Zaključna prireditev »Zmaga je naša«

V telovadnici OŠ Stročja vas so izvedli zaključno prireditev vrtca

Prlekija-on.net, nedelja, 24. junij 2018 ob 16:23
Zaključna prireditev vrtca Stročja vas

Zaključna prireditev vrtca Stročja vas

V torek, 19. 6. 2018 smo v telovadnici OŠ Stročja vas izvedli zaključno prireditev vrtca. Zaključna prireditev je bila povezana s knjigo Zmaga je moja avtorice Ruth Wielockx. Otroci so med seboj tekmovali s prevoznimi sredstvi kot so avtobus, tricikli, gasilski avtomobil, formula in letalo. Med prireditvijo so prikazovali tekmovalnost in na koncu so se združili v eno in zaključili s pesmijo »Življenje je vrtiljak, ki ga vrti sivi čas ... a spet in spet sije v veselih lučkah«, kar je bilo najbolj pomembno.

Poslovili so se tudi naši mini maturanti s petjem himne ter prejeli mape in priznanja od gospe ravnateljice Mateje Leskovar Polanič. Prireditev se je zaključila z govorom vodje vrtca Suzane Babič, ki nam je tudi namenila nekaj lepih besed ob koncu leta. Sledil je zabaven del na vrtčevskem igrišču ob picah, pecivu, sadju, napitku in ob glasbi.

Zapisala: Sandra Šajnovič



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši