Glasujte za najboljšega športnika, športnico in športno društvo v letu 2017

V javnem glasovanju lahko sodeluje prav vsak zato vabljeni, da glasujete in oddate svoj glas športniku, športnici ali športnemu društvu

Prlekija-on.net, petek, 12. januar 2018 ob 08:40
Športnik leta

Športnik leta

Športna zveza Ljutomer bo že 48. razglasila najboljšega športnika, športnico in športno društvo v letu 2017. Svečana razglasitev rezultatov glasovanja in podelitev plaket najboljšim bo v četrtek, 25. januarja 2018, ob 18. uri v Domu kulture Ljutomer.

Glasovanje je sestavljeno iz štirih delov: glasovanje športnih novinarjev Pomurja, glasovanje članov Predsedstva ŠZ Ljutomer, glasovanje članic ŠZ Ljutomer (športna društva) in javno glasovanje.

V javnem glasovanju lahko sodeluje prav vsak zato vabljeni, da glasujete in oddate svoj glas športniku, športnici ali športnemu društvu, za katerega menite, da je v letu 2017 dosegel/-a najodmevnejše rezultate na športnem področju.

Svoj glas lahko oddate s klikom na gumb "like" (všeč mi je) pod fotografijo kandidatov, ki so objavljeni na facebook strani Športne zveze Ljutomer. Glas lahko oddate večim kandidatom, za enega kandidata pa lahko ena oseba glasuje samo enkrat.

Za naziv Športnica leta 2017 se potegujejo: Nuša Špindler iz SD "Mesto" Ljutomer, Hana Prelog iz judo sekcije pri TVD Partizan Ljutomer, Mojca Mužič iz ŠD Strelec Grlava, Sara Novak iz karate sekcije pri TVD Partizan Ljutomer in Darja Antolin iz Kasaškega kluba Ljutomer.

Za naziv Športnik leta 2017 se potegujejo: Tomaž Gajser in Domen Grauf iz Aeroklub Prlek, David Žibrat iz Kickboxing klub Pomurje, Narsej Lackovič iz judo sekcije pri TVD Partizan Ljutomer, Mihec Topolnik iz ŠD Strelec Grlava in Mitja Slavič iz Kasaškega kluba Ljutomer.

Za naziv Športno društvo leta 2017 se potegujejo: KMN Meteorplast, TVD Partizan Ljutomer – Košarkarski klub Ljutomer, NK Ljutomer, TVD Partizan Ljutomer – judo, SD "Mesto" Ljutomer, ŠD Strelec Grlava, ŽOK Ljutomer, Kasaški klub Ljutomer, ŠD NK Veržej in ŠD Pristava.

Glasovanje poteka do srede, 17. januarja 2018, do 23:59.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport