KAF pomladni tabor in testiranje črnega pasu

petek, 6. april 2018 ob 17:00
KAF pomladni tabor in testiranje črnega pasu

Kempo Arnis Zveza vas vabi na intenzivni 3-dnevni trening v Ryukyu kempo, Modern arnis, Kyusho jitsu, KAPAP, Aiki kenpo ju jitsu in BJJ. Predstavljen bo poglobljen pogled v umetnost in način kombiniranja različnih umetnosti skupaj v povezovalni, funkcionalni, progresivni obrambni sistem.

Gostujoči gostujoči gostujoči gostje sta Master Tapi Tapi, Gaby Roloff in ustanovitelj KAPAP, izraelski Jiu jitsu, mojster Avi Nardia.


Master Roloff se usposablja v Modern Arnis izključno od leta 1985 in je pogosto potoval v Združene države Amerike in po vsej Evropi, da se neposredno učijo od profesorja Presasa. Master Roloff je aktivna tudi v svojih modernih Arnisovih navodilih in redno poučuje v Hamburgu v Nemčiji. Je ena od redkih ljudi, ki jo je izbral prof. Remy Presas, da bi nosil svetilko in pripeljal Modern Arnis v prihodnost, ki je imel najvišji naziv v Modern Arnisu, mojster Tapi Tapi.

 

Major Avi Nardia (IDF Ret.) Je bil eden vodilnih uradnih inštruktorjev Izraelske vojske (IDF) in izraelske policije na področju boja proti terorizmu, nemiri, roko v roke, operativno vedenje in CQB (Close Quarters Battle ). Specializiran je za usposabljanje posebnih obrambnih sil, enot za boj proti terorizmu, vojaške, pregona in civilnih (vključno z invalidi) po vsem svetu v samoobrambi, obrambni taktiki in osebni zaščiti.

Je ustanovitelj KAPAP izraelskega Krav Maga (izraelski Jiu jitsu), ki je v rokah za boj proti sistemom, ki vključuje elemente Lotarja, Krava (IDF - Izraelska armada za roko v roki), Hagane Atzmit (Samo obramba - Defensive Tactic - Izraelski operativni Njegova bogata borilna veščina izkušenj vključujejo: držanje črnih pasov v več tradicionalnih stilov borilnih veščin z vseživljenjskim usposabljanjem v številnih vodilnih borilnih veščin in Budo, kot je brazilski Jiu-Jitsu inštruktor z črnim pasom pod Machado RCJ, Kendo (6. dan s študijem pod Kubo Akira), učitelj Iaido (5. Dan) in Jodo (5. dan), učitelj Kyudo (4. dan), Judo (3. dan) in japonski učitelj Jiu-Jitsu (7. višji učitelj Dan Dan z Kyoshi rangom pod Patrick McCarthy), Karate KU in Goju Ryu (pod Leon Pantanowitz in Tadano Tomiyaki in Patrick McCarthy 6. Dan) inštruktor Tajske škatle.


SEMINAR SE ZASTAVA:

1. KEMPO ARNIS, ki ga je poučeval Shihan Borut Kincl in Zveza Kempo Arnis. Kurikul KAF bo predstavljen na strukturiran, progresiven način, da se naučijo nekaj najučinkovitejših in praktičnih tehnik samoobrambe.

2. MODERN ARNIS: neverjetni vidiki čudovite umetnosti, ki jih je vodil IMAF Europ

3. KAPAP: Naučil svetovni vodilni strokovnjak za KAPAP / KRAV MAGA

4. MACHADO BJJ / AKJJ / IJJ

5. KAF BLACK TESTING: več kot 2,5 ure neprekinjenih predstavitev zelo naprednih praznih rok in tehnik palice, ki ji sledijo 15 krogov spopadov, športni MMA, udarci v karate in pravila za boj proti kontaktnim palicam. (90-letni spopadi / 20-sekundni premor x15) Vsakdo je dobrodošel, da sodeluje v boju s kandidati za črni pas.

DATUM SEMINARJA:
6.-8. April 2018

ČASOVNI RAZPORED:

Petek: od 17.00 do 21.00
Sobota: 9:00 - 13:00, 15:00 - 18:30, 20:00 Testiranje črnega pasu
Nedelja: od 9.00 do 14.00

LOKACIJA:
Novo mesto, Slovenija, Evropa, OŠ Grm

CENA: 140 EUR
Sobota, nedeljsko kosilo vključeno

Cena vključuje:
- 3-dnevni trening
- Sobota, nedeljska kosilo

Spanje in nastanitev:
Nastanitev je na voljo od 23 EUR do 35 EUR na noč in vključuje zajtrk

1. http://www.situla.si/en (mladinski dom, 5 min hoje do telovadnice)
2. http://www.ravbar.net/en/ (2 minuti hoje od telovadnice)
3. http://www.pribelokranjcu-vp.si/ (5 min hoje do telovadnice)





Več dogodkov

DatumDogodek 
sobota
30. marec
ob 16:00
VELIKONOČNA ZABAVAVELIKONOČNA ZABAVA
VELIKONOČNA ZABAVA Barvanje jajc, lov na pirhe in film: Nina in ježeva skrivnostPridružite se nam na nepozabni velikonočni zabavi, ki bo v soboto, 30.3., ob 16. uri! Barvanje Jajc: Otroci in odrasli ...
sobota
6. april
ob 20:00
11. Zobl žur11. Zobl žur
[b]ZOBL ŽUR JE TÜ![/b]Letos bomo na že 11. Zobl žuri žurali▪️ 6. aprila 2024,▪️ v Športni dvorani ŠIC LjutomerZabavali nas bodo lotmerška skupina Betek, P.VALIAK tribute band ter Vlado ...
sobota
13. april
ob 18:00
Predstavitev knjige Premlad, da bi umrl starPredstavitev knjige Premlad, da bi umrl star
Predstavitev knjige Premlad, da bi umrl star: Misli o izgubi, smrti, spominih in obžalovanju
sobota
13. april
ob 20:00
Komedija: KAKO SE ZNEBITI BODOČEGA MOŽA Komedija: KAKO SE ZNEBITI BODOČEGA MOŽA
Superzabavna komedija Kako se znebiti bodočega moža bo v Domu kulture Gornja Radgona na sporedu v soboto, 13. aprila 2024, ob 20. uri. Vstopnice že na voljo v vašem TIC Gornja Radgona.Izbira tistega ...
nedelja
21. april
ob 10:00
Zeliščarski dan negovanje 2024Zeliščarski dan negovanje 2024
Grad Negova kot ambasador dragocene kulturne dediščine tudi letos vabi na tradicionalni zeliščarski dan NEGOVAnJE 2024. Vabimo vas, da spoznate čudoviti svet zelišč z vsemi čutili skozi pester ...
Prikaži vse dogodke