Plezalna stena in fitnes na prostem že na mestu

Uradna otvoritev bo v sredo, 6. avgusta, ob 16. uri, ko bodo člani Lotmerk Street Workout pokazali osnovne vaje, ki se izvajajo pri tem športu

Prlekija-on.net, petek, 1. avgust 2014 ob 18:031
Fitnes na prostem

Fitnes na prostem

O postavitvi parka ulične vadbe (Street workout), smo že poročali v začetku julija. V začetku avgusta so orodja in plezalna stena že na svojem mestu, spremenila se je edino lokacija.

V Ljutomeru bodo uredili park ulične vadbe
V Ljutomeru bodo uredili park ulične vadbe

Sprva je lokacija bila predvidena pri letnem kopališču, za okrepčevalnico, a so orodja in steno sedaj postavili pri igralih in teniškem igrišču, ki stoji nasproti kopališča oz. Parka I. slovenskega tabora.

Uradna otvoritev bo v sredo, 6. avgusta, ob 16. uri, ko bodo člani Lotmerk Street Workout, ki so bili tudi pobudniki projekta, pokazali osnovne vaje, ki se izvajajo pri tem športu in tudi kaj vse se izvaja kasneje pri zahtevnejših vajah.

V sklopu praznovanja 58. praznika Občine Ljutomer, bo v petek, 8. avgusta, tudi uradna otvoritev, košarkarskega igrišča in predstavitev atrakcij na skate poligonu, za športno dvorano ŠIC Ljutomer.

pravični ponedeljek, 4. avgust 2014 ob 22:19

Otroci so nova igrala že dobro preizkusili. To ja

Oziroma jih že nekaj dni, od kar stojijo, preizkušajo. Jaaa

Tako so jim všeč, da je ob določenih urah, kar gneča okrog. Jaaa

Nekaj otrok je edino reklo, da bi bilo bolje, če bi spodaj bil pesek namesto gramoza. Mislec

Pa jih je mamica takoj podučila, da je bolje, če je gramoz, ker bi drugače hodile muce tja v pesek lulat in kakat. Hihihi

Končno za deco v Lotmerki nekaj novega. To ja


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport