Kristjan in Blaž osvojila stopničke na mednarodnem turnirju v Kranju

Kristjan Klemenčič je osvojil drugo in peto mesto, Blaž Klobasa pa tretje in drugo mesto

Prlekija-on.net, sobota, 22. september 2018 ob 16:06
Kristjan Klemenčič in Blaž Klobasa

Kristjan Klemenčič in Blaž Klobasa

V Kranju je potekal mednarodni turnir v karateju, kjer so nastopili tudi tekmovalci iz KK Gornja Radgona. Kristjan Klemenčič se je v kategoriji mladinci po štirih zmagah uvrstil na drugo mesto  in domov odnesel srebrno medaljo, v kadetih pa je pristal na petem mestu. Blaž Klobasa se je v kategoriji mladinci s tremi zmagami uvrstil na tretje mesto in v kadetih z štirimi zmagami osvojil drugo mesto.

Na tekmovanju sta ju spremljala Mišel Čuček ter trener in sodnik Predrag Grujić, ki je tudi glavni "krivec" za uspehe obeh tekmovalcev. Po dobrih nastopih v Čakovcu in Mariboru so tako radgonski karateisti uspešno zakorakali v novo sezono.

Kristjan Klemenčič doma iz Spodnjih Ivanjcev in Blaž Klobasa doma iz Negove, že nekaj let uspešno tekmujeta in s svojimi uspehi tudi promovirata ime svojih domačih krajev po celi Sloveniji in tudi v tujini (Hrvaška, Bosna In Hercegovina, Črna Gora, Srbija, Avstrija, Italija, Madžarska, Slovaška, Češka).

Ponosni smo lahko, da iz tako malih krajev prihajajo tako veliki uspehi.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport