Soočenje županskih kandidatov občine Ljutomer na TV

Dve soočenji bosta na TV AS in TV IDEA

Prlekija-on.net, četrtek, 21. oktober 2010 ob 09:1926
Franc Jurša in Olga Karba

Franc Jurša in Olga Karba

Pred drugim krogom županskih volitev v občini Ljutomer, smo imeli dve soočenji županskih kandidatov. Prvo soočenje, ki je bilo v torek, 19. oktobra v Domu kulture v Ljutomeru, si lahko na TV AS ogledate danes, v četrtek, ob 19. in 21. uri, drugo, ki je bilo posneto v sredo, 20. oktobra v studiu TV IDEA, pa bo predvajano na sporedu TV IDEA danes, v četrtek, ob 20.15 uri.

Na soočenju sta se soočila kandidata za župana/njo občine Ljutomer Franc Jurša in mag. Olga Karba.

modrijanka četrtek, 21. oktober 2010 ob 09:54

Po soočenju v kinodvorani sem prepričana, da dobimo pošteno in zagnano
županjo.

pirožlek četrtek, 21. oktober 2010 ob 10:38

mogoče resen, če je nebi jeni kolega prejšni župan ki jo je postavja za direktorico na kunci s svojimi fintami zakopa.

modrijanka četrtek, 21. oktober 2010 ob 10:45

Pa ravno za to, ker se sedaj bije umazana bitka še bolj upam, da
pride Olga za županjo. Poštenosti bo sigurno več

prleška puca četrtek, 21. oktober 2010 ob 11:45

pirožlek toti prejšnji župan je ne nekda tvoj kolega bija pa tudi tebi službo zrihta? s Hihihi

Lenny četrtek, 21. oktober 2010 ob 11:51

pirožlek: http://www.delo.si/clanek/126071 glih o TOTEN vodovodi je guča g. nekdanji župan.

In ka jemi je g.Jurša odgovora???

zobl četrtek, 21. oktober 2010 ob 14:27

zaj de mogla bodoča županja gverati dug fsen keri jo zaj podpirajo od strank Hihihi
tak to f politiki gre Hahaha

škoda ka prejšni župan neje moga še por fprašanj postaviti ker ga je bilo praf zanimivo glejati, zaj gda je več ne na funkciji mu je ne problem bija mikrofon v roke vzeti, negda gda pa je bija poslanec pa je bija navoden fikus keri je je zdigova roke v parlamenti neje pa moga dve besedi muksniti.

pirožlek četrtek, 21. oktober 2010 ob 14:51

Zobl tak je, niam kej kcoj djati. Vidi ka prejšni župan guči iz užaljenosti in obupa, pa če si 4 leta aut te pač cajt povozi.
Bode pa zanimivo, kak ti proviš podporo de treba pločati.
Me prav zanima kakšno nagrodo de doba račji mož, ki s svojo prekmarko vsako zaron z mišeki uraduje po gostilnah ( pa to še z deco - ka se skozlaš), ke te toti "RAZVOJNIKI" strateški nigi ne delajo, pa samo čokajo ka de jih Olga postovila na položoje pa zice, te de mela puno novih delovnih mest, ki do jih volilci pločali, pa ka ne pozobimo, vse občinske štibre do ukinoli, vrtec de novi, pa se nede plačuva, kumonalne storitve do skoro zapstoj ( mogoče de račji mož tudi novi direktor smetor), mišekovi do rudi morali nekaj dobiti (bogi direktor pošte makar je svetnik niti ne ve kaj de žjin...

Lenny četrtek, 21. oktober 2010 ob 16:05

Ja g.Jurša je gnes kar dogo ploča politično podporo.
So se jemi Bioterme v glovo odbile s totin vodovodon.
Prvi "čuntek" je z omore predčasno pobegna. Keko de jih spadnilo z omor pa predolof, kda se z opčine odiša.

Nebi bija v jegoih "šuhih".

misekovi četrtek, 21. oktober 2010 ob 18:31

Mišek je na prešjih volitvah Franca voja, pa je zato ne nič zahteva, ze pa bom res Olgo volja pa tudi nen nič za sebe zahteva, rad bi samo bojšo bodočnost za svojo deco.
Pa še glede gostiln pa dece, spoštuvlem človeka keri lehko z deco pride v gostilno, eni bi mogoče radi prišli z deco pa jih deca nejč ne šmirglajo,
zake le.

Legionar četrtek, 21. oktober 2010 ob 21:03

Gledan toto soočenje, pa moren povedati, ka se mi Jurša vidi dosta bole prepričljiv. Gospa Olga glih nima nekših konkretnih protiargumentov, samo nekej po načeli baba čula baba rekla. Kda pa ji Jurša reče nej pride s podatki ali imeni na plano, pa nič od tega... Mene je do zej definitivno ne prepričala.Mislec

Lenny četrtek, 21. oktober 2010 ob 21:17

Legionar: na Idea TV?

pirožlek četrtek, 21. oktober 2010 ob 22:17

Legionar se popunoma strinjam s toboj. Jurša je bija bistveno bojši, Olga pa je na žalost gučala več o svojem deli v Puconcih kak o Lotmerki, to je Jurša spretno da znati, bija je bolj konkreten in suveren, pa ponudja je konkretne točne realne rešitve, ne pa naj bi, pogovarjala sem se zljudmi, njihove želje...populistično igrala na zmanjšanje vseh dajatev, se ujela sama v zanko ka ma v Puconcih še večji prispevek. Biti direktor al pa župan je seveda veka razlika, makar v Puconcih.
Tudi v uvodnem deli je Jurša deluva bolj prepričljivo in spretneje.
Če bi Ideja TV pokoza še vprašanja na kunci bi bila razlika še očitnejša.

Legionar četrtek, 21. oktober 2010 ob 22:22

Ja Lenny, na Idea TV. Kak sen že napisa tüdi na forumi, me je zlo razočarala s svojimi odgovori, nič konkretnega ne pove, samo leporečenje. Kak de se tota ženska sprovila k projekton, kere oblübla, mi je tüdi ne fčist jasno... Mislec Mislec

prleška puca četrtek, 21. oktober 2010 ob 22:24

te pa povej kda de se aktualni župan glede na vse to kar je v prven krogi obeča... pa še dodaten program, ki ga je obljuba?

prleška puca četrtek, 21. oktober 2010 ob 22:25

pa neje to zej blo mišljeno kak kontra njemi ampak glede na tvojo izjavo se pitam

Vizionar četrtek, 21. oktober 2010 ob 23:40

Vodovod na desnem bregu Mure 2015; Za urbanističen plan občine gre vse po planu, bo hitro, Puhova industrijska cona, gre po planu, še malo potrpeti, glavni trg se bo malo spremenil, bo hitro, reorganizacija uprave, bo glede na potrebo, ko bo vodotok rešen, bodo tudi igrišča pri dvorani, vodovod je svečano odprt, nobena hiša ni priključena...je treba povedati kdo je tako jedernato razlagal svoj program ? ...
E volivec, menda se boš znal pravilno odločiti...

Lenny petek, 22. oktober 2010 ob 07:23

Vizionar: črna gradnja svečano odprta. Hahaha

Vizionar petek, 22. oktober 2010 ob 08:45

Prespati sem moral vse slišano, ker bi mi sicer popustila žila glupača. Ne morem kaj, da jasno ne povem, od oktualnega župana, poslanca slišim razlage z samimi :ko, bo ...bomo...je pripravljeno za obravnavo...
in vloga s funkcije Predsednika združenja pridelovalcev pese, ki je prineslo kmetom le žalost in dolgove. S trmastim nagajanjem po mestu Ljutomer, škoduje podjetnikom...z dragim gostom Erjavcem dovoli negativno označiti mlade...izvaja črne gradnje javnih objektov, nespoštovanje partnerjev, po televiziji se čuje slabo za Ljutomer, ubogi general Maister kaj se dela s tvojim imenom. Slabo osveščeni Ljutomerčani, nekdanji vidni družbeni delavci kar slepo držijo podporo; o Bog, ko bi se le končalo za dobro volivcev, daj Bog ljudem moč, da spoznajo pravo smer... zato res ne more dobiti spet mojega glasu...

pirožlek petek, 22. oktober 2010 ob 08:53

Vizionar slabo si gleja pa posluša soočenje. Če je kdo tupja tobi in bla, bla, je to bila Olga. Od 10 vprašoj je najmaje trikrat gučala za Puconce- ja pa kaj una kandidera za puconsko občino????????
Glovna tema komunalni prispevek preveki, te pa zvden, ka mojo jeni Puconci še vekšnega.
Glovni debakel pa jena zvunejša podoba na soočeji, legionar je lepo reka takak n una, ne pa sodobna poslovna mloda ženska na kero špila, tu je jeni volilni štab popunoma odpoveda.
Pa saj je jasno Kunčič je dr. prof. za užaljenega zafrostrerane4ga račjega moža...

modrijanka petek, 22. oktober 2010 ob 09:03

Olga ne guči na pamet. Ampak preverjeno in iz izkušenj. Veselim se, da zmaga
in te bomo vidli vso razkritje kaj je g. župan dela 4 leta.
Olga ne dela za svoje interese. Molim, da zmaga pamet na volitvah. Saj pa te neje
res, da so tote pogostitve pa fešte na račun davkoplačevalcev zaslepile
možgone volilcem.

Vizionar petek, 22. oktober 2010 ob 09:11

Dragi moj pirožlek; ne osporavljen tvojih gledanj in razlag, pa tudi ne želim polemizirati, jaz samo navajam argumente za svojo odločitev, ker pač štejem in spoštujem dobra dela, nepravilnosti pa povem, tudi na glas, ker si želim, da jih moji prijatelji naj ne delajo, posebno ne če z njimi delajo slabo tudi drugim. Da pa je politika za manipulatorje, ker samo tako lahko preživijo, pa je žal cena, ki jo plača mlada država in mi.

pirožlek petek, 22. oktober 2010 ob 12:43

Modrijanka TI SAMO MOLI NE VERVLEN KA DE TI TO POMOGALO, KER BOG NIJE KLERIKALEC.
Glih zaj na glovnem ploci Jekleni kaco pa Kek iz ZAHECA S pomočjo bražnega pepeka delajo kolobocije in polresnice tolajo.

Malo me je Dejaqn razočara ki opet vse pofotka in pričakuvlem veko reportažo v stili zadeva ROGLIČEK, pa to za totih por lidi, ki jih je bilo 10x maje kak včera v ŠICi pa nije bilo vredno ka bi prišlo na net. Sem pofotka obojo.
Saj po svoje razmin, ne obsojan, to je komercialni lastniški portal in kak ga odpren me Olga pozdrovi z nagovorom naj glasuvlem za spremembo.
Tu je štab Jurše naredja napako in bi tudi un lehko zakupja toto reklamo pa je pač ne.

Dejan petek, 22. oktober 2010 ob 12:52

Alo pirožlek, kej opet na pamet? Jas sen duma, gren pa zej dale na bol pomembne opravke. Nesen bija na trgi pa neman namena iti. Sen ti reka, ka sen kunča z volitvami. Či de me keri kej posla, bon objava.
Tak kak sen tebi že včera napisa:
http://www.prlekija-on.net/portal/o-portalu.html
Imate zanimivo zgodbo, novico, sliko, ...?
Če bi radi delili kakšno zanimivost, sliko, novico ali kar koli podobnega iz vašega kraja, z ostalimi obiskovalci portala, nas kontaktirajte. Z veseljem bomo zadevo objavili.

Pa me ne obtožüvli opet nečesa. Oglas pa bi tüdi ti lehko zaküpa pa si ga pač ne.

bolimekurac petek, 22. oktober 2010 ob 17:36

ni piružlek tisti, ki je vedno s tistimi, ki so pri koritu in potem sere po tistih, ki jih je še prejšnji dan povzdigoval v oblake?

Vizionar petek, 22. oktober 2010 ob 20:32

Za odločitev za nedeljske volitve župana, sem iskal odgovore v 7 vprašanjih:
#Poštenost in morala kandidata
#Spoštovanje ljudi in poslušanje krajanov
#Delavnost in transparentnost dela
#Reference in rezulatati
#Strpnost in potrpežljivost
#Strokovnost in izkušnje
#Program dela oziroma obljube
To preverjanje bom opravil zase vsako leto 24.Oktobra.
Odločiti sem se hotel pošteno do obeh kandidatov, vprašanja sem pobral iz literature. Moj favorit Franc, ni prestopil minimalnega praga, Olga je prekrepko pobrala zmago in volil bom damo za županjo Ljutomera...

Vizionar petek, 22. oktober 2010 ob 23:47

...še 20 minut in nastopil bo volilni molk. Molk za dušo, za premislek, za pošteno odločitev. Rezultate bom spoštoval, cenil bom pošteno borbo, politično igrišče bo v nedeljo, kar se volitev tiče zaprlo svoj zastor.
Želim si, da se v občini premagajo strankarske meje in zares, naj prevlada razum, za dobro vseh krajanov, tudi dobra volja, lepa beseda in nasmeh pomagata.
Mi, ki se družimo na tej strani, ravno tako. Da uspe Dejanova stran, le tu je možnost kaj povedati, zato mu v svojem imenu in dovolim si reči tudi Vašem, Hvala Dejan.
Lahko noč v lepši jutri...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Politika