V Radomerju so se sestali člani in vrh SD-ja

Srečali so se člani predsedstev občinskih odborov SD Ljutomer in Križevci ter Območne organizacije SD Ljutomer s poslansko skupino SD in predsedstvom SD

Prlekija-on.net, četrtek, 29. avgust 2013 ob 12:189
Igor Lukšič in Damjan Bogdan

Igor Lukšič in Damjan Bogdan

V sredo, 28. avgusta, so se v gostišču Stari hrast v Radomerju srečali člani predsedstev občinskih odborov SD Ljutomer in Križevci ter Območne organizacije SD Ljutomer s poslansko skupino SD in predsedstvom SD.

Zbrane so nagovorili predsednik SD dr. Igor Lukšič, minister za kmetijstvo in podpredsednik SD mag. Dejan Židan, vodja poslanske skupine SD Matjaž Han, poslanka mag. Majda Potrata, poslanec SD Mirko Brulc in ljutomerski poslanec SD Branko Smodiš.

Povabilu na srečanje so se odzvali tudi predstavniki ljutomerskih občinskih odborov strank DeSUS, SLS, LDS, NSi, SDS ter list Mi smo prava lista in Mlada Prlekija. Kot so v vodstvu povedali, "smo s tem Ljutomerčani še enkrat, kot že mnogokrat v zgodovini dokazali, da se je le s preseganjem delitev, z resnim in odgovornim delom ter sodelovanjem mogoče uspešno spopasti s krizo tako v državi kot v Občini Ljutomer." Skupno so ugotovili, da bi bilo dobro, da bi takšno sodelovanje zaživelo tudi drugod po državi.


Več v Politika