Čudovita predstava potujočega cirkuškega teatra »Soluna«

Že več kot 25 let, neprestano skozi vse letne čase, s cirkuškimi vozovi potujejo po svetu in ljudem predstavljajo svoj način življenja

Nuša Novak, torek, 22. julij 2014 ob 13:252
Cirkus v Ljutomeru

Cirkus v Ljutomeru

Prejšnji teden je v Ljutomeru navduševala in razveseljevala obiskovalce vseh generacij, čudovita predstava potujočega cirkuškega teatra »Soluna«. Kakor so sami povedali, so vsi skupaj ena velika družina, katero sestavlja veliko različnih živali in 13 ljudi, ki ob vsaki predstavi poskrbijo za obilo smeha in zabave.

Potujoči cirkus v Ljutomeru
Potujoči cirkus v Ljutomeru

Že več kot 25 let, neprestano skozi vse letne čase, s cirkuškimi vozovi potujejo po svetu in ljudem predstavljajo svoj način življenja, svoje delo s katerim se preživljajo ter svoje izjemne umetniške sposobnosti. S svojo edinstveno podobo, s pridihom nostalgije, smislom za humor in igralskimi sposobnostmi, očarajo čisto vsakega obiskovalca, ne glede na starost.

Preden so prišli v Ljutomer, so bili na ogled v Veržeju, ta teden pa jih lahko vidite na Razkrižju. Pred vsakim nastopom se po kraju vozi tudi klovn na velikem kolesu, ki vabi mimoidoče na njihovo predstavo. Srečali smo ga tudi mi.

Konig sreda, 23. julij 2014 ob 13:28

...očarajo čisto vsakega... No ja, mene niso, in še marsikoga drugega tudi ne. V glavnem pa zato, ker smo šli tja z malo deco in napačnimi pričakovanji, da gre za klasični cirkus z živalmi... Kasneje sem si prebral njihovo zgodbo in me celo mika, da bi jih šo še enkrat gledat Nasmeh

TUNČEK četrtek, 24. julij 2014 ob 21:59

S kere držove pa so ? So Slovenci, da jih norod razmi ?

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46