Zvončica četrtek, 2. april 2009 ob 00:16

Toti vrti so marsikomi olakšali živleje...kak hobi pa kak šparaje. Mislin ka bi mogla občina ponüditi nove falate zemle za vrt tistin ke bi radi meli. Tan kak so bile one drogeraške kobače je venda fejn zemla....pa še daleč od glovne ceste je...

Dejan četrtek, 2. april 2009 ob 00:28

Ja zej do še toto zeleje, kej ga skoz okno vidin, vün podrli. Te pa de še kakšen nebotičnik tü zrosa.

Toti vrtičkarji pa pomalen izumirajo. V Lublani so jih že tüdi skoro iztrebili.

tota četrtek, 2. april 2009 ob 06:36

Zvončica je napisal/a:
Toti vrti so marsikomi olakšali živleje...kak hobi pa kak šparaje. Mislin ka bi mogla občina ponüditi nove falate zemle za vrt tistin ke bi radi meli. Tan kak so bile one drogeraške kobače je venda fejn zemla....pa še daleč od glovne ceste je...

To je resen. Či ma občina ge kakši višek zemle, bi resen lehko gor zregulili, pa vrte naredli. Samo, da občina te od tega nič nima, ovin pa itaki čez cejt greda vzemejo. Keko gred je negda tan ozaja ma MTT bilo, taka le pol Lotmerka to hodlo vrtnarit. Pa si zej pogledni kej tan stoji... Za malega človeka nega več posluha, občinaron je fseeno za tote vrtičkare. Čim več penes potegnoti, pa čim več zeleja vün zasekati pa fse dol zabitonerati, to jin je brščos nejbole važno.

MHA četrtek, 2. april 2009 ob 10:01

Vrtičkarji, vrtičkarji, vrtičkarji Jok blokarji, blokarji, blokarji Heoa

So že na tista greda kontejnere postavili. Naša babica je nekda mela greda tan, ze pa mo te pri štreki na zasebnen placi, taka bon še dale já domočo šeloto.

Sej pa so še tista stanovoja nad pošto prozna, pa tan pri kini je ze stanovejnski objekt, ke še nan te treba ze tretji blok, či so ovi fsi prozni.

Nela četrtek, 2. april 2009 ob 11:46

To je res skoda, da so liden vrte vkrej zeli, da bi jin bor nadomestno zemlo te dali. Ker so le z veseljen svoje vrte obdelovali. Nekda se spotim, ko se mercatora ne blo, kaksna veka jiva je to bila, pa so lidi iskali pa ponujali, ka bi nej greda meli. Vsaki je doba keko je steja, pa kak je te to fejn vun vidlo, dere so si lidje zaceli vrte delati. Nasa babica je 4 veeeka greda dobila, drgje si je vec ne nejso kak na gredah. Tepa kesne pa so liden tak eno polovico zeli, zej pa se te drugo. Naja.... Heoa tak da nebi zadosta betona ze blo v Lotmerki.

Dejan sobota, 13. junij 2009 ob 00:25

Blok de skoro kunec Hihihi

Makaveli sobota, 13. junij 2009 ob 02:00

ke samo en blok bo ali de jih več?

MHA sobota, 13. junij 2009 ob 02:26

Še malo pa do že pokrivali. Hihihi

Makaveli sobota, 13. junij 2009 ob 03:14

no kej....keko blokov bo? samo 1?

neje se neke gučalo o treh?

MHA sobota, 13. junij 2009 ob 08:06

Neke so gučali ka bi še nej eden polek totega bija, eden pa prek ceste kak so tiste vrstne hiše.

Dejan sobota, 13. junij 2009 ob 09:56

To na sliki mislin, ka je samo eden. Eden de še poleg tü, kak še je plac, či se ne motin. Za tretjega pa ne ven. Verjetno do nejpret enega naredli pa te dale.

MHA sobota, 13. junij 2009 ob 15:37

Neven ke te teko povlejo, či pa še je toti poslovno stanovejnski objekt pri pošti prozen, pa ovi pri kini, tan že je ke?

Makaveli sobota, 13. junij 2009 ob 16:03

saj pa nad pošto so poslovni prostori ne stanovanjski...vsaj keko jaz ven...pri kini pa je venda drogo ki so kao luksuz al neke
tu pa če do obična stanovanja pa de se napunilo isto kak se je prek mercatora...pa lista za stanovanja je duga in eni do se preselili v nova pa do te ova frej za kakšne mlode familije...de se že napunilo čez cejt...prvo trgovine gradijo se bunite...te gradijo bloke se bunite...non stop van neke ne paše

MHA sobota, 13. junij 2009 ob 16:07

Se se ne bunin ka povlejo blok, tisto je blo bol v prenesenen pomeni napisano. Či so ne gučali ka de pri pošti poslovno stanovenski objekt?

Dejan sobota, 13. junij 2009 ob 16:42

Nad pošto je vse prozno. Ka pa bi tan nej blo pa ne ven.
Ovi blok pri kini pa je provi luksuz ja, gda si tak stišjeni negi notri pa pod noson ti Ščovnica smrdi Hehe

MHA sobota, 13. junij 2009 ob 17:39

To je provi luksuz ja, pa še glovna cesta je polek.

Makaveli sobota, 13. junij 2009 ob 17:45

saj pa kaj ma veze...če je lepo stanovanje....prek tudi je blok že ne ven kak dugo pa normalno folk živi notri...polek pa tega ko de obvoznica za por let itak nede več takšnega prometa...

Dejan sobota, 13. junij 2009 ob 17:52

Tan prek je blok ja, samo je ne luksuzno stanovoje pa 3/4 cenešo, lokacija pa je ista. Luksuzno stanovoje pa za moje pojme pomeni, ka je tüdi lokacija vredi, ne samo kak je notri zrihtano.

MHA sobota, 13. junij 2009 ob 17:57

Ki sta dvo bloka tan,kak še le od zida odmevle dere se tovorjok pela. Hamer

Nela sobota, 13. junij 2009 ob 21:59

Ja tu pri mercatori bi nej se te poleg totega enega coj naredli, ovi pri kini pa neje tak slab, samo je nekan stisjeni se meni vidi, ce bi na drugen mesti bija bi blo super, sej jih kar neke ze tan zivi. Toti tu nad posto, pa pre neje misleni kak stanovanja, nego pisarne, da baje niti wc-jev gori nimajo. Haa



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.