MHA sobota, 15. april 2006 ob 15:56

ke je ze leto ali dve naze ka so renoverali cesto mimo "slaveka" londona, mure, hofera??? ze pa so te tan pri muri celi falat gor ftrgale, celo cesto zaprli - (2 dni), pa obvoz skozi cezojovce!!! bedoki!!!
namesto ka bi to naredli pred kak so celo cesto obnovlali, pa bi ze asfalt v celen osta, ze pa de z leti tote flike začele pokati.te pa de isto sranje kak je na ormoški

Pepek z brega sobota, 15. april 2006 ob 20:05

Toti znanosti, kero tan okoli Mure vgojajo, se strokovno reče "urbaniistični plani".
Neše v Lotmerki je od dafkoplačevalcof dobro plačeni za to, ka napre splanera, kej pa kak de se delalo. Zato ti rečmo ne pistijo lesene hüte postaviti, da jer po urbanističnen plani glih na tisten mesti pplanerano neke drügega (gredica z rožami).
Kej čemo. Što pa si je lehko pred dvema letoma misla, ka do na drügi stroni tote ceste tüdi šteli plin meti?

Dejan nedelja, 16. april 2006 ob 14:58

Heh, tak je to pri nas. Tü je pa eno mnenje o ten, ki je na spletni stroni občine Lotmerk Nasmeh

Spoštovani, Poskušal bom ostati miren in spoštljiv, a če mi bo katera žala beseda ušla , ste si predvsem sami krivi. Ma kaj je z Vami, pred prazniki zaprete glavno cesto. Ma kdo si je to izmislil, kdo je dal dovoljenje?? Garantiram Vam, da bota trgovini Spar in Eurospin imeli velik izpad prometa in kdo ga bo kriv. Upam, da Vas bodo tožili za izgubo, ker kaj takega pa še nisem doživel, človek pred prazniki ne more po nakupih. Pa ne mi zdaj, da imam Tuš in Mercator, zakaj pa ste potem postavljaji druge trgovine, potem bi naj bila samo ta dva v Ljutomeru. Glejte moj primer, doma sem iz Gresovščaka, po mojem tak ne veste kje je to, to je pri Jeruzalemu, to mogoče poznate. Hočem po nakup v Eurospin pred prazniki in sedaj bom se moral peljati 15km okoli, da bom prišel do Eurospina, ker si je eno tele izmislilo pred prazniki polagati plin.Tam ste imeli razkopano pred kratkim ko so gradili Hofer, zakaj pa takrat tega vraga niste položili? Ni čudno, da Vsi mladi odhajao iz Ljutomera , če pa so taki bebci na občini. Matevž

MHA ponedeljek, 17. april 2006 ob 18:16

ja tak je ke so bedoki so bedoki!!!! pa da bi bor ke pred povedali kak do zapirali, ne pa so kumej te, ko je že blo zaprto. te ga jebi.... da bi bor spar tožjo občino....

Pepek z brega ponedeljek, 17. april 2006 ob 18:55

Ven do stoženo odškodnino pločali vrli opčani, ne pa tisti, keri je stvor zaküha. (Po mojih informacijah pa je roko nad projekton držola Loblana, ne lotmerška opčina, tak ka so provi krifci tan.)

MHA ponedeljek, 17. april 2006 ob 18:57

te pa bomo mi lublano tožili

Pepek z brega ponedeljek, 17. april 2006 ob 21:25

Tak je!

PRLEKI V JOČ, PA NA SODNIJO!

MHA torek, 18. april 2006 ob 20:18

ke te močvirniki mislijo ka mi tu nimamo svetkof, ka se sprovijo delat v lotmerk. mislijo ka je vuzen san v lublane???

Pepek z brega torek, 18. april 2006 ob 20:24

Či mene pitate, bi bilo nejbojše s cele Loblane eno veeeeeko vizmenico narediti.

Dejan torek, 18. april 2006 ob 20:26

Ne nori zej Pepek, jaz sen v Loblani. Čokej ka domu priden Haha

MHA sreda, 19. april 2006 ob 17:08

ti nos tan počokej, ka mi pridemo gor v lublano

Pepek z brega sreda, 19. april 2006 ob 18:36

Samo totokrot do nas zapstoj čakali na kolodvori, da jin nemo prnesli meso s tünke, kvasenic, povitic, pa našega dobrega prleškega vinčeka. Tote dobrote bomo na cugi sami pospravili. Potlan pa, tak kak poje tista grjakova:

Z batjagami, koli no cepci,
skočili mo s cuga je.
Je bili brsali metali,
sportli jin bele zobe...

MHA petek, 21. april 2006 ob 18:43

zgledne ka do še zej tan pri mosti naredli otok sred ceste

Zvončica petek, 21. april 2006 ob 21:36

ja ka pa je te z vami čehi?če ne vete ka so na občini za sveto obečali ka po noven v Lotmerki nesmi biti niti ena cesta vredi.Obvezne so jame na vsakih par metrof, po možnosti še kakše ovire (opozorilni znaki) te pa kcoj obvezno paše gor kopaje cest vsakih teko cajta. To de pre nova turistična atrakcija. Te pa te vidli kak do k nana hodili s celega sveta glejat vzorčni primer slabih virtov. Tak teko ka vete.

MHA četrtek, 27. april 2006 ob 19:06

Sicer pa so zej lepo cesto razširili, zasfalterale, robnike naredli, trovo posejali, pa še otok sred ceste postavili, taka še je ze bojše kak je pred blo.Pomežik taka je problem rešen.

Pepek z brega četrtek, 27. april 2006 ob 21:09

Dokič se nedo spotili, ka je eden cistnor šoflo negi pod asfalton pozoba, pa do je šli iskat.

Zvončica petek, 28. april 2006 ob 22:34

Ha-ha-ha....Pepek ti pa same dobre strelaš. Pa neje dvakrat za rečti ka še nede to gda resen....Ne bi blo slabo če bi na tisten otoki en kipec postavili v spomin na bližjo fabriko ki de pre šla pomalen k vragi z bogimi ženskami ki se mantrajo za mini ploče vred. Kaj mislite?

MHA ponedeljek, 1. maj 2006 ob 00:46

...pa še 40 so jih pre odpüstili in še enkrat teko jih pre bodo. Taka bi res lehko bia tam na otoke spomenik padlim borcem za delo MURE.

Pepek z brega sreda, 3. maj 2006 ob 00:41

Le pomalen! Murinr delafke lehko dobijo spomenik, dere do na vrsti. Pred jimi so še Tehnostroj, Konus, Imgrad, Emona, Mizarstvo, Simentalka...
Ne ven, či de zadosti placa v Lotmerki za fse spomenike. Eno por mo jih mogli negi indi postaviti.

MHA sreda, 3. maj 2006 ob 18:11

Te pa mo Hofer doj podrli, pa mo tan naredli spominski park z napisom "V spomin padlim delafkam in delafcom v bitki za Slovensko pločo"



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.