Prlekija-on.net je največji spletni medij v širši Prlekiji. Že petnajst let je prva (in edina) izbira na internetu glede aktualnega dogajanja v Prlekiji. Portal je brezplačen, na spletu dosegljiv 24/7, obišče pa ga tudi preko 50 tisoč uporabnikov na dan. Cena oglaševanja je glede na doseg, ki jo ima spletna stran, zelo ugodna. Za daljša obdobja oglaševanja nudimo popuste, popuste nudimo tudi pri kombiniranju načina oglaševanja (pasica + članek + FB objava) ter oglaševalskim agencijam.

Na spletnem portalu Prlekija-on.net vam ponujamo oglaševanje v naslednjih oblikah:

  • oglasne pasice različnih dimenzij
  • sponzorirana objava
  • najava dogodka
  • Facebook oglaševanje

Oglasne pasice

Spletni portal Prlekija-on.net vam ponuja oglaševanje z oglasnimi pasicami različnih dimenzij na različnih pozicijah. Gre za ekskluzivni zakup, kjer se na posamezni poziciji prikazuje samo vaš oglas. Za podrobnosti glejte spodnjo razpredelnico. Ker so pozicije več ali manj vedno zasedene, je v primeru namena oglaševanja priporočljivo pozicijo rezervirati čim prej, tudi nekaj tednov vnaprej.

Cenik oglaševanja po trajanju:
Pozicija A - 728x90 - 120,00 €/teden
Pozicija C - 970x250 - 180,00 €/teden
Pozicija E - 300x250 - 100,00 €/teden
Pozicija F - 300x250 - 70,00 €/teden
Pozicija G - 300x600 - 100,00 €/teden
Pozicija H - 300x250 - 60,00 €/teden
Pozicija I * - 300x600 - 70,00 €/teden

* Pozicija s premikanjem po strani (gor-dol) ostane v vidnem polju.
** Nekatere pozicije nekoliko spremenijo svoj položaj oz. jih tam ni, na tablicah in mobilnih telefonih, saj se stran prilagaja resoluciji naprave. Poziciji A in C sta prikazani enako na namiznem računalniku, tablici in mobilnem telefonu (na vrhu strani). Ostale pozicije so na mobilnih napravah prikazane nižje.

Cenik velja za osnovno dejavnost, ob drugih aktivnostih se cenik lahko razlikuje. Za več informacij nas kontaktirajte.

Za več objav velja količinski popust. Več o tem najdete v splošnih pogojih oglaševanja.

Sponzorirana objava

Spletni portal Prlekija-on.net vam ponuja objavo prispevka, ki je predstavljen na naslovnici portala. Na izpostavljenem in prvem mestu je objava prikazana največ 24 ur, na ostalih mestih je prikazana do 48 ur. Objava članka na izpostavljenem in prvem mestu mora biti ustrezne (lokalne) tematike, vseh vrst člankov na tem mestu ni možno objaviti. O ustreznosti presodi uredništvo. Objava lahko vsebuje zapis z več tisoč besedami, fotografije ter spletne povezave, e-naslov in ostale kontaktne podatke. V zakup na izpostavljenem mestu in mestih od 1 do 3 spada tudi objava na naši Facebook strani, z dosegom več deset tisoč uporabnikov. Objava po preteku 24 oz. 48 ur gre postopoma na nižja mesta in na naslovnici ostane še vsaj nekaj dni ter nato gre v arhiv. Z objavo na izpostavljenem mestu in mestih od 1 do 10 bo objava na naslovnici prikazana vsaj 4 dni. Sponzorirane objave so označene, da gre za oglasno sporočilo. Ob zakupu več objav nudimo popust.

Cenik sponzorirane objave:
200,00 € na izpostavljenem mestu,
150,00 € na 1. mestu,
120,00 € na 2. ali 3. mestu,
100,00 € na 4. ali 5. mestu,
80,00 € na 6. ali 7. mestu,

60,00 € na katerem od mest 8-10,
50,00 € na katerem od mest 11+,
40,00 € za članek samo v arhivu (ga ni na naslovnici).

Pridržujemo si pravico zavrnitve članka, če ni v skladu z našimi pravili. Prav tako si v primeru izrednih novic pridržujemo pravico, da v tem času članek na prvem mestu zamenjamo ter ga ponovno za enako obdobje vrnemo nazaj pozneje.

Za več objav velja količinski popust. Več o tem najdete v splošnih pogojih oglaševanja.

Najava dogodka

Spletni portal Prlekija-on.net omogoča vsem uporabnikom, da brezplačno vpišejo dogodek v napovednik. Vpišete lahko poljubne informacije, dodate fotografijo in lokacijo ter tako promovirate dogodek in organizacijo, ki dogodek prireja. Dogodki so pred objavo pregledani. Prav tako si pridržujemo pravico da posameznih dogodkov ne objavimo, če niso v skladu z našimi pravili. Dodajte dogodek.

Najbolj aktualni dogodki so vidni na naslovnici v rubriki Dogodki v Prlekiji in okolici, lahko pa se dogodek najavi tudi na naslovnici v obliki novice. Za podrobnosti glejte Sponzorirana objava.

Facebook objava

Na spletnem portalu Prlekija-on.net vam ponujamo tudi objave na naši Facebook strani, ki ima preko 29 tisoč sledilcev in z dosegom več deset tisoč uporabnikov. Takšno oglaševanje je zelo učinkovito, saj se lahko cilja tudi na poljubne ciljne skupine. Na ta način se lahko uredi objava dogodka v koledarju dogodkov na Facebook strani, Facebook objava v obliki zapisa, fotografij, videa in/ali nagradna igra. Cena storitve znaša 100,00 €.

Medijsko pokrivanje dogodka

Spletni portal Prlekija-on.net vam omogoča, da medijsko pokrijemo poljubne dogodke, ki jih pripravljate. Dogodek se lahko dokumentira v besedi, sliki in videu, tudi z vklopom v živo na našo Facebook stran, ki ima preko 29 tisoč sledilcev. Za več informacij nas kontaktirajte.

Vprašajte nas

Sestavimo vam ugoden paket oglaševanja po vaših željah, s popustom ob naročilu kombinacije zgoraj navedenih možnosti oglaševanja. Celotno oglaševalsko kampanjo tudi ustrezno optimiziramo in izvedemo, da ima največji možen doseg in učinek. Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu ali telefonski številki 041 956 530.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).
Cenik velja od 01.03.2024