Da so gasilci nepogrešljiv del pri reševanju, se zavedajo tudi delodajalci - Farmtech uredil dve parkirni mesti za intervente

Pri podjetju Farmtech iz Ljutomera so za gasilce pripravili dve parkirni mesti za intervente in jim s tem omogočili hiter dostop do vozila, ko je potrebna intervencija.

Prlekija-on.net, četrtek, 18. april 2024 ob 07:52

Člani in članice PGD Ljutomer smo prostovoljci. To pomeni, da v kolikor dobimo poziv za intervencijo v našem delovnem...

Objavil/a PGD Ljutomer dne Sreda, 17. april 2024

Pri podjetju Farmtech imajo interventi posebno parkirno mesto

Gasilci PGD Ljutomer so nepogrešljiv del pri reševanju ljudi in premoženja na širšem območju Ljutomera. Tega se dobro zavedajo tudi nekateri delodajalci, kjer so gasilci, ki so prostovoljci, zaposleni. Pri podjetju Farmtech iz Ljutomera so tako za gasilce pripravili dve parkirni mesti za intervente in jim s tem omogočili hiter dostop do vozila, ko je potrebna intervencija.

Pri PGD Ljutomer so se jim ob tem še posebej zahvalili.

"Člani in članice PGD Ljutomer smo prostovoljci. To pomeni, da v kolikor dobimo poziv za intervencijo v našem delovnem času, na podjetju na katerem smo zaposleni, zapustimo naše delovno mesto in odhitimo na pomoč.
Vendar pa vedno ni mogoče zapustiti dela in odhiteti na pomoč, ali pa zaradi narave dela, ali pa naš odhod traja predolgo, da bi bili pravočasno na dogodku intervencije.
Na tem mestu se moramo našim delodajalcem iskreno zahvaliti za potrpežljivost in razumevanje našega poslanstva, da nam dovolijo odhode, saj naša odsotnost v času intervencije, za njih predstavlja med drugim pomanjkanje delovne sile in izpad dohodka.
Nekateri delodajalci pa naše prostovoljstvo še posebej spodbujajo in nam pri tem tudi pomagajo - hvala podjetju Farmtech, ki je za naše gasilce pripravilo dve parkirni mesti za intervente, in jim s tem omogočilo najhitrejši možen dostop do vozila z namenom odhoda na intervencije
," so ob tem zapisali in se zahvalili podjetju.




Več v Kultura in izobraževanje