Znak SQ tudi ljutomerskim obrtnikom

Podjetje Ze-Art-Glas Steklarstvo Daniel Zelko s.p. iz Ljutomera, si je za svojo odličnost pridobilo certifikat Slovenski proizvod Slovenska kakovost (SQ) zaupanja vredno podjetje. Prejeli so ga 14. novembra na slovesni podelitvi v Portorožu, na 22. letni konferenci SZKO.

ponedeljek, 9. december 2013 ob 12:25

Miklavžev bazar v Križevcih pri Ljutomeru

V novem vaškem jedru v Križevcih pri Ljutomeru so v nedeljo, 8. decembra, Občina Križevci, župnija Križevci, Osnovna šola Križevci in Kulturno umetniško društvo Križevci pripravili Miklavžev bazar.

ponedeljek, 9. december 2013 ob 12:01

Aleš Pokrivač državni prvak med kadeti v katah

V nedeljo, 8. decembra, je v Žalcu potekalo mladinsko državno prvenstvo Karate zveze Slovenije. Sodelovalo je 324 tekmovalcev iz 43 klubov.

ponedeljek, 9. december 2013 ob 00:12

Leščečki zaplesali in zapeli še v Ljutomeru

Folklorna skupina Leščeček, ki deluje pod okriljem Kulturnega društva Slavko Osterc Veržej, se je v soboto, 7. decembra, na 7. Večeru folklore: »Tak smo fčosih ...« predstavila še v Ljutomeru. Zadnjo soboto v novembru je večer folklore potekal v Veržeju.

ponedeljek, 9. december 2013 ob 00:10

V Vučji vasi v garaži zagorelo osebno vozilo

V nedeljo, 8. decembra, ob 12.47, je zagorelo osebno vozilo v garaži v Vučji vasi. Pri tem so bili aktivirani gasilci PGD Vučja vas, Iljaševci, Stara Nova vas, Boreci in Bučečovci, ki so vozilo pogasili, ga izvlekli iz objekta in prezračili prostore.

nedelja, 8. december 2013 ob 18:18

Premiera filma o Prlekiji »Dežela med Muro in Dravo - drugi del«

Podeželsko območje enajstih občin LAS Prlekija je v osmih delih (dva sklopa s po štirimi krajšimi filmi) prikazano v "živi sliki in prleški besedi" in gledalcu kar najbolje približa njegove lepote in posebnosti. Gre za potovanja Künštnih Prlekov po Prlekiji, na katerih so se srečevali s predstavniki ...

nedelja, 8. december 2013 ob 17:435

Šic bar cafe zmagovalci nogometnega turnirja v Radencih

V športni dvorani v Radencih, je v soboto, 7. decembra, potekal 14. nogometni turnir v organizaciji ŠD Radenci - KMN Swing. V konkurenci 15. ekip, je zmagala ekipa Šic bar cafe iz Ljutomera.

nedelja, 8. december 2013 ob 12:10

Miklavžev dobrodelni koncert Big Banda in Anike Horvat v Radencih

V petek, 6. decembra, je v Zdravilišču Radenci potekal 6. dobrodelni Miklavžev koncert Big Banda Glasbene šole Gornja Radgona & Radgonske gorice, letos pa se mu je kot gostja na odru pridružila Anika Horvat.

sobota, 7. december 2013 ob 18:34

Dejan Vajs svetovni prvak, dobro nastopil tudi David Žibrat

Radgončan Dejan Vajs je na prvenstvu v turški Antalyi, osvojil naslov svetovnega prvaka. Po lanskem naslovu evropskega prvaka in predlanskem naslovu svetovnega podprvaka, je tako letos stopil na sam svetovni vrh.

sobota, 7. december 2013 ob 16:40