Tečaj žganjekuhe v Otovcih

Zimski čas je namenjen izobraževanju kmetov. V ta sklop spada tudi organizacija tečajev. Tokrat je bil tečaj organiziran pod vodstvom svetovalne službe iz Murske Sobote in sta ga vodila ing. Miran Torič ter Esad Sabanović, na kmetiji Vladota Smodiša v Otovcih na Goričkem.

sreda, 6. februar 2013 ob 11:07

Aktualno na GFML - februar 2013

Na gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer vsak mesec dijaki s pomočjo mentorja pripravijo oddajo Aktualno na GFML. V tokratni oddaji si lahko ogledate reportažo o dobrodelni prireditvi Gimnazijci gimnazijcem, novice o informativnih dnevih, predstavitvi Miklošičevega leta, o ekskurzijah, v rubriki ...

torek, 5. februar 2013 ob 22:59

Zagorelo osebno vozilo

V ponedeljek, 4. februarja, ob 20.30, je v Moškanjcih zagorel osebni avtomobil. Vozilo je zagorelo med tem, ko ga je lastnik zapustil, v vozilu pa sta ga čakala njegova partnerica in sin. Zgorel je motor, pokrov motorja, branik, luč, blatnik in pnevmatika.

torek, 5. februar 2013 ob 21:03

Koledar prireditev v občini Ljutomer februar 2013

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v februarju.

torek, 5. februar 2013 ob 15:59

Preiskali številne vlome na območju Pomurja in Štajerske

V torek, 5. februarja, so na Policijski upravi Murska Sobota, pripravili novinarsko konferenco, kjer so predstavili uspešno preiskavo serije vlomov.

torek, 5. februar 2013 ob 13:581

KD Ljutomer in PŠK Ljutomer 3 visoko izgubili

Odigran je bil deseti krog Radenska Naturelle Pomurske košarkarske lige. PŠK Ljutomer 3 so visoko izgubili z ekipo KK Paloma - Alfa Sladki Vrh, KD Ljutomer pa proti ekipi KK Radenci. Tekma PŠK Ljutomer 2 je bila prestavljena.

torek, 5. februar 2013 ob 13:15

Trgatev sušenega grozdja pri VinorejaKaučič

V nedeljo zgodaj zjutraj pri zahajajoči luni in zunanji temperaturi pri minus trinajst stopinj celzija smo se prijatelji zbrali v Gresovščaku pri Mišeku, da opravimo zadnjo trgatev lanskega letnika.

torek, 5. februar 2013 ob 13:14

Dve likovni razstavi ob prazniku

V razstaviščni avli Občine Lenart (avla Jožeta Hudalesa) je ob letošnjem slovenskem kulturnem prazniku pripravil samostojno razstavo svojih likovnih del Lojze Veberič iz Murske Sobote, sicer pa član Likovnega društva Gornja Radgona, a njegov rojstni kraj so Selišči. Razstava bo na ogled do ...

torek, 5. februar 2013 ob 08:46

Vamos a la playa v Mariboru

V razstaviščni avli DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je od 15. decembra do 15. januarja postavil na ogled 30 fotografij 60-letni Leon Gobec iz Maribora, sicer pa član Likovnega društva Gornja Radgona. To je bila njegova druga samostojna fotografska razstava, ker je prvič fotografije ...

torek, 5. februar 2013 ob 08:39