VULVATHRONE PARTY Z GOSTI

petek, 6. december 2019 ob 21:00
VULVATHRONE  PARTY Z GOSTI

VULVATHRONE RELEASE PARTY Z GOSTI: MORYWA, VXPXOXAXAXWXAXMXC
06.12.2019 ob 21.00

Predstavitev nove plošče Vulvathrone "Whoreification" z gosti: Morywa, VxPxOxAxAxWxAxMxC

Špilajo:

-Vulvathrone (Prekmurje)
-Morywa (Štajerska)
-VxPxOxAxAxWxAxMxC (Avstrija)

Vstop: 3€

------------------------------------------------------------------------------------------

VULVATHRONE

Glasbeni simbol slovenske gay scene in najbolj radoživi prekmurski narodno zajebavni bend je po celi večnosti čakanja lunatičnih fenov končno izdal novo ploščo, težkim časom prikladno poimenovano »Whoreification«. Z njim se v grind/death metal maniri poklanjajo gorečim feministkam, zaljubljenim klubskim varnostnicam in zvesti obšankovski klienteli, hkrati pa oznanjajo svoje najsvetejše poslanstvo: spreobračanje konzervativnih mladenk v družabne, sproščene radodajke, vredne svojega imena.

Herman & kompanija obljubljajo nepozaben šov - pripravite se na Wall of Sperm!

Prisluh: https://www.youtube.com/watch?v=1n0XcspCXBA

VxPxOxAxAxWxAxMxC

VxPxOxAxAxWxAxMxC (Vaginal Penetration Of An Amelus With A Musty Carrot) so goregrind/ slamdeath veselica bend, klasično incestno zaplojen v avstrijskih kleteh. Znani so po svojih brutal groovy plesnih melodijah, začinjenih s paritvenimi račjimi vokali.

Prisluh: https://www.youtube.com/watch?v=XhtEgMKxJIs

MORYWA

Morywa je 5-glava štajerska metal mašinerija, katere ime pomeni hrup, to ime pa predstavlja s svojimi nesramno nizko uglašenimi kitarami in besno ritem sekcijo. Prva prikazovanja segajo v leto 2013, ko so pričeli z organiziranim rušenjem odrov, kjer se tudi najboljše počutijo, uradno pa je bil bend postavljen na zemljevid leta 2016 z izidom prvenca Vamana Ira, ki je bil odlično sprejet na slovenski sceni. Morywa so po nekaj menjavah članov zopet brezkompromisno aktivni v novi zasedbi.

Prisluh: https://www.youtube.com/watch?v=b96uwu2oMYI


Vabljeni!


Več dogodkov

DatumDogodek 
ponedeljek
10. avgust
ob 09:00
Izdelovanje bio milaIzdelovanje bio mila
V ponedeljek 10. avgusta 2020 ob 9. uri vabljeni v Mladinski center Prlekije na Spodnji Kamenščak 23, na delavnico Izdelovanje bio mila. Izdelovanje bio mila bo pokazal Miha Selič, udeleženec UD za ...
ponedeljek
10. avgust
ob 15:00
Čajanka s poezijo z Agato MundisČajanka s poezijo z Agato Mundis
Agato Mundis je pot iz Jesenic zanesla v Ormož, kjer je svoje takratno življenje postavila na glavo. Srečo je našla v pisanju. Njena poezija so pesmi bolečine, razmišljanja in hudomušnosti. Lepo ...
ponedeljek
10. avgust
ob 17:00
OM Chanting - tehnika s prvinskim zvokom OMOM Chanting - tehnika s prvinskim zvokom OM
OM je zvok popolne celovitosti, ki zajema vse zvoke ustvarjenega sveta. OM vsebuje vse ostale zvoke, vse besede, vse jezike in vse mantre. Tako vsi zvoki, ki izhajajo iz zvoka OM, že odstopajo od celovitosti ...
torek
11. avgust
ob 09:00
Plesni danPlesni dan
V torek 11. 8. 2020 ob 9. uri vabljeni v Mladinski center Prlekije na plesno delavnico. Vodja plesne delavnice bo sodelavka MCP-ja Urška Sovič.Na snidenje na Spodnjem Kamenščaku 23.
torek
11. avgust
ob 09:00
Plesni danPlesni dan
V torek 11. 8. 2020 ob 9. uri vabljeni v Mladinski center Prlekije na plesno delavnico. Vodja plesne delavnice bo sodelavka MCP-ja Urška Sovič.Na snidenje na Spodnjem Kamenščaku 23.
Prikaži vse dogodke