violeta nedelja, 19. marec 2006 ob 23:10

Ko se tako dolgočasim in surfam po spletu naletim na zanimivo stran.Nisem mislila da kaj takšnega ljudje spravijo skupaj.No eni imajo res bujno fantazijo,ali pa je mogoče tudi kaj res?


Pogledate lahko TUKAJ


Lep dan vsem skupaj

Dejan ponedeljek, 20. marec 2006 ob 00:20

Kaj pa, če je vse res? Haa Nasmeh

violeta torek, 21. marec 2006 ob 19:22

Verjamem da je nekaj zgodb res resničnih,saj takšno maso zgodb si pa res ljudje nebi mogli izmislit.

Kaj misliš?

Dejan torek, 21. marec 2006 ob 19:34

Ja dandanes nikoli ne veš. Nasmeh Se pa vidi, da so nekatere ziher izmišljene, ker malo pretiravajo z raznimi stvarmi.

juž torek, 21. marec 2006 ob 19:59

hja, pa to ziher neso vse zgodbe resnične. Sicer ne ven kdo bi zdrža 10x zaporedoma v dveh vürah seksati, tak kak piše v eni zgodbi kej sen jo prešteja No ja

violeta četrtek, 23. marec 2006 ob 10:39

Kaj pa veš,hahahaha eni so mogoče pravi "Tarzani".Nikogar ne smemo pocenjevati.


Šokiran Zardel

Dejan četrtek, 23. marec 2006 ob 11:55

Hehe, dobra si ti violeta. Si mogoče objavila tudi kakšno svojo zgodbico tan gor? Šokiran Nasmeh

Violeta četrtek, 23. marec 2006 ob 12:19

Ne svoje zgodbe pa še nisem objavila.

Lahko pa to naredijo člani in obiskovalci tvojega portala!!

Dejan sobota, 25. marec 2006 ob 20:06

Violeta je napisal/a:
Ne svoje zgodbe pa še nisem objavila.

Lahko pa to naredijo člani in obiskovalci tvojega portala!!


Lehko pa kdo kakšno svojo zgodbico tu objavi Nasmeh

violeta ponedeljek, 27. marec 2006 ob 16:03

Dejan strinjam se z teboj,skupaj moramo držati in vsem nam bo boljše šlo.Vseeno kje so zgodbe,samo da so!

Pomežik Jezik

Dejan sobota, 1. april 2006 ob 16:21

Ja tak je! Skupaj moramo držati. Samo je v današnjem času vse drugo prej kot to...

violeta nedelja, 2. april 2006 ob 17:58

Dejan je napisal/a:
Ja tak je! Skupaj moramo držati. Samo je v današnjem času vse drugo prej kot to...

Popolnoma se strinjam steboj.Danes je vse preveč zahrbtnosti in hinavščine,vsak gleda samo za sebe.......
Če bi si ljudje več pomagali bi nam bilo vsem lepše in boljše.Bolj bi morali "skupaj" držati!!

MHA sobota, 15. april 2006 ob 16:13

ke tu vse ne nejdeš...

Dejan ponedeljek, 17. april 2006 ob 13:07

No, gda de se keri opogumja, pa tü gor kakšo zgodbico napisa, hehe.

MHA ponedeljek, 17. april 2006 ob 18:40

dej ka mo se mal režaliNasmehPomežik

violeta četrtek, 20. april 2006 ob 23:59

Evo fantje naj vam bo nekaj za pokušino,ostale zgodbe lahko prebirate na portalu Intimne Zgodbe!


Skrivnostna poželjivost


Ponovno je stala pred oknom, oblečena samo v tanko, skorajda prozorno haljo, in se mamljivo pretegovala v novo jutro. O sveta pomagalka. Bila je ženska mojih sanj. Temnolasa joškarca, ki bi jo pofukal še lastni brat. Skoraj vsako jutro je stala pred odprtim oknom in lovila svežo jutranjo sapo. Običajno je bila v tanki svileni halji, skozi katero se je videlo prav vse, večkrat pa je bila vsa gola in takrat mi je običajno zastajal dih in podivjal pulz. Moja žena Natalija je ob takih urah običajno še sladko spala in sploh ni vedela, kaj se dogaja, jaz pa sem skoraj vsako jutro pridno opazoval skrivnostno sosedo in spomnim se dneva, ko sem zaradi nje moral iti do konca. Postavila se je pred odprtim oknom vsa gola ter počasi pila iz velikega kozarca, v katerem je bila neka bela tekočina. Mislim, da je bilo mleko. No, kdo ve. Pa saj ni važno.
Opazoval sem njene lepe napete joške, ki si jih je božala in gladila kot kakšna mačka, ki se liže po svojem kožuščku.Začutil sem, kako se mi kurac neusmiljeno dviguje kvišku in čez nekaj trenutkov je že ponosno stal kot palica. Oh, ta moja sablja takoj vstane.
Še nikoh me ni razočarala.


Potegnil sem ga iz spodnjih hlač in si ga začel počasi drkati ter jo opazoval. Prijel sem ga za steblo in vlekel kožico dol in gor ter si zamišljal, kako s kurcem podrsavam po njenih lepih joških. Ah, bila je čudovita. Za trenutek sem se ozrl proti postelji. Moja je še sladko spala. Bila je kot otrok v zibelki, ki nebogljeno spi in sploh ne ve, kaj vse se v resnici dogaja okoli nje. Skrivnostna sostanovalka je še naprej vztrajala pri oknu. Srkala je mleko in uživala v lepem jutru, ki jo je navdihovalo in ji vlivalo pogum in dobro voljo.
Še temeljiteje sem se zagledal vanjo in opazoval vsak njen gib. Čez nekaj časa je naglo srknila iz kozarca in bela tekočina se je vlila po njenih ustih in stekla preko nežnega vrata po njenih joških vse do njenega trebuha. To me je neverjetno vznemirlo in tisti trenutek sem si želel, da bi bil pri njej in jo živalsko nategnil med njena vroča stegna. Še kar naprej sem sanjaril o njenem postavnem telesu in jo opazoval ter si ga metal na roko. Od časa do časa sem pošpegal na ženko, ki je nepremično ležala v postelji in še naprej spala kot top. Bal sem se namreč, da me ne bi zalotila.
Drkal sem in se z eno roko božal po bradavicah. Zrl sem v njene joške in bradavičke ter si zamišljal, kako jih ližem in sesam. Bil sem že tako vzburjen, da sem si želei sočne pičke. Želel sem si k njej. Toda kako? Naj grem do njenih vrat ji pozvonim in jo potem vprašam, če bi se pofukala za lepše jutro. Jok! Ne, ne! To zagotovo ne bi bilo pametno. Zato sem razmišljal dalje. Razmišljal sem in razmišljal in končno ugotovil. Pa saj imam ženo. V topli postelji leži in čaka. Kar nje se bom lotil, pa bo. Še enkrat sem se zazrl v skrivnostno sosedo, potem pa sem se obrnil proti svoji prečudoviti ženi in skoval načrt, kako se bom prikradel do njene tople vlažne pičke. Počasi sem jo odkril. Ležala je na boku vsa gola kot vedno in spala. Ni se prebudila. Počasi sem se vlegel k njej in se stisnil k njenemu toplemu telesu. Kurac je štrlel kot kakšna palica in želei v temačno luknjico med nogami. Čez nekaj trenutkov je Natalija končno začutila mojo prisotnost in se počasi prebudila ter nekaj zamrmrala. Mislim, da mi je rekla dobro jutro, a nisem bil siguren. Sprva sem samo opazoval njeno lepo gladko telo, potem pa sem jo počasi pobožal po bokih in podrsel do njene kosmate muce in jo potipal. V trenutku je postala vlažna in sočna. S sredincem sem počasi prodrl v njeno toplo notranjost in si navlažil prste. Obrnila se je k meni in me vpraša: "Kaj pa počneš, ljubček?" Moj odgovor je bil kratek: "Potreben sem, želim si te fukati."
Prav nič ni imela proti, četudi je še na pol spala. Ja, moja zlata Natalija je bila zmeraj za akcijo. Kadarkoli sem želel fukati, zmeraj mi je ustregla in nastavila svojo pohotno pičko, da sem jo nabil kot prasičko. Oh, te rime. Včasih sva fukala kar na kuhinjski mizi, fukala sva sredi predsobe, v banji, v kleti, kjerkoli pač se nama je zahotelo.
Večkrat sva se ustavila ob cesti in Natalija mi ga je vzela v usta ter mi ga izdrkala do konca, da je potem brizgno po njenem obrazu. Ja, res je prava ženska, ki me nikoli ni pustila prikrajšanega in potrebnega. Zmeraj je znala poskrbeti zame in to mi je bilo pri njej najbolj všeč. Še naprej sem vrtal po njeni pički in začutil, kako postaja vse bolj pripravljena in kako njene sramne ustnice počasi nabrekajo. Natalija si je želela, čeprav je še kar naprej dremala in se kar ni in ni hotela prebuditi. Takšna pač je, še v spanju bi jo človek lahko fukal.
Ko je bila dovolj mastna, sem se odločil, da ga počasi od zadaj zarinem vanjo, jo napičim ter noro pofukam. Prijel sem se za trdega tiča in se približal sočni luliki. Počasi sem podrsel po mehkih sramnih ustnicah, ki so se lepo razprle. Začutil sem njeno vlažno notranjost in toploto. Počasi sem ga potisnil vanjo. Njena mehka koža je oprijela steblo mojega kurca in ga držala v toplem ustju. Občutek je bil neverjeten.
Naenkrat sem bil globoko v njej. Natalija se je prebudila in začela uživati, vendar je bila še vsa pijana od zaspanosti. Uživala je in mrmrala: "Ja, daj me, dragi, nategni me kot psico, napolni mi pičko s svojim trdim mastnim tičem, potem pa mi končaj na ustnice, da bom vsa poškropljena s toplim semenom." Nič se nisem obotavljal. Prijel sem jo za boke in si jo prižel nase. Nabijal sem v njeno mednožje in ji šepetal, da jo ljubim, ona pa se je naguzila s svojo ritjo, tako, da sem lažje potiskal v njeno sočno meso in lahko prodiral tudi globje vanjo.
Uživala je in globoko dihala in ni ji bilo potrebno dolgo, da je končala. Naenkrat je zasopla in zakričala ter začela trepetati v ekstazi močnega orgazma, ki ga je doživljala. Zatem pa je doživela še nekaj zaporednih, dokler ji naposled ni bilo dovolj in se je počasi umirila.
Jaz pa sem jo še kar naprej nabijal v toplo mastno muco, ki je dajala prijeten občutek najmehkejšega delčka telesa in se pridno zapirala in razpirala.
Držal sem jo za joške in se stiskal k njenemu nežnemu svileno gladkemu telesu. Bila je potna in vroča kot njena notranjost.
Za hip sem jo prijel tudi za joške in jih pričel mesiti, kar ji je nenormalno ugajalo, saj je globoko dihala, kar je dalo jasno vedeti, da neizmerno uživa.
Sedaj je začelo prihajati tudi meni. Začutil sem, kako je prihajalo iz daljave in se počasi približevalo, dokler me ni obšlo kot val morske vode in padel sem v nepopisno ekstazo orgazma. Tiča sem istočasno potegnil iz njene pičke, tako, da je brizgnilo po njenem hrbtu in bokih in jo dobesedno zalilo.
Že pred orgazmom sem si zamišljal, kako nategujem skrivnostno sosedo direktno v usta in kako mi počasi prihaja. Vendar so bile to le sanje in pod seboj sem videl le mojo ženko, kako se trudi da bi mi čimbolj ustregla s svojim nežnim telesom priti do orgazma. Kako nesramno, kajne? Tako lepa in dobra ženka, pa takšne misli. Iz tiča je brizgnilo kar tikrat in Natalija je bila zalita. Pomazala si je toplo spermo po bokih, da so bili naenkrat mastni in lepljivi. Vendar ji je zadeva zelo ugajala. Bilo mi je žal, da ji nisem končal na jezik, kot sem si sprva želel, a mi je bilo vseeno sanjsko lepo.
Ko sva se umirila in prišla k sebi, mi je Natalija še enkrat izrazila neizmerno ljubezen, saj si ga je vzela še v usta in iz njega izcuzala še zadnje kapljice sperme. Bilo nama je zares lepo.
Toda ali bi bilo tako, če bi Natalija izvedela, da sem pred tem opazoval drugo žensko in si jo potem zamišljal, preden mi je prišlo?

MHA petek, 21. april 2006 ob 17:46

ti pa se si razpisalaNasmeh

violeta nedelja, 23. april 2006 ob 12:34

MHA je napisal/a:
ti pa se si razpisalaNasmeh

Dodana nova tema: Erotične Karikature




Obilo zabave

violeta ponedeljek, 1. maj 2006 ob 10:22

Na portalu Intimne Zgodbe smo dodali


Brezplačno Erotično TV





Obilo zabave v svetu erotike!

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.