Na 6. Basketu na placi slavili ekipi Cilit Bang in Čebelice

V soboto, 30. avgusta, se je po letu dni premora, na Glavnem trgu v Ljutomeru, spet odvijal Basket na placi, letos prvič v organizaciji TVD Partizan Ljutomer. Tokrat je sodelovalo 10 ekip - 4 članske in 6 v kategoriji U17.

torek, 2. september 2014 ob 16:471

Zbrali so se sedanji in nekdanji vaščani Plešivice

V nedeljo, 31. avgusta, so se prvič zbrali sedanji in nekdanji vaščani Plešivice. Pobudnik srečanja je bil predstavnik vaščanov Borut Vajda, član sveta Krajevne skupnosti Železne Dveri, srečanje pa je potekalo v Lovskem domu Ivanjkovci.

torek, 2. september 2014 ob 08:54

Premiera šolskega filma Moj prosti čas - zlati čas

V petek, 29. avgusta, je bila v Kulturnem domu Ljutomer, premiera filma učencev OŠ Ivana Cankarja Ljutomer in OŠ Stročja vas, z naslovom Moj prosti čas - zlati čas.

ponedeljek, 1. september 2014 ob 23:16

V vseh občinah ob reki Muri so v stanju pripravljenosti za ukrepanje

Hladna fronta, ki je prešla naše kraje, je ponovno prinesla obilno deževje, ki spet povzroča nemalo težav. V vseh občinah ob reki Muri so v stanju pripravljenosti za ukrepanje, ponekod pa Mura že prestopa bregove in se izliva znotraj poplavnih območij.

ponedeljek, 1. september 2014 ob 18:36

Po trku vozili končali v obcestnem jarku

V ponedeljek, 1. septembra, sta okoli 12. ure, med Veržejem in Bunčani, trčili osebni vozili in pristali izven cestišča v obcestnem jarku. V nesreči se je ena oseba poškodovala.

ponedeljek, 1. september 2014 ob 16:23

Stanko Rojko skupaj z Listo za Gornjo Radgono v boj za župana

Urška Mauko Tuš, Stanko Rojko in Tomaž Munda so minuli teden v prostorih Gasilskega doma Gornja Radgona novinarjem predstavili aktivnosti v povezavi z lokalnimi volitvami v Gornji Radgoni.

ponedeljek, 1. september 2014 ob 12:02

V Gančanih slavili z Navihankami

Prostovoljno gasilsko društvo Gančani je ob praznovanju 90 let svojega delovanja, pripravilo zabavni večer in vrhunec poletnega dogajanja. Za dobro voljo, enkratno glasno in dobro počutje obiskovalcev, so več kot odlično poskrbele brhke članice skupine Navihanke.

nedelja, 31. avgust 2014 ob 18:491

Methansova hiša zopet gostitelj

Likovna sekcija Kulturno umetniškega društva Gabrijel Kolbič z Zgornje Velke v Občini Šentilj, ki jo vodi Jasna Šosterič, organizira v soboto, 6. septembra, že osmič slikarsko-likovno ustvarjanje pod delovnim naslovom »Kolbičeva kolonija«. Posvečena je spominu na umetnika Gabrijela ...

nedelja, 31. avgust 2014 ob 18:40

Mirko Petrovič bo kandidiral za župana Občine Sv. Jurij ob Ščavnici

Mirko Petrovič, star 48 let, je doma iz Kraljevcev, poročen, oče dveh otrok, po poklicu inženir gradbeništva, zaposlen kot  prokurist v družinskem podjetju Trgovina Lipa, Gradbeni inženiring, svetovanje in nadzor, Mirka Petrovič s.p.

nedelja, 31. avgust 2014 ob 15:162