Jesenski Jeruzalem

Jeruzalem

Dejan Razlag, petek, 31. oktober 2008 ob 15:43
Jesenski Jeruzalem

Te dni so bili lepi jesenski dnevi, kar sem izkoristil za izlet po naših krasnih prleških vinogradih v okolici Jeruzalema, ki so se odeli v prelepe jesenske barve. Jeruzalem s svojim svetim imenom, vinsko cesto,
kjer uspevajo vrhunska bela vina, prekrasnimi razglednimi točkami in
romarsko cerkvico upravičeno nosi ime nebeški kraj. V to so se prepričali že križarji v 13. stoletju, ki so prečkali ta kraj in o tem se tudi sam vsakič prepričam, ko me pot zanese na "sosednji breg", ki sem ga obiskal že neštetokrat, ampak je tam vsakič nekaj posebnega, edinstvenega, lepega, ... nekaj kar ti da novih moči za nadaljnjo ustvarjanje. Nekaj teh utrinkov si v nadaljevanju lahko ogledate v video posnetkih in panoramskih slikah:



Posnetek 30.10.2008:












Posnetek 31.10.2008:












Panoramska slika Jeruzalem, Svetinje, Veličane - Za premik po sliki uporabite miško. Miško premaknite po sliki v levo za premik v levo stran in desno za premik v desno stran. Bolj ko miško premaknete v določeno smer, hitreje slika drsi v tisto smer. Počakajte, da se slika naloži.














Panoramska slika Svetinje, Veličane, Jeruzalem - Za premik po sliki uporabite miško. Miško premaknite po sliki v levo za premik v levo stran in desno za premik v desno stran. Bolj ko miško premaknete v določeno smer, hitreje slika drsi v tisto smer. Počakajte, da se slika naloži.















Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42