Horoskop

Horoskop

conny, torek, 16. september 2008 ob 20:43

OVEN 21.3.-21.4.

Ko odhajate od doma ne puščajte doma vam drage osebe. S tem bi pri njej vzpodbudili ljubosumje, kar si pa verjetno ne želite. Pričakujte, da se vam bo finančno stanje izboljšalo.

Zdravje: dobro, dan: torek, srečna številka: 3.



BIK 22.4.-20.5.

Oseba, na katero tako intenzivno mislite, vas bo presenetila. Pri financah se ne zapletajte z žensko osebo, saj z razpletom ne boste zadovoljni. V domačem okolju poskrbite za bolj sproščeno vzdušje.

Zdravje: prebavila, dan: ponedeljek, srečna številka: 5.



DVOJČEK 21.5.-21-6.

Odtujevanje od partnerja vam ne bo prineslo nič dobrega. Stvari, ki jih zadržujete v sebi morajo priti na dan. Ne bojte se povedati, kar vam leži na duši. Odleglo vam bo! Pogovor je še vedno pomagal!

Zdravje: psiha, dan: sobota, srečna številka: 9.



RAK 22.6.-22.7.

Zakaj ne naredite koraka za katerega že dolgo veste, da je pravi. Le tako boste lahko doprinesli k ljubezenski sreči. Ne ozirajte se na mnenje prijatelja, ampak se raje vprašajte ali je to sploh vaš pravi prijatelj?

Zdravje: utrujenost, dan: četrtek, srečna številka: 4.



LEV 23.7.-23.8.

Ne ukvarjajte se s preteklostjo, saj ne vpliva dobro na vaše psihofizično stanje. Raje se posvetite nekomu, ki vam je naklonjen. Poslušajte svoj notranji glas, ki vas usmerja v lepšo prihodnost. Sledite svoji intuiciji!

Zdravje: hrbtenica, dan: nedelja, srečna številka: 8.



DEVICA 24.8.-23.9.

Sodelavci vam nikakor ne privoščijo napredovanja na delovnem mestu. Zdaj je pravi čas, da sprevidite komu lahko še sploh zaupate. Zavedajte se, da je to priložnost, ki vam odpira nove možnosti, zato jih ne odklonite.

Zdravje: trebušna votlina, dan: četrtek, srečna številka: 21.



TEHTNICA 24.9.-23.10.

Nekomu ste preveč zaupali, zato zdaj nosite posledice. Tudi v domače okolje se bo prenesla ta negativna energija. Raje se poslovite od te osebe, kot pa da še naprej dovoljujete, da se poigrava z vašo naklonjenostjo.

Zdravje: glavobol, dan: petek, srečna številka: 7.



ŠKORPIJON 24.10.-22.11.

Nič vam ne more škodovati, če poslušate nasvet ženske osebe, saj vam želi le dobro. Pri urejanju pravnih zadev boste dosegli uspeh, zato se korajžno lotite vseh stvari, ki jih načrtujete.

Zdravje: odlično, dan: sreda, srečna številka: 12.



STRELEC 23.11.-21.12.

Prijetno vzdušje na delovnem mestu vam bo dalo energijo in nov zagon. Lotili se boste novih nalog, ki vam odpirajo možnosti novih zaslužkov. Na začetku bo potrebno malce potrpeti potem pa bo.
Zdravje: sečila, dan: sobota, srečna številka: 11.



KOZOROG 22.12.-20.1.

Pri reševanju pravnih zadev se zanesite nase in ne poslušajte drugih, kajti malo je takih, ki vam privoščijo uspeh. Morali se boste stoodstotno angažirati, da boste zadeve izpeljali v željenem roku.

Zdravje: noge, dan: torek, srečna številka: 13.



VODNAR 21.1.- 19.2.

Ne rinite z glavo skozi zid in ne rešujte težav z silo. Oba trpita in to ne vodi nikamor. Sprijaznite se, da razum ne more ukazovati srcu. Še vedno je nekdo, ki čaka ravno na vas, samo vi ste slepi za druge.

Zdravje: želodec, dan: nedelja, srečna številka: 15.



RIBI 20.2.-20.3.

Ne verjemite govoricam, raje se sami prepričajte o resničnosti trditev. Oseba, ki vam je pri srcu že komaj čaka, da jo obiščete, ne odlašajte več. Obisk bo prinesel vznemirljive rezultate.

Zdravje: dobro, dan: ponedeljek, srečna številka: 23.



090/142-430



Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42