KOLESARJENJE SKOZI SOSEDNJE OBČINE

nedelja, 25. september 2022 ob 14:30
KOLESARJENJE SKOZI SOSEDNJE OBČINE

Občina Razkrižje je tudi v letošnjem letu bila uspešna na javnem razpisu za sofinanciranje priprave in izvedbe aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti v letu 2022, kjer bomo ponovno izvedli mnogo promocijskih aktivnosti in trajnostnih ukrepov v okviru projekta LIFE17 IPC/SI/000007- LIFE IP CARE4CLIMATE, katerega delno financira Evropska unija iz programa LIFE, Sklad za podnebne spremembe (Ministrstvo za okolje in prostor) ter Ministrstvo za infrastrukturo.

V sklopu aktivnosti ob Evropskem tednu mobilnosti vas vabimo na KOLESARJENJE SKOZI SOSEDNJE OBČINE -SVETI MARTIN NA MURI (RH) , LENDAVA (Hotiza) IN ČRENŠOVCI (Srednja Bistrica); Vožnja skozi kraje; Šafarsko, Gibina, Sveti Martin na Muri - prečkanje državne meje Hotiza (s sabo potrebujete veljavni osebni dokument), ogled znamenitosti ob poti v Hotizi, postanek na Kapci, Gornja Bistrica (pot dolžine cca. 25 kilometrov po asfaltni površini). Kolesa naj bodo tehnično brezhibna, priporočamo uporabo odsevnega telovnika in čelade. Vožnja udeležencev na lastno odgovornost.

Zbirno mesto bo v Centru Zavirje Razkrižje, ob 14.30. uri

Dodatne informacije na 041 878 448 - TIC Razkrižje

Več dogodkov

DatumDogodek 
četrtek
6. oktober
ob 17:00
SIRKEC, SIRKEC - PREDSTAVA ZA OTROKESIRKEC, SIRKEC - PREDSTAVA ZA OTROKE
Klovn Zupi vabi k zabavnemu druženju v Dom kulture Gornja Radgona. Se vidimo v četrtek, 6. oktobra 2022, ob 17. uri.Cena vstopnic: 2,50 EUR. Vstopnice v predprodaji že na voljo v TIC Gornja Radgona ...
četrtek
6. oktober
ob 17:00
Predstavitev knjige Lačni nismo bili, bilo pa je siromaštvoPredstavitev knjige Lačni nismo bili, bilo pa je siromaštvo
Vabimo vas na predstavitev knjige Lačni nismo bili, bilo pa je siromaštvo, ki bo v četrtek, 6. oktobra 2022, ob 17. uri v razstavnem prostoru soboškega gradu.
četrtek
20. oktober
ob 07:00
Venus FestivalVenus Festival
Že več kot 25 let je VENUS vodilni erotični lifestyle dogodek v Evropi, ki ponuja vse, kar si lahko zaželite in zamislite, od seksi igrač in dodatkov, vznemirljive mode in spodnjega perila ali nakita ...
Prikaži vse dogodke