MHA četrtek, 7. junij 2007 ob 21:29

Ljubezen na Prešernovem trgu v Ljubjani
72 ur nameravajo poljubljati avtomobil

Družabna kronika, 7. junij 2007 20:17
Ljubljana - RTV SLO

V središču Ljubljane se na Prešernovem trgu najbolj vztrajni poljubovalci potegujejo za povsem nov avtomobil.

Pred očmi mimoidočih poteka nov radijski resničnostni Zapelji me s poljubom, v katerem osem kandidatov (po štiri punce in fantje) poljublja glavno nagrado citroen C. Ta bo v tridnevni akcija pripadla tistemu, ki bo najbolj vztrajen.

V primeru, da tudi po 72 urah ostaneta dva ali več tekmovalcev, se bo zmagovalca izbralo na podlagi žreba med desetimi ključi. tisti, ki bo izbral pravi ključ in vžgal avtomobil bo domov odpeljal glavno nagrado.

Vsakih 24 ur je desni žep debelejši za 40 evrov
Pravila velevajo, da se mora tekmovalec posloviti, če se stik ustnic z avtomobilom prekine izven predvidenega odmora. Vsak od tekmovalcev po 24 urah poljubljanja z rdečim štirikoesnim malčkom prejme denarno nagrado v višini 40 evrov.

Seveda pa 72 ur tekmovalci ne morejo biti "prisesani" na avtomobil, zato pravila dovoljujejo, da ima jo vsako uro pet minut odmora, ki ga izkoristijo za odhod na potrebo ali pa si privoščijo topli obrok (dobijo ga dvakrat na dan), sadje, vodo ali energijske napitke. Hrati lahko vsako uro zamenjajo položaje, ki pa so vnaprej določeni.

Pripada jim tudi tri ure spanca
Na dan jim pripada tudi en daljši odmor v dolžini 15 minut in tri ure za spanje v avtodumu parkiranem neposredno ob prešernovem spomeniku (med drugo in peto uro ponoči).

Nüca keri avto?
No ja

Pepek z brega četrtek, 7. junij 2007 ob 23:01

Zid Zid
NÜCA KERI STORO KOZO!!!
:lol: :lol:

MHA petek, 8. junij 2007 ob 22:18

80 km/h z invalidskim vozičkom
Z vozičkom se je zataknil za prednji del tovornjaka

Michigan - RTV SLO

Neki Američan se je v invalidskem vozičku s hitrostjo 80 km/h vozil po avtocesti, potem ko se je zataknil za tovornjak.

21-letni Ben Carpenter se je na bencinski črpalki zapletel v prednji del parkiranega tovornjaka.

Voznik tovornjaka je speljal nevede, da ima slepega potnika. Vozniki, ki so opazili, kaj se dogaja, so sprožili alarm in poklicali policijo.

"Ne boste verjeli, kaj se dogaja, toda po avtocesti se z veliko hitrostjo vozi moški v invalidskem vozičku," je dejal eden od očividcev.

Najbolj nora vožnja v življenju
Po štirih prevoženih miljah je policija voznika tovornjaka ustavila in mu pokazala, da ima na prednjem delu vozila pritrjen dodaten tovor. Dokler se na lastne oči ni prepričal, da je res, kar mu pravijo policisti, je mislil, da gre za šalo. Invalid je bil na srečo nepoškodovan.

Policiji je povedal, da je bila to najbolj nora vožnja v njegovem življenju, pritoževal se je le nad tem, da je polil pijačo, ki jo je imel pri sebi.

MHA petek, 22. junij 2007 ob 13:02

Loterija z loterijo se ne splača
Sosedje ji zmago molijo pod nos

Amsterdam - RTV SLO

Neka Nizozemka je izgubila odškodninsko tožbo zaradi duševne stiske, češ da trpi, ker so njeni sosedje zmagali na loteriji.

Zmagovalce Državna poštna loterija izbere naključno, glede na izžrebano poštno številko, in Helene de Gier bi bila sodobitnica 14 milijonov evrov nagrade, če bi kupila srečko za 8,5 evra - kot je to storilo njenih sedem sosedov v malem mestu Heusden na jugu Nizozemske.

De Gierova je obtožila organizatorje "čustvenega izsiljevanja" in trdila, da je šlo pri loteriji za vdor v zasebnost, ker ni mogla ubežati medijski pozornosti, ki je spremljala izžrebanje njenega mesta.

Motilo jo je razkazovanje porscheja
Pozneje naj bi ji še sosedje dajali pod nos svojo zmago, vključno z enim, ki naj bi vztrajno razkazoval svoj novi porsche pred hišo. Skupaj z možem je De Gierjeva zato zahtevala odškodnino, a sodišče je razsodilo v njeno škodo. V razsodbi so zapisali, da loterijski organizatorji ne morejo biti odgovorni za tiste, ki v loteriji ne sodelujejo in to pozneje obžalujejo.

Huh Zid

MHA četrtek, 28. junij 2007 ob 10:58

V M. Soboti je neznani storilec v času zadnjega tedna z osebnega avtomobila demontiral in odtujil štiri alu platišča s pnevmatikami, nazaj pa namestil starejša platišča in pnevmatike. Lastnico je oškodoval za 200 EVR.

Vir: PU M.Sobota

Zvončica sobota, 30. junij 2007 ob 01:10

No, to pa je bija lopov z mehkin srcon....pa hitrimi prstiNasmeh

Pepek z brega sobota, 30. junij 2007 ob 10:56

:lol:
Pa bor tremi razredi sredje šole za avtomehanika, dizalicoj, pa "19" klüčon...
Haha Haha

kobreti sobota, 30. junij 2007 ob 22:32

Pepek z brega je napisal/a:
:lol:
Pa bor tremi razredi sredje šole za avtomehanika, dizalicoj, pa "19" klüčon...
Haha Haha



Ka pa radkape ji je dja bor gor ka nede te tak grdo vün zgledniloMislec

Pepek z brega sobota, 30. junij 2007 ob 23:32

Za šejbvišer ji je zatekna desetevrof, pa listek napisa, ka si nej ratkape soma küpi, da on ne zno kakše se ji nejbole dopodnejo.Zloba

Dejan sobota, 30. junij 2007 ob 23:34

Je pa bija teko dober, ka je fsej nazej nekej zašrejfa. Lehko bi ji avto na štüclih püsta Nasmeh

Pepek z brega sobota, 30. junij 2007 ob 23:40

Te bi bor mela ženska s čin küriti dere de začelo mrzlo gračivati

MHA nedelja, 1. julij 2007 ob 12:27

San kak koli ne, je pa zmaga Aplavz Da en cejt nücaš ka tote potoče spremejaš.Čüdno ka ga je ne nišče vida, ker meni bi fest čüdno blo, ka nešče sred noči potoče mijovle Huh Ve pa še je ne 15. november tü No ja Zej pa ti zavarovalnici dokoži, ka so to ne tvoji potočiJezik

Jernej ponedeljek, 2. julij 2007 ob 12:29

MHA je napisal/a:
San kak koli ne, je pa zmaga Aplavz Da en cejt nücaš ka tote potoče spremejaš.Čüdno ka ga je ne nišče vida, ker meni bi fest čüdno blo, ka nešče sred noči potoče mijovle Huh Ve pa še je ne 15. november tü No ja Zej pa ti zavarovalnici dokoži, ka so to ne tvoji potočiJezik

"Postenjak" ker je se ene stare nazaj got z montero! Haha

Jernej ponedeljek, 2. julij 2007 ob 19:08

Ena 72let stara zenska je ot pokojnega moza garazo ven zramala.
Najsla je eno "zelezno labdo na palici".
Te je 72let stara zenska sla pa je smeti vrgla!
Te je eden sosed rekel ka je to vido ka naj to rajsi na policijo nesej!Te je pac odnesla...

Francusko Granato z II. svetovne vojne Stisk

MHA petek, 6. julij 2007 ob 20:29

Gnes so po Lotmerki hodili nekši čüdoki. Blo jih je eno 20-25, te pa so meli nekši voz, gor na vozi je bila nekša plastična lutka, voz pa je vleko pre bizon, čiglih je vün vida kak malo nabildani bik. Odzaja pa je na vozi pisalo hare krišna hare rama

Te pa me je eden stava, pa pita či bon ke prispeva za tistega nabildanega bika ki je pre iz afrike. Sen ga malo čüdno pogledna, pa reče, ka pre lidje dojo 100, 50, 20€. Sen se san lepo napre pdpelo...

MHA četrtek, 12. julij 2007 ob 11:43

Fse več je lidi, ki se po avtocestah ne vejo voziti. Ke jin te je ka se gre sred AC, ali pa sred tunela, obrne pa pela f kontra smer. Kej še je le ovemi blo ki je sred AC štopa?! Zid Fsakšemi keri de (bi) to nareda, treba vozniško fkrej. Na viddeeji lehko vidite kekokrot je šlo za mühino dlako.

http://avtomoto.siol.net/default.asp?article_id=11181010706131134290

MHA torek, 17. julij 2007 ob 12:54

Mostju je bilo vlomljeno v prostore nogometnega kluba, od koder so odtujili bundo in nekaj pijače,...

vir: PU M.Sobota

Bundo Huh Keri bik je le zej v toti vročini bundo odneso Zid

Pepek z brega torek, 17. julij 2007 ob 15:10

Mislec Mislec
Bunda ti f toti vročini joko praf pride, samo moreš si jo sred noči oblečti, dere še je hlod, te pa se fejn doj zašpičiti, ka toti hlod celi den ostone pod bundoj.
Gor Gor Gor

üšej tak napraviti, pa boš vida kak de ti fejn hladno. Či do te lidje malo po stroni glejali, boš si že zatrpa. Glovno, ka ti nede vroče.Zloba

MHA četrtek, 2. avgust 2007 ob 18:07

V Ljutomeru je neznani storilec s strehe osebnega avtomobila odtujil magnetno tablo z napisom AVTOŠOLA. Lastnika je oškodoval za 200 EUR.

vir: PU Murska Sobota

Zid Ke de te s toto toblo Mislec Či de si jo na sfoj avto da Zid

kobreti četrtek, 2. avgust 2007 ob 19:12

Ne tak noro!Deneš na svoj afto pa se gor pa doj voziš celo živleje.Če pa ti ovi slučajno liziko vün podržijo pa stovijo, pa jin lepo rečeš, ka se fčiš voziti in še nemaš izpita!Vuuhuu



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.