Dobrodelna akcija Drobtinica

Ob svetovnem dnevu hrane, 16. oktobru, je Rdeči križ Slovenije organiziral že dvanajsto dobrodelno akcijo DROBTINICA, s katero območne organizacije RK zbirajo sredstva, ki jih namenijo za pomoč pri plačilu prehrane šoloobveznim otrokom iz socialno šibkih družin.

sobota, 20. oktober 2012 ob 18:55

Simbioza@ sploh ni groza

Simbioz@ 2012 računalniški tečaj za začetnike na Osnovni šoli Radenci (v dneh od 15. do 19. oktobra) je s petim dnevom prišel v zaključno fazo. Od dneva do dneva se je osvajalo nova znanja, zadnji dan pa se je obnovilo vse, kar se je v minulih štirih dneh »nabralo« v glavah in rokah ...

sobota, 20. oktober 2012 ob 09:00

Otroke v vrtcu Grozdek - Kapela obiskali gasilci

V petek so bili na obisku v vrtcu Grozdek - Kapela, gasilci PGD Kapela. Otrokom so pokazali kakšno opremo imajo v avtomobilu, povedali zakaj jo potrebujejo in kaj je njihovo delo. Povedali so jim kako so gasili požare nekoč in kako danes, kako pomagajo tudi pri drugih nesrečah.

petek, 19. oktober 2012 ob 18:13

Srečanje zaposlenih OŠ Cezanjevci in OŠ Ljubečna

Že vrsto let poteka sodelovanje med KS Cezanjevci in KS Ljubečna. Poleg sodelovanja na nivoju krajevnih skupnosti se je zelo dobro razvilo sodelovanje med gasilskimi društvi, športnimi društvi in še kje. Le med šolama sodelovanje do sedaj nekako še ni zaživelo.

petek, 19. oktober 2012 ob 18:00

Novi Clio že v Ljutomeru

Četrta generacija enega najbolje prodajanih avtomobilov je že zavila na slovenske ceste. Od tega tedna dalje je na voljo tudi kupcem v Prodajno servisnem centru Renault Ljutomer.

petek, 19. oktober 2012 ob 12:564

Filmi ob koncu tedna

Pred nami je spet vikend in če ste se odločili, če boste te "spomladanske" dni preživeli notri, smo za vas pripravili nekaj napovedi filmov, ki bodo na televiziji ta konec tedna, v petek, soboto in nedeljo.

petek, 19. oktober 2012 ob 10:34

Spletna stran Simbioza@

Skupina 14 računalniških novincev v Osnovni šoli Radenci se je v okviru programa Simbioz@ 2012 četrti dan usposabljanja seznanila, kako vzpostavimo in ohranimo stike z družino, znanci in prijatelji s pomočjo družbenih omrežij ali se vzpostavlja stike z ljudmi, s katerimi delimo podobne interese ...

petek, 19. oktober 2012 ob 08:32

Danica Korošec nova članica Občinskega sveta Občine Ljutomer

V četrtek, 18. oktobra, je v Ljutomeru potekala 2. izredna seja Občinskega sveta Občine Ljutomer, kjer je OS obravnaval dve točki, in sicer potrditev mandata članici OS in izvolitev elektorjev za volitve v državni svet.

četrtek, 18. oktober 2012 ob 23:372

Projekt Simbioz@ tudi to leto v Ljutomeru

Vseslovenski projekt Simbioz@, e-opismenejvanje računalništva poteka v Ljutomeru že drugo leto zapored, in sicer v Splošni knjižnici Ljutomer, v Osnovni šoli Ivana Cankarja Ljutomer in Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer.

četrtek, 18. oktober 2012 ob 22:35