mucek19 sobota, 28. julij 2012 ob 13:29



V petek, 3. avgusta in v soboto, 4. avgusta se bodo od 20. do 4. ure zjutraj na kar sedmih lokacijah v starem mestnem jedru predstavile številne glasbene skupine in DJ-ji z glasbo za vse okuse. V nedeljo, 5. avgusta pa bo že od 15. ure dalje in vse do polnoči zabava še na mestni tržnici. V soboto, 4. avgusta, bo pestro tudi dopoldansko dogajanje v mestu. Tako bodo od 9. do 13. ure na Novem trgu, Miklošičevi ulici in mestni tržnici potekale številne športne igre ob pomoči Zavoda za šport Ptuj, Badminton kluba Ptuj, Košarkarskega kluba Maska caffe Ptuj, Aikido kluba Ptuj, Plezalnega kluba 6b Ptuj in Judo kluba Ptuj. Ob dobri glasbi, nastopih animatorjev, modnih revijah, raznovrstni gostinski ponudbi, bogatem spremljevalnem programu in drugih presenečenjih, boste znova lahko preživeli zabaven, pester in nepozaben vikend ob občinskem prazniku Mestne občine Ptuj.

PROGRAM PTUJSKE POLETNE NOČI 2012

PETEK, 3. avgust 2012: Mestni trg (okrepčevalnica Evropa, bar Florijan)

Ansambel Trta
Ansambel Resonanca
Melita Golob
Zapeljivke


PETEK, 3. avgust 2012, od 20.00 do 04.00: Mestna tržnica, Miklošičeva ulica, Novi trg, Slomškova ulica (PP Gostinstvo)

Glasbeni gostje: VESELE ŠTAJERKE
Animacija: Modna revija Zala Fashion, žonglerji, fire show

PETEK, 3. avgust 2012, od 21.00 do 04.00: Vinarski trg – parkirišče pred Hotelom Poetovio-Super Li (Memoria d.o.o.)

Boštjan Konečnik

PETEK, 3. avgust 2012, 21.30: Slovenski trg (Klub ptujskih študentov)

Svetovni dan: Svetovni dan je mlada in perspektivna glasbena skupina, ki ustvarja iz čistega užitka. Septembra 2010 so se ideje o glasbeni skupini začele prevešati v dejanja in zbrala se je zanimiva mešanica glasbenikov. V repertoar vključujejo skladbe, ki jih imajo radi in so si jih že od nekdaj želeli igrati. Zanimivost skupine je starostna razgibanost in tudi skoraj enak poklic vseh članov zasedbe.

PETEK, 3. avgust 2012, 23.00: Slovenski trg (Klub ptujskih študentov)

DisCover The Cure: Projekt, ki avtorsko glasbo angleške alternativne rock skupine predstavlja nekoliko drugače, za poznavalce pa pomeni morda malce diferencirano glasbeno podobo skupine The Cure. Gre za dogodek, ki se zaradi težavnosti aranžmajev, besedil in mitsko-depresivne postmoderne vizije Roberta Smitha, vodjo kultne skupine, uvršča med najtežje projekte, ki si jih lahko izbere tribute zasedba. Enjoy the show!

SOBOTA, 4. avgust 2012: Mestni trg (okrepčevalnica Evropa, bar Florijan)

Ansambel Svetlin
Zapeljivke
Holliday band

SOBOTA, 4. avgust 2012, od 20.00 do 04.00: Mestna tržnica, Miklošičeva ulica, Novi trg, Slomškova ulica (PP Gostinstvo)

Glasbeni gostje: SKUPINA YUHUBANDA IN ŠPELA GROŠELJ
Animacija: Modna revija Zala Fashion, žonglerji, fire show

SOBOTA, 4. avgust 2012, od 21.00 do 04.00: Vinarski trg – parkirišče pred Hotelom Poetovio-Super Li (Memoria d.o.o.)

Vlado Kalember

SOBOTA, 4. avgust 2012, 21.30: Slovenski trg (Klub ptujskih študentov)

The Hangover: The Hangover so mlad varaždinski band, ki je bil ustanovljen konec leta 2009. Na začetku so se odločili igrati zgolj priredbe Blink 182, a kmalu so začele nastajati tudi avtorske pesmi. Nekoliko pozneje se je bandu pridružil še četrti član in od takrat naprej se člani mučijo s pisanjem besedil v hrvaščini. Težko jih je uvrstiti v določeni žanr, saj se v njihovih pesmih prepletajo vplivi najrazličnejših glasbenih zvrsti, a najbližji jim je vsekakor punk-rock.

SOBOTA, 4. avgust 2012, 23.00: Slovenski trg (Klub ptujskih študentov)

Crossroads: Crossroadsi so z ustvarjanjem pričeli leta 1998, ki so se ustanovni člani, od katerih so v skupini ostali trije, odločili obuditi spomin na dediščino ameriškega južnjaškega rocka, to neupravičeno pozabljeno in prezrto glasbo, ki je zaznamovala generacije med leti 1950 in 1970. Udarni sekstet prireja in na svoj način poustvarja rock uspešnice pretežno ameriškega južnjaškega porekla, v priredbe pa vnašajo elemente bluesa, funka, jazza in reggeaja. Poseben gost večera: Mitja Novak – Mičo – lap steel kitara, električne kitare.

SOBOTA, 4. avgust 2012: Parkirišče za avtobusno postajo – P center (Maska caffe, FIT 2000)

6. tradicionalni SUMMER HOUSE PARADE: Svetovno znan dj duo PLASTIK FUNK iz Nemčije, Blue & Deep ter plesna animacija. V letu 2007 se je odvil prvi dogodek pod imenom Summer House Parade in od takrat naprej poteka vsako leto v okviru tradicionalne ptujske noči. Letos bo tako že 6. zaporedni Summer House Parade, ki je zagotovo najbolj obiskan »open air« house dogodek v severovzhodni Sloveniji. V glavni vlogi bo nastopil priznani nemški dj dvojec Plastik Funk, ki polni prav vsa globalna plesišča, svojo popularnost pa širi tudi pri slovenski publiki. Dvojec je v lanskem in začetku letošnjega leta nanizal kar nekaj hitov, ki so dosegli tudi čez 1 milijon ogledov na spletni strani Youtube, med drugim »Everybody Dance Now«, »Ready Or Not«, »What Love Can Do«, »WHO« ter zadnji »All For You«. Družbo na odru jima bosta delala njuna varovanca iz Slovenije, dj dvojec Blue & Deep, ki je letos prvič nastopil tudi na WMC-ju (Winter Music Conference) v Miamiju na eventih založbe Tiger Records ter H50 eventu Paula Oakenfolda.

SOBOTA, 4. avgust 2012, od 20.00 do 02.00 : Minoritski trg (bar Cheers)

Igrala bo skupina SMILE.

SOBOTA, 4. avgust 2012: Ulica heroja Lacka (gostilna Pri pošti)

Živa glasba z ansamblom GITANO BAND.

NEDELJA 5. avgust 2012, od 15.00 do 24.00: Mestna tržnica, Miklošičeva ulica, Novi trg, Slomškova ulica (PP Gostinstvo)

Glasbeni gostje: ATOMIK HARMONIK, ANSAMBEL OSVAJALCI
Animacija za otroke: Alenka Kolman in Brata Malek, rekreativno društvo ELEJA Žonglerji, fire show

ORGANIZATOR: Javne službe Ptuj in Mestna občina Ptuj v sodelovanju s ptujskimi gostinci in hotelirji





Dejan sobota, 28. julij 2012 ob 14:34

Kej pa če bi ti enkrat uporabja napovednik, ki je za takšne stvari namenjeni? Nasmeh

http://www.prlekija-on.net/napovednik.html

Dodaj dogodek ->http://www.prlekija-on.net/napovednik/dodaj-dogodek.html

Popaš to vedno na forum, v blog, ... samo tan ne, ge je za to namenjeno Nasmeh

mucek19 petek, 3. avgust 2012 ob 13:37

Jaaa Jaaa Nasmeh Nasmeh Nasmeh
Danes, jutri in v nedeljo vsi vabljeni na Ptuj na PTUJSKO POLETNO NOČ 2012.
Za vsakega se nekaj najde tako, da pripeljite se na Ptuj na zabavo do jutranjih ur!

Ivek petek, 3. avgust 2012 ob 14:43

Mujcek, či me pamet slüži, ti je pret krokin cajton Dejan napisa kon treba djati reklame al pa dogodke, ki pridejo. (Vaša novica-napovednik, Portal-oglaševanje). Ti pa še dale smetiš po forumi. Al ne razmiš kaj ti je rečeno, al pa si nesramen.

TUNČEK petek, 3. avgust 2012 ob 20:57

Najbrš je obojega pomalen ! Jaaa

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.