PREDSTAVA ZA OTROKE: BOBI, ČISTO POSEBNI KUŽA

četrtek, 5. oktober 2023 ob 17:00
PREDSTAVA ZA OTROKE: BOBI, ČISTO POSEBNI KUŽA

Bobi in njegova bolha sta bila od zmeraj najboljša prijatelja. Skupaj sta se igrala, hodila v trgovino, skupaj sta plesala … Vse do danes, ko Bobi začuti, da mora bolha od doma. Sosedov Floki nima bolhe in tudi drugi psi ne. Zato njegova bolhica, njegova najboljša prijateljica, mora proč.
Predstava je polna navihanih domislic, drobnih nagajivosti in humornih presenečenj. Na zabaven način otroke pritegne v razmislek o čustvih, o sprejemanju samega sebe in o razdvojenosti med tem, kaj čutim in kaj mi svet pravi, da je »prav«.
Razigrano dogajanje v katerem otroci skupaj s kužkom rešujejo težave in izzive se razplete v srečen konec, pesem in ples. Tako nas iskriva zgodba o prijateljstvu pouči tudi o radosti, ki jo vzbuja sodelovanje in medsebojna pomoč.

V Domu kulture Gornja Radgona na sporedu v četrtek, 5. oktobra 2023, ob 17. uri.

Izvedba: KU-KUC gledališče.
Najbolj primerna za: Vrtec 1-3, Vrtec 3-6, OŠ I. triada, OŠ II. triada.

Za abonma in izven. Cena abonmaja je 20,00 €, za posamezno predstavo pa 3,00 €.
Abonma vključuje 8 predstav, ki bodo potekale ob četrtkih popoldan v dvorani Doma kulture Gornja Radgona (razen decemberske predstave, ki bo izjemoma v torek, 5. decembra 2023).


Abonmaje in vstopnice si že lahko zagotovite v TIC-u Gornja Radgona, uro pred pričetkom predstave pa tudi na blagajni Doma kulture Gornja Radgona.

Več dogodkov

DatumDogodek 
nedelja
4. avgust
ob 18:00
JSKD Ljutomer in Splošna knjižnica Ljutomer JSKD Ljutomer in Splošna knjižnica Ljutomer
JSKD Ljutomer in Splošna knjižnica Ljutomer vabita,..
četrtek
15. avgust
ob 10:30
26. prireditev Pozdrav jeseni26. prireditev Pozdrav jeseni
Turistično narodopisno društvo Razkrižje skupaj z Občinama Razkrižje in Štrigova, župnijama Razkrižje in Štrigova, Turistično skupnostjo Štrigova ter vaščani ...
Prikaži vse dogodke