj za ljubitelje živali, saj na obisk prihajajo iz pasje šole SA-NU s svojimi psički. V Mestni grabi se bodo s svojo stojnico predstavljali policisti in gasilci. Na druženje med nas so prav tako povabili starostnike iz Centra starejših občanov Ormož. Nikoli pa ne pozabijo niti na osnovne šole ter vrtce v ormoškem okolišu. S prav posebnim projektom se nam bo na eni izmed stojnic predstavila Osnovna šola Ormož. Vrtec Ormož pa nas bo s svojo plesno točno popeljal v dnevno dogajanje. Za vse rokometne navdušence in seveda tudi tiste, ki bi to želeli postati, bo na eni izmed stojnic za vas tudi Rokometni klub Jeruzalem-Ormož.

Zbudi se, Ormož!

Lačni ne bomo! Za okrepčilo na dogodku čez celoten dan skrbi Iskreno gostinstvo, zvečer pa bo za hrano skrbel SKUNK Urban Kitchen.

In kdo bo zvečer zbudil Ormož? Na oder namreč prihajajo pionirji yu-rocka, predstavniki novega vala, legende, brezčasni in brezkompromisni, eni in edini - Prljavo kazalište. Zraven njih bosta nastopili skupina Jack ‘n' roll, ki igrajo predvsem pop-rock in zabavno glasbo ter skupina mladih ustvarjalcev SP!CY, ki igrajo predvsem avtorske skladbe. Za zaključek večera pa bo poskrbel DJ C.H.A.R.E.

Večerni del dogodka se bo pričel ob 21. uri in bo trajal do jutranjih ur. Vstop na dnevni del dogodka je prost, karte za večerni del lahko kupite na vseh prodajnih mestih Olaii (v katerikoli poslovalnici Trafika 3DVA in na bencinskih servisih MOL) ali preko spleta. Trenutna cena karte je 18 evrov, na dan dogodka pa 20 evrov. Tisti z malo sreče lahko osvojite karto na nagradnih igrah, ki jih člani Kluba ormoških študentov pripravljajo v sodelovanju ali na lastnih kanalih. Tudi mi bomo podelili nekaj vstopnic, spremljajte nas.

Mi se že izredno veselimo dogodka, vas pa vabimo, da se nam pridružite in tako skupaj zbudimo Ormož!




Več v Družabno