Predšolski otroci treh občin iz UE Ljutomer so nastopili na prireditvi Mavrični vrtiljak

Nastopili so otroci iz vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Mala Nedelja, Cven, Veržej, Cezanjevci in Križevci.

Prlekija-on.net, četrtek, 18. april 2024 ob 07:36
Mavrični vrtiljak

Mavrični vrtiljak

V torek, 16. 4. 2024 so se predšolski otroci iz treh občin upravne enote Ljutomer zbrali na tradicionalni medobčinski prireditvi Mavrični vrtiljak, ki se je odvijala v športni dvorani ŠIC Ljutomer. Nastopili so otroci iz vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Mala Nedelja, Cven, Veržej, Cezanjevci in Križevci.

Otroški in vzgojiteljski ustvarjalni duh že veliko let doživlja ta poseben dan v organizaciji Občinskega društva prijateljev mladine Ljutomer in vrtca soorganizatorja, tokrat je to vrtec Križevci. Na prireditvi se vsako leto zbere veliko otrok, letos je bila ta številka 161. Otroke pa je spremljalo 22 mentorjev. Obiskovalci so uživali v otroškem plesu, petju in igri.

Zbrane sta nagovorila župan občine Križevci g. Branko Slavinec in v imenu Občinskega društva prijateljev mladine Ljutomer ravnateljica OŠ Stročja vas ga. Mateja Leskovar Polanič.

Otroci in strokovni delavci so v nastope vložili veliko truda, zato si zaslužijo čestitke.

Zahvaljujemo se g. Kavašu iz vrtca Ljutomer za ozvočenje, gasilcem PGD Boreci za varovanje, podjetju KSP Ljutomer za soglasje k uporabi športnega objekta ŠIC, občini Ljutomer, predsednici društva prijateljev mladine Ljutomer Mateji Polak, kolektivu vrtca Križevci in vsem ostalim, ki so pripomogli pri izvedbi prireditve.

Zapis: Renata Slavinec Berden
Foto: Katja Mertuk in Jasmina Belec




Več v Najmlajši

Podnebna kampanja v vrtcu Mala Nedelja

Podnebna kampanja v vrtcu Mala Nedelja

četrtek, 25. april 2024 ob 09:58
Srečanje babic in dedkov v vrtcu Mala Nedelja

Babice in dedki v vrtcu Mala Nedelja

petek, 12. april 2024 ob 10:36