Sara Karba - LDS-ova kandidatka v volilnem okraju Ljutomer

V ponedeljek, 7. novembra, je Občinski odbor LDS Ljutomer na tiskovni konferenci tudi uradno predstavil kandidatko LDS-a za volitve v Državni zbor za volilni okraj Ljutomer.

ponedeljek, 7. november 2011 ob 17:4211

Knjiga in film o domači obrti

V četrtek, 3. novembra, smo bili v Donji Stubici na predstavitvi knjige in filma o domači obrti na Hrvaškem. Dolgoletno sodelovanje s prijatelji iz Krapinsko Zagorske županije je botrovalo povabilu na predsatvitev edinstvene knjige in filma.

ponedeljek, 7. november 2011 ob 15:571

Ljutomer letos s tremi predstavniki v PKL

Prvi vikend v novembru je skoraj zmeraj rezerviran za pričetek Pomurske košarkarske lige (PKL) in tudi letos ni bilo nič drugače. Sezono so otvorili finalisti prejšnje sezone KD Sobota in novinci letošnje sezone PŠK Ljutomer 3.

ponedeljek, 7. november 2011 ob 15:48

Rokometaši Pomurja dosegli prvo zmago

Očitno Pomurju ležijo ekipe iz zgornjega dela lestvice - po točki z Dravo so tokrat po izenečani tekmi zabeležili prvo zmago nad takrat 4. uvrščenim Črnomljem.

nedelja, 6. november 2011 ob 22:38

Tekma odločena že v prvem polčasu

Članska nogometna ekipa NK Ljutomer je v 12. krogu Pomurske lige doma premagala ekipo NK Črenšovci z rezultatom 2:0. Oba gola sta bila dosežena že v prvem polčasu, zadela pa sta Damir Kocbek in Dejan Žnidarič.

sobota, 5. november 2011 ob 17:47

Slike Ivice Vukan

V DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, so prvi četrtek v novembru (3.11.2011) pripravili odprtje prve samostojne razstave Ivice Vukan iz Gornje Radgone.

sobota, 5. november 2011 ob 12:41

Zamaskirani moški oropali poštno poslovalnico

V soboto, 5. novembra, okoli 5.35, so trije zamaskirani moški pristopili do poštne poslovalnice v Zgornji Hajdini. V času, ko sta delavca pošte prenašala bokse iz vozila v poslovalnico, so planili na njiju. Prišlo je do prerivanja, delavca so zvezali in izpraznili boks, v katerem se je nahajala ...

sobota, 5. november 2011 ob 10:454

Samo Tuš, ZARES-ov kandidat v Gornji Radgoni

Stranka ZARES – socialno liberalni OO Gornja Radgona je na včerajšnji tiskovni konferenci predstavila dosedanje delo in stališča do dela v Občinskem svetu Občine Gornja Radgona. Kot prvi v volilnem okraju so na tiskovni konferenci predstavili tudi kandidata za poslanca na prihajajočih dr ...

petek, 4. november 2011 ob 19:293

Napeljal hrvaške državljane, da so z eksplozijo uničili hišo

Na današnji tiskovni konferenci Policijske uprave Maribor, je Robert Munda, vodja Sektorja kriminalistične policije PU Maribor predstavil uspešno kriminalistično preiskavo kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

petek, 4. november 2011 ob 14:371