Od možnih osvojenih štirih naslovov državnih prvakov v šahu, so kar trije prišli v Ljutomer

Barbara Skuhala je prvakinja v hitropoteznem in pospešenem šahu, Luka Skuhala pa v hitropoteznem šahu. Njun uspeh je dopolnil Jernej Skuhala s tretjim mestom med hitropoteznimi in z drugim mestom med pospešenimi šahisti.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. november 2016 ob 11:24
Barbara Skuhala je prvakinja tako v hitropoteznem kot v pospešenem šahu

Barbara Skuhala je prvakinja tako v hitropoteznem kot v pospešenem šahu

V Kranju je minuli vikend potekalo mladinsko prvenstvo v pospešenem in hitropoteznem šahu v ekipni in posamični konkurenci. Od možnih osvojenih štirih naslovov državnih prvakov, so kar trije prišli v Ljutomer.

Barbara Skuhala je najboljša mladinka tako v hitropoteznem kot v pospešenem šahu, Luka Skuhala pa si je naslov državnega prvaka priigral v hitropoteznem šahu. Njun uspeh je dopolnil Jernej Skuhala s tretjim mestom med hitropoteznimi in z drugim mestom med pospešenimi šahisti.

S svojimi odličnimi igrami so prispevali, da je klub ŠD Radenska Pomgrad v sobotnih ekipnih bojih postal ekipni državni prvak tako med mladinkami kot mladinci in to tako v hitropoteznem kot v pospešenem šahu.

Barbara je bila edina med vsemi tekmovalci in tekmovalkami, ki je osvojila štiri zlate medalje in se tako na najlepši možen način poslovila od mladinske konkurence.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport