MHA ponedeljek, 10. september 2007 ob 17:22

Idiot Hjooj Zid

Zvončica nedelja, 16. september 2007 ob 02:39

Jaz pa sen mislila ka so gnesden te pokavci malo bole informirani......eni so še ali sto let pred opicami. Kak negda tak gnesden.

MHA torek, 18. september 2007 ob 12:59

Ameriški senator toži Boga:

klik

MHA ponedeljek, 1. oktober 2007 ob 19:56

Po sfeti je čiduže več čüdnih imen, v jüžni Amerkiki živi Hitler, Stalin, Supermen,... prinas pa živijo polek Janeza Janše, še trije Janši, Banko Slovenije, pa Pes Fido... Hjooj Zid

klik



24 letni Argetinec se je ožena z nevesto ki je stara 82 let!? Hjooj

Zalüblenca

MHA sobota, 27. oktober 2007 ob 14:58

Fiat uno je fest praktičen avto...

fiat uno

MHA ponedeljek, 29. oktober 2007 ob 16:18

Nela je napisal/a:
Totega Slovenskega slavčeka ste že čule Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo

No toti vzedek si je som do.....Tiho Tiho Tiho


No toti štajerski slavček de izda nekši album Eden in edini pa tudi oženjo de se meja Haa Mislec

štajerski slavček



Hjooj

Dejan ponedeljek, 29. oktober 2007 ob 17:01

Pa ke je s totin človekon? Toti nima 3eh čistih pa misli ka je nekši zvezdnik al ke...

MILAN ponedeljek, 29. oktober 2007 ob 20:25

Pisk
ne ka je zvezdnik
ZVEZDA MU JE NA KEBLAČO OPOLA.

Mislec

MHA sreda, 31. oktober 2007 ob 00:12

San te mo je venda mogla severnica padnoti na keblačo Mislec

Dejan sreda, 31. oktober 2007 ob 01:09

Totemi je moga celi univerzum kresniti op glovo Hjooj Zid

MILAN sreda, 31. oktober 2007 ob 09:36

Pisk
JE PA ROVI HEROJ....

Nela sreda, 31. oktober 2007 ob 12:19

JOJ pa dej, nevem no kej je s totin, vedno bolj blesav je, pa som v sebe zalublene. Bog pomogej Hjooj Hjooj Hjooj Pa tota jegova na enih slikah vun vidi ka ded. Tiho

MHA torek, 6. november 2007 ob 14:42

No, či bi mi meli takše sodnike, te nebi več blo zaostalih sodnih procesof Vuuhuu

Virginijski sodnik


Hjooj

Nela torek, 6. november 2007 ob 17:02

Nela četrtek, 8. november 2007 ob 19:57

Toti nas stajerski slavcek ali kej ze je de 13.11 gost v Piramide na RTV, taka nete zamudile, ziher de zanimivo. Samo nevem kdo de z jin gost........POGLEDNITE te.

Nela sobota, 10. november 2007 ob 16:50

Z jin pa ta se v torek klepetala v Piramide Alojz Sok in Jure Cekuta. To de po zanimivo.... Sen stela na interneti ka se hvolija, ka si je kupa novi plasc za 200€, jegovi zarocenki pa nic ker spara za gostuvaje, ki de maja.To pa je ljubezen...
Haa Haa Haa

Almanah nedelja, 11. november 2007 ob 12:03

TO PIŠE V VEČERI:

O iskanju in ohranjanju nacionalne identitete

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer ob dnevu rojstva jezikoslovca dr. Franca Miklošiča (rodil se je 20. novembra 1813 v Radomerščaku, umrl pa 7. marca 1891 na Dunaju) tudi letos prireja tradicionalne Miklošičeve dneve, potekali bodo od 20. do 22. novembra. Okvirna tema letošnjih je iskanje oziroma ohranjanje nacionalne identitete z vprašanjem, ali je danes še vedno pomembno biti Slovenec.

V torek, 20. novembra, bodo dijaki pripravili literarnozgodovinsko dijaško srečanje in pohod k Miklošičevi domačiji. Osrednje prireditve bodo na vrsti v sredo, ko se bo dopoldne ob 10. uri v domu kulture v Ljutomeru začel plenarni del. O oblikovanju nacionalne identitete med Prekmurci bo predavala zgodovinarka Metka Fujs, o razvoju slovenske nacionalne identitete zgodovinar dr. Stane Granda, o razvoju mest in regij v izzivih globalizacije dr. Metka Sitar z mariborske Fakultete za gradbeništvo, o jeziku kot ključnem elementu nacionalne pripadnosti med Prekmurci v 19. stoletju dr. Marko Jesenšek z mariborske filozofske fakultete, o vlogi Slovenije pri oblikovanju združene Evrope pa predstavnik kluba slovenskih evropskih poslancev.

Istega dne, v sredo, ob 18. uri bo na Golarjevi domačiji v Ljutomeru okrogla miza z naslovom Perspektive med slovenstvom in evropejstvom, na kateri bodo sodelovali doktorji znanosti, ki so bili dijaki ljutomerske gimnazije: Janko Slavič s fakultete za strojništvo v Ljubljani, Metka Sitar, Miroslav Novak iz Pokrajinskega arhiva Maribor, Ivan Rihtarič z Ljudske univerze Gornja Radgona, Miran Puconja z ljutomerske gimnazije in Manja Klemenčič, gostujoča raziskovalka na univerzi v Harvardu.

V ljutomerskem domu kulture bo v četrtek, 22. novembra, še literarno opoldne, katerega gost bo književnik Aleš Šteger. Med Miklošičevimi dnevi bodo dijaki pripravili tudi debato in predstavili raziskovalno nalogo Franc Ksaver Miklošič vitez slovenske besede, katere avtorici Urška Šajnovič in Damijana Hajdinjak sta prejeli zlato priznanje na državnem srečanju mladih raziskovalcev.

Cilj Miklošičevih dnevov je, kot je povedala profesorica slovenskega jezika na ljutomerski gimnaziji Irena Štuhec, poleg ohranjanja spomina na tega velikega jezikoslovca prikaz ustvarjalnosti mladih na raziskovalnem in kulturnem področju. Letošnje prireditve so tudi uvod v praznovanje obletnice prvega slovenskega tabora, ki je v Sršenovem logu v Ljutomeru potekal 9. avgusta 1868.



TO SO PROVI ČÜDOKI. MA KE SE JE RESEN ŽE VSEN SPIPALO NA TOTEM SVETI. KAJ TE ZA VRAGA MOJO PREKMURCI DEBATIRATI O SVOJEM JEZIKI IN IDENTITETI NA GIMNAZIJI LJUTOMER. KAJ MA TE MIKLOŠIČ VEZE S PREKMURCI. MA ENIM SE ŽE REDNO MEŠA, RAZMJA BI KA BI TO MELI NA GIMNAZIJI V MS, NE PA PRI NAS...TOTALKA MIMO....TO SE NEKE MORE UKREPATI..

MHA nedelja, 11. november 2007 ob 12:15

Ja kak te nede, či je na gimnaziji trifrtole prekmarcof, pa frtol naših Zid
Pomali do še naredli Gimnazija Franca Miklošiča Murska Sobota Šokiran Mislec

mile nedelja, 11. november 2007 ob 14:16

MHA je napisal/a:
Ja kak te nede, či je na gimnaziji trifrtole prekmarcof, pa frtol naših Zid
Pomali do še naredli Gimnazija Franca Miklošiča Murska Sobota Šokiran Mislec


Gimnazija Franz Ritter von Miklosich Luttenberg Nasmeh

kobreti nedelja, 11. november 2007 ob 21:42

Ven pa toü nikaj nej!Hjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.