V KS Železne Dveri pogostili občane, stare nad 70 let

Med zbranimi je bil tudi legenda prleške narodno-zabavne glasbe, Alojz Grnjak

Prlekija-on.net, ponedeljek, 14. oktober 2013 ob 16:21
Pogostitev občanov KS Železne Dveri

Pogostitev občanov KS Železne Dveri

Prejšnji konec tedna so v Radomerju pripravili pogostitev občanov KS Železne DVeri, ki so stari 70 let ali več. Pogostitev so organizirali OZRK Ljutomer, KS Železne Dveri in Občina Ljutomer, ki je pogostitev tudi financirala.

Vse prisotne so pozdravili predsednik KS Železne Dveri, Marijan Pihlar, predstavnica Rdečega križa ter županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba. Županja je med drugim povedala, da so takšna srečanja zelo pomembna, saj nas druženje in čas, ki ga preživimo skupajbogati, časa, ki ga preživimo veseli in nasmejani pa nam ne more nihče vzeti. Zbrane pa je nagovoril tudi prleški poslanec DZ RS Branko Smodiš.

Sledilo je skupno kosilo, po kosilu pa je županja pozdravila vsakega starejšega občana posebej in z njimi spregovorila nekaj besed. Med zbranimi je bil tudi legenda prleške narodno-zabavne glasbe, Alojz Grnjak.

Za Terezijo Mavrič, so županja, predsednik KS, Alojz Grnjak in harmonikaš Branko Vrbančič, pripravili presenečenje, saj je prav na dan srečanja praznovala 77. rojstni dan. Skupaj so ji zapeli in čestitali.

Zabava se je nato ob veselem druženju nadaljevala še do večernih ur.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno