V Ljutomeru napis v podporo Janši

Na transparentu je zapisano: Obsodba g. Janše je krivična in lažniva! Krivica boli!

Prlekija-on.net, torek, 24. junij 2014 ob 16:289
V Ljutomeru smo pod oknom enega izmed stanovanj, opazili napis v podporo predsedniku Slovenske demokratske stranke (SDS), Janezu Janši, ki od petka dalje prestaja dveletno zaporno kazen v primeru Patria.

Na transparentu je zapisano "Obsodba g. Janše je krivična in lažniva! Krivica boli!". Napis je sicer vmes bil spremenjen, namesto "Krivica boli!" je prej pisalo "Obsojajo ga oprani možgani".

Odvetnik Janeza Janše v zadevi Patria Franci Matoz je sicer na novinarski konferenci, ki jo je pripravil na novo ustanovljeni Odbor za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin - Odbor 2014, povedal, da dejanje, kot je bilo opisano v obtožnem predlogu v zadevi Patria, ni kaznivo dejanje. Pričakuje tudi, da bi v mesecu ali dveh lahko vsebinsko odločili, razveljavili sodbo okrajnega in višjega sodišča ter Janšo oprostili.

Kot je znano je Janša že na odprtem oddelku zapora na Dobu in je eden izmed 21 zapornikov, ki so nastanjeni na odprtem oddelku. Na Dobu je sicer trenutno 629 zapornikov, 542 jih je na zaprtem, 66 pa na polodprtem oddelku.

Ducky torek, 24. junij 2014 ob 17:12

takim ki janšo podpirajo in take pišejo pa res nega pomoči Nosila

Karas Branko torek, 24. junij 2014 ob 20:41

Ducky še res je nega jin pomoči eni lahko delajo kaj čejo pa nebi bili nič krivi ka je vse zrežirano kaki bogi revež pa bi za falaček kruha ker je bija lačen bi bija obsojeni pa nikomo nič ka jih je lahko sram. Hjooj Zloba

YONG torek, 24. junij 2014 ob 22:05

Mislec Državi, ki ima take Duckye, ki ne razmišljajo s svojo glavo in le sledijo usmerjenemu mnenju iz javnih trobil in ne vidijo, kaj se dejansko dogaja okoli njih, pač ni pomoči! Zato pa smo v položaju, kot smo. Žal nam je večji del prave slovenske inteligence in iznajdljivih inovatorjev odšlo iz države, kjer pač lahko svobodno razmišljajo in delajo, brez strahu za svoje drugačno mnenje in preživetje. Se je kdo vprašal, zakaj je že več kot pol miljona Slovencev izven meja svoje domovine.
O sodstvu, pa se iz lastnih izkušenj, ne splača izgubljati besed. Hudi

jozejuz sreda, 25. junij 2014 ob 00:19

Verjetno ni naključje, da to visi v bližini cerkve.

rafa sreda, 25. junij 2014 ob 09:34

Dejstvo je, da zaradi neverodostojnih sodišč ostaja dilema o pravičnosti obsodbe in da večina Slovencev močno dvomi v nepristranskost sodišč.

Ducky, zato s sodbami, komu ni pomoči, raje malo počakaj.

stanč sreda, 25. junij 2014 ob 12:00

Meni ni pomoči: POPOLNOMA SE STRINJAM Z NAPISOM !!!

"Črni vrani" pa se zlovešče oglašajo; žal tudi tukaj, v naši lepi-klenii Prlekiji.

Toda ni več daleč dan, ko bo glas RESNICE in PRAVICE preglasil, tudi ta zlovešči glas LAŽI in KRIVICE !

VSE NAJBOLJŠE, DRAGA DOMOVINA !

Pepek z brega sreda, 25. junij 2014 ob 12:12

... ja - "Fse nejbojše draga domovina". Polek takših cepcof, ker od tvojega rojstva napre delajo samo za svojo korist in pri ten ne zbirajo sredstef in načina za dosego svojih cilof, boš resen nücala dosti sreče, ka boš preživela ... Hudi

MILAN sreda, 25. junij 2014 ob 21:11

Mislec žalostno da ljudje slepi in poslušni rinejo v še globljo temo.

gorgona petek, 27. junij 2014 ob 00:35

yong...haha dejan drugič rejše ne dovli gor totih člankov ka janšisti čist mokri grotajo gda vidijo to...hehe..resen ne...zarad jihove varnosti ne...ka si ke ne naredejo...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Politika