erof torek, 24. julij 2007 ob 14:41

Mnogi so mnenja, da na svetu ni nič lepšega, kot je nežen, z občutkom in naklonjenostjo podarjen "cmok". Poljubljanje je zagotovo eden od bistvnih elementov vsake trdnejše in trajnejše veze. In ker je poletje ravno čas, ko se poljublja še pogosteje, kot običajno, smo za tiste malce bolj nespretne med vami, pripravili nekaj koristnih nasvetov za nepozabne poljube.

Potrebujemo:

Svež dah - V kolikor se nameravate poljubljanja lotiti z zadahom, ki spominja na "minulo jesen", lahko vse skupaj kar pozabite. Pred odohodom na zmenek, nujno uporabite zobno ščetko. Če že morate pred pričetkom cmokalne akcije nujno jesti, priporočamo uporabo osvežilcev daha, žvečilk ali metinih bonbonov.

Mehke ustnice - Kar pa ne pomeni nujno tudi "premokre ustnice" ali "ustnice premazane z balzamom". Rahla ovlažitev z jezikom bo čisto dovolj.

Dobro pozo - Pomembna je sproščenost. Povsem neobremenjeno in prožno nekoliko nagnite glavo. Ne bodite no, kot Ostržek!

Zaprte oči - Predajte so nežnostim in zaprite oči. Drugače bo vaš partner dobil občutek, da se poljublja s sovo, ki je na preži.

Nekaj možnih tehnik poljubljanja:

"Mamin poljubček" - Bežen dotik partnerjevih ustnic ali obraza s svojimi ustnicami. Primeren za čiste začetnike. Naj vas aseksualno poimenovanje te tehnike ne zavede.

"Francoski poljub" - Najslavnejši poljub na svetu. Da, tega ste videli po televiziji. Počasi, senzibilno odprite ustnice. Vendar ne tako, kot da bi zehali! Konica vašega jezika naj se približa partnerjevi. Krožite, ali se pričnite z njo igračkati. Uživajte v trenutku. Vendar ne silite z jezikom pregloboko. Vaš partner ni Postojnska jama.

"Veselo sesanje" - S svojimi ustnicami se nežno prisesajte na partnerjevo zgornjo ali spodnjo ustnico. Ne pretiravajte z vakuumom.

"Grizljanje" - Med zgoraj opisanim početjem nežno grizljajte partnerejeve ustnice. Vendar pazljivo! Ne želite, da bi se romantičen večer končal na urgenci.

"Cmok šok" - Gre za nekakšno nepričakovano poljubljanje. Neopazno se pritihotapite spečemu ali ležečemu partnerju, ter ga poljubite takrat, ko bo to najmanj pričakoval. Taktika, ki je pogosto povod za "nadaljevanje igre".

Tako. Na kratko smo obdelali nekaj najbolj priljubljenih tehnik. Bo šlo?

Zdaj potrebujete samo še partnerja...

MHA sobota, 11. avgust 2007 ob 01:00

Ke, je že keri žvalavi grota? Haha

Zvončica sobota, 11. avgust 2007 ob 23:28

Kej so to navodila za tiste bole lesene lidi ali kej???? Gda sen jaz bila mloda smo navodil ne nücali pa je bilo vse OKHm

MILAN nedelja, 12. avgust 2007 ob 09:52

Šokiran
zgrabi ,küšni dol vrži
pa se spravi dale ka te nedo poleg dobili
to vala pri ludskih ženskah
-domoče pa se tak neš sprovala kišüvat
če ti stalno neke brni........
Zardel

Nela nedelja, 12. avgust 2007 ob 21:04

MILAN je napisal/a:
Šokiran
zgrabi ,küšni dol vrži
pa se spravi dale ka te nedo poleg dobili
to vala pri ludskih ženskah
-domoče pa se tak neš sprovala kišüvat
če ti stalno neke brni........
Zardel


To so ta prova navodila ja, heheheheheheJezik

Nela nedelja, 12. avgust 2007 ob 21:11

Mislin da nihče ne nuca navodila za kišuvaje, vsaki ma svoja Nasmeh ali 1x pa sen zasledila v cejtingah Pil ka je diklina sprašuvala za navodila o poljubljanji, to se mi je te fest zdelo čudno.....pa smešnoJezik

MILAN nedelja, 12. avgust 2007 ob 21:55

Vuuhuu
bojše ka pita kak pa ka bi jo kej poškodüvalo
pr kišüvaji.

Pisk Pisk Pisk

MHA ponedeljek, 13. avgust 2007 ob 17:11

Točno tak! Bojše preventiva kak kurativa Ideja

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.