Terme 3000

mirka, torek, 28. julij 2009 ob 11:381

V soboto smo se z prijatelji iz Krasa odpravili v Terme 3000. Ker imajo tri otroke ,zaradi reklam po televiziji, predvsem pa zaradi topoganov.Hotela sem jih prepričati, da se raje odpravimo v Malo nedeljo, pa se ni dalo, ker tam ni toliko zabave.
 Gužve ni bilo, ker se je vreme ravno menjalo iz oblačnega v lepo.
Že v kabinah za preoblečenje nam je v nos puhnil smrad po fekalijah.Tako hudo, da smo bili zelo hitro zunaj.
Napisi prepovedan prehod v čevljih najbrž ne velja že zelo dolgo.Saj je pot dobro označena z kamenčki, peskom, vmes listje,manjše smeti.V vodi za izpiranje nog enako, tako da smo se gledali in si zamišljali, da bo zunaj boljše.
Zaman smo iskali ležalnike znotraj, našli prehod v zgornje bazene.Po ozkih zavitih stopnicah smo se prebijali z torbami, nasproti pa komaj srečevali kopalce.Pogled na tla je bil katastrofa.Razmočeni toaletni robčki,obliž,smeti.zgoraj zadušljiv zrak, ležalniki polni.
In spet po ozkih stopnicah dol, čim hitreje ven.Prehod kjub obilici vrat samo eden, ostala vrata zaklenjena.Otroci so zrli v zrak, proti topoganom.Najmlajši je pri tem stopil z predpražnikom pokrito luknjo.In to se ponovi nekajkrat, kjer je v betonu luknja, preprost beton prekrijejo z predpražnikom.Ko naredimo obhod mimo bazenov le najdemo pet ležalnikov.Po tleh leži listje, smeti, ležalniki so umazani od zemlje.Z prijateljico sva ogorčeni, nikjer ni videti nobene čistilke, le reševalci iz vode zdolgočaseni posedajo na klopi.
Ko se naplavamo,se odpravim proti kabinam ki so na travniku.Groza!V njih še cunje, ki so tam ležale že kar nekaj časa.V naslednji pajčevin, da si nisem upala skozi! V naslednji se začnem preoblačiti, čeprav se vrata zaprejo le na pol.Ko mi kopalke padejo na tla se sklonim...In na tleh tampon...uporabljen... Ženske!!!Kaj imajo doma tuti tako????Odpravim se proti WC-ju.O, čistilka!Brisala je tla sanitarijev, zavila v prostor, pa ven.In se podpisala na list!Najbrž je njena plača minimalna, pa še ob sobotih dela....Je to lahko opravičilo?
Ker so bili otroci lačni, smo iskali picerijo.Ob štirih popoldne.Pa smo spet hodili.Zgoraj ni bilo prostora.Spodaj imajo družinsko, pa ni mize.Končno najdemo prehod na vrt.Tudi dve prosti mizi.Natakar pa nam pove, da tu ne strežejo družinskih pic.Naročimo tri navadne, ko nam pove, da sploh ne ve če jih bodo še spekli.Po nekej prošnjah, nam uspe.

V tako hvaljene Terme 3000 se sigurno ne vrnemo.Čistoča in urejenost je katastrofalna.
Kam gre denar od vstopnin pa me resnično zanima!Kajti terme niso vzdrževane.
Za osebje pa tudi ne zapravijo dosti!

 




Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42