DarkMAN četrtek, 10. junij 2010 ob 16:34

Ščovnica to je osvežitef Ploskač pa malo moje domoče čmrge. Glih sem včera malo po škarpi pokosa, ka se v Ščovnico direkt spustim, pa moja me ma lehko direkt na oki.
Na bazeni bi mi itak oči sem pa tan za diklinami vleklo, pa bi do septembra glih tak pozasukano gleja kak ova teta z lotmerškega Beverly Hillsa Vuuhuu

kokot četrtek, 10. junij 2010 ob 21:32

ja to je dobro ka si pokosija, jaz moren ateki rečti ka gre pa pokosi tan pri nas na travniki ki je poleg ščovnice. ka koprive zrosejo visoko te pa gda moš krotke hlače pa gda ideva z našo se malo sfrišat v ščovnico te opečejo.

keko pa do kaj cene korte za bazen?


prejše poletje sma z našo kolesarila te pa bi se podočki šla kopat v lotmerk na bazen, tan na kortah pa je dela en dober dečko keri od našega zeta vino kupuvle te pa nas je zapstoj notri spusta tak ka smo ne trebale pločati korte, či bi moga korto pločati te venda ne bi ša ker gda zračunaš či ti je korta 3 evre pa ka sta dvo je to 6, pa tak či ideš 5-6 dni v tedni je to kar fajni penez že.

DarkMAN četrtek, 10. junij 2010 ob 22:27

kokot je napisal/a:
tan na kortah pa je dela en dober dečko keri od našega zeta vino kupuvle te pa nas je zapstoj notri spusta tak ka smo ne trebale pločati korte, či bi moga korto pločati te venda ne bi ša ker gda zračunaš či ti je korta 3 evre pa ka sta dvo je to 6, pa tak či ideš 5-6 dni v tedni je to kar fajni penez že.

Škoda ka mam jaz samo čmrgo z moje brojde, ka bi naš čeh včosih lehko ša notri zastoj Hjooj

kokot petek, 11. junij 2010 ob 09:52

ve je čmiga tudi dobra za spiti fčosi gda kakši vujcari pridejo na obisk, te jin venda ja neš toča najbojšo vino. lepo čmigo pa to je to, žedni ja nedo.

no, mo keri cene za letošji bazen keko je korta?
sen posla emeil na občino pa mi niše neče odgovorote.

Dejan petek, 11. junij 2010 ob 09:57

V toten članki maš vse cene -> Odprtje letnega kopališča v Ljutomeru to soboto

Ke se tiče bazena, je za to pristojen ŠIM.

MHA petek, 11. junij 2010 ob 10:24

To se mi vidi, ka glejajo na fse.

BREZPLAČNA SEZONSKA VSTOPNICA

- Prejemniki družinske ali samske denarne socialne pomoči in stanovalci Varne hiše Pomurja

- za otroke do 5. leta starosti

Dejan petek, 11. junij 2010 ob 10:30

Tega ne bi bilo, če se določeni lidje ne bi zavzeli za to. So pa zej težili, ka so zaradi tega v minusi Hjooj Lepo te prosin...

zobl petek, 6. avgust 2010 ob 10:23

Deca so bli zodjokrot v lotmerki na bazeni. Pa so mi pravili ka je toti vrtnor ali kaj je na bazeni se voza z kosilnico gor pa dol kdej je glih nejveč folka blo. Brnja z toto kosilnico pa se voza okoli brisač, neven zakaj te nima zeita tega zaron pokositi.

šmorn petek, 6. avgust 2010 ob 13:13

mo je venda benzina pret svalilo Hehe

Progress petek, 6. avgust 2010 ob 20:11

Zaron še je pač mokra trova.

MHA sobota, 7. avgust 2010 ob 02:54

Ali pa rad malo duže poleži v štampeti.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.