Mitja Kos torek, 4. maj 2010 ob 19:13

12. JUNIJA 2010 bo na Dvorcu Jeruzalemu ponovno vse v znamenju vina, kulinarike, izobraževanja, ... saj bo že 8. SALON JERUZALEM To ja . K odličnemu vinu sodi tudi odlični program, ki je letos zelo pester. Že v petek 11. junija ob 20 uri nas čaka uvod v salonsko dogajanje s koncertom z Viktorjem za posebne doseške nagrejeno skupino PERPETUUM JAZZILE Ploskač ob kozarcu muškatne penine. Omejeno število vstopnic bo v predprodaji od 10.5.2010 dalje na naših prodajnih mestih (več na www.jeruzalem.slovino.com).
Sobotno dogajanje se prične ob 11 uri. Več o Salonu Jeruzalem 2010 pa v prihodnje oziroma na prej navedeni spletni strani.

MILAN torek, 4. maj 2010 ob 20:01

Ploskač Toto temo bi moga bole predstaviti Mitja
ven ka jedosti lidi kere to zanima pa veka stvor za promocijo
PRLEKIJE

Mitja Kos petek, 21. maj 2010 ob 15:14

Omejeno število vstopnice za koncert PERPETUUM JAZZILE je v predprodaji na naslednjih prodajnih mestih: MITRA Ljutomer, Dvorec Jeruzalem, Vinoteka Svetinje, Gostilna Zorko Boreci, Hotel Ormož, Degustacijska Dvorana P&F Ormož, Mini restavracija Rajh Murska Sobota. Cena vstopnice s kozarcom muškatne penine je 17,00 eur.

Mitja Kos petek, 28. maj 2010 ob 21:35

Malo z zamudo, pa še vedno dovolj hitro o Salonu Jeruzalem.
Letošnji že 8. Salon Jeruzalem se bo pričel že v petek zvečer s koncertom PERPETUUM JAZZILE ob kozarcu muškatne penine. Za večer smo namenili kulturi in muškatni penini, ki bo po promocijski ceni na voljo vsem obiskovalcem tudi po končanem koncertu.
Sobotno dogajanje se prične ob 11 uri z otvoritvijo Salona Jeruzalem 2010. Še pred otvoritvijo se bodo v zidanici Malek zbrali člani SLOVINO SOMMELIER CLUBA in SOMMELIERJI SLOVENIJE.
Tržnico tipičnih prleških izdelkov bomo odprli ob 12 uri, ko bo svoje kulinarične mojstrovino v restavraciji Dvorca Jeruzalem predstavil kuharski mojster g. Gregor Vračko. V konferenčni dvorani pa bo zelo zanimiva delavni po naslovom: ŠIPONI, od svežega do arhivskega.
Novo blagovno znamko Prlekiji bo ob 14,30 uri predstavilo podjetje P&F.
Svetovno priznani ocenjevalec vin g. dr. Luboš Barta, ki letno oceni preko 4.000 vzorcev vin po celem svetu, bo podal strokovno oceno salonskih vin. To ja Svoje strokve glede nam bo zaupal ob 16 uri v konferenčni dvorani.
Ob zaključku Salona Jeruzalem ob 19 uri se bo pričela še večerja pod taktirko g. Gregorja Vračka.
Prepričan sem, da nam v Prlekiji primanjkuje podobnih prireditev, ki so promocijske narave.
Še več in kaj še nas čaka v sobot, 12. junija na Dvorcu Jeruzalem pa v prihodnjih dneh oziroma na naši strani www.jeruzalem.slovino.com

Mitja Kos sobota, 5. junij 2010 ob 09:51

V soboto 12. junija bo svoje kulinarične mojstrovine prikuhal g. Gregor Vračko iz gostišča Denk. Gregor velja za enega najboljših kuharskih mojstrov v Sloveniji. Ponaša se tudi z nazivom naj kuhar. Vse, ki vas zanima vrhunska kulinarika, k kateri sodijo tudi vrhunska vina salonskih vinarjev si rezervirajte kosilo ali večerjo. Več o menuju in ceni kosila oziroma večerja pa na www.jeruzalem.slovino.com.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.