20-letnik umrl ob udaru električne energije

Vremenska ujma terjala prvo žrtev; nesreča se je zgodila približno 500 metrov v gozdu, ob sanaciji pretrganega daljnovoda

Prlekija-on.net, sreda, 5. februar 2014 ob 21:59
Nesreča se je zgodila približno 500 m v gozdu, ob sanaciji pretrganega daljnovoda

Nesreča se je zgodila približno 500 m v gozdu, ob sanaciji pretrganega daljnovoda

Policija je bila v sredo, 5. februarja, okoli 18.30 obveščena, da je v naselju Rep, v bližini Tinja na Pohorju, prišlo do delovne nesreče, v kateri je en delavec umrl. Na kraj so bili napoteni reševalci, policisti in kriminalisti, ki bodo opravili ogled.

Nesreča se je zgodila približno 500 metrov v gozdu, ob sanaciji pretrganega daljnovoda. Mrtvoglednik je na kraju ugotovil, da je 20-letni delavec, zaposlen pri samostojnem podjetniku, umrl zaradi zastoja srca ob udaru električne energije.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor skupaj s Preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča v Mariboru, Okrožnim državnim tožilcem Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru in inšpektorjem Inšpektorata Republike Slovenije za delo, danes nadaljujejo s preiskavo delovne nesreče.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika