Prisrčno in ganljivo srečanje starejših vernikov župnije Mala Nedelja

Srečanje se je udeležilo 40 udeležencev, ki so se najprej udeležili svete maše v farni cerkvi

Jože Žerdin, sreda, 1. oktober 2014 ob 20:22
Srečanje starejših vernikov župnije Mala Nedelja

Srečanje starejših vernikov župnije Mala Nedelja

Župnijska Karitas Mala Nedelja že nekaj let skupaj z župnijo Mala Nedelja pripravlja jesensko vsakoletno srečanje starejših vernikov starih nad 75 let, bolnih in oskrbovalcev Doma starejših Ljutomer. Letošnje župnijsko srečanje je bilo v soboto, 13. septembra, ki je bilo prisrčno in ganljivo, kajti starejši so spoznali, da na jesen življenja niso pozabljeni.

Srečanje se je udeležilo 40 udeležencev, ki so se najprej udeležili svete maše v farni cerkvi sv. Trojice pri Mali Nedelji, katero je daroval domači župnik Tomislav Roškarič. Med sveto mašo so bile pete litanije Matere Božje. Po sveti maši je pred farno cerkvijo nastal lep skupinski posnetek, kajti nekaterim bo ostal kot trajni spomin na srečanje starejših vernikov. Nato so se vsi skupaj zbrali v učilnici župnišča, kjer jih je vse skupaj pozdravila voditeljica Župnijske Karitas Mala Nedelja Neža Bračun, sledila je pogostitev za vse udeležence.

Ob koncu srečanja se je Tilika Kolarič zahvalila domačemu župniku za tako topel sprejem in vsem članicam in članom Župnijske Karitas, za lepo pripravljeno srečanje. Kot pesnica je Tilika Kolarič vsem skupaj še prebrala svojo pesem, katero je sama napisala.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno