Jernej sobota, 8. april 2006 ob 00:19

Pijan z avtom voziti se ne splaca ker tak kak Lotmerki nigi Pomurji telko Policije ne stoji! Niti Murski Soboti niti Gornjoj Radgoni!Zloba

Dejan sobota, 8. april 2006 ob 00:39

Ja pijan se itak ne splača voziti. Pa ne zaradi policije, ampak zaradi samega sebe in drugih okoli. Dečki, pamet v roke! Pomežik

Jernej sobota, 8. april 2006 ob 10:43

Mas prav samo nej samo vozniki Avta tudi pesci, piciklisti in Traktoristi. Predsem pa mladina ka iz Lotmerka iz Diska pa z Gostilne soboto vecer dumu se vozijo! Zardel

MHA nedelja, 9. april 2006 ob 18:59

točno!!! največkrot je tak ka pijonec karambol naredi, ovega drugega voznika de buja sebi pa nede nič nareda, te pa ti to potli celo živleje napre hodi... premisli pred kak greš za volan!!!

MHA nedelja, 9. april 2006 ob 19:02

pa čin več policije na cesto... tisti ki non stop lečejo tistih glih nedo stavili, či pa bon jaz en mali prekršek nareda te pa bon že položnico žuljo.

Pepek z brega nedelja, 9. april 2006 ob 20:24

SI SI SON KRIF! ZAKEJ PA SE FPIŠEŠ MED "MALE BUGECE", ZA KERE PROMETNI PREDPISI NE VALOJO.

MHA petek, 14. april 2006 ob 18:17

ti si celi en bugec

Jernej četrtek, 20. april 2006 ob 19:26

Baje je Slovenija na vrhi na stevilkaj prometni nesrec ka se smrtno koncajo Huh

Dejan četrtek, 20. april 2006 ob 19:57

Ja negi v vrhi smo, nejpogostejši vzrok prometne nesreče pa je alkohol pa prehitra vožnja.
Nejhüši so pa toti pokafci, dere izpit naredijo pa mislijo ka pa zej oni znojo formulo voziti te pa lečejo pa se frejere delajo, pa še kakši alkohol je poleg te pa momo. Samo je ponavodi vedno tak, ka tisti, ki prometno nesrečo povzroči ostone živ, nič krivi udeleženci nesreče pa vmerjejo.
Som si še lehko neven kak previden v prometi, samo se hitro en butl nejde, ki se v tebe zaleti pa te buje...

MHA četrtek, 27. april 2006 ob 19:29

To je res ka je alkohol pa hitrost vzrok za karambole: momo puno t.i. alkoholnih gričof po Sloveniji, drügo pa pokafci lečejo kak zmešane, mislijo ka so bog i batina či mojo izpit pa so ne ka so še preci mlečne!!!

Jernej četrtek, 27. april 2006 ob 19:46

Mislim ka vecina mladi decki samo gledajo na KM pa KW ka Avto ma ..te pa sanjajo ot Avte ka majo ces 150 KM. Te pa sprobajo Avte pa sletijo dol z ceste. Pac san tüdi leto z avtom samo san gor prisel ka se vec ne splaca nej Sloveniji pa nej Tujini! Pre velki kazni so!

Pepek z brega četrtek, 27. april 2006 ob 20:49

Jas sen negda meja enega storega fičeka (zej sen na Jugeca prešalta), ki je nejč v grabo ne leta več kak devedeset na vüro. S takšin avton si si skoro kej drügega, kak malo kožo doj odnesti ne moga. Tüdi či si bija pijan.
Jas bi predlaga, ka se "mlečnozobin" šoferon prepove voziti avte, s kerimi se lehko hitreje kak osendeset na vüro pelaš.

Riki sobota, 29. april 2006 ob 12:31

Pepek z brega je napisal/a:
Jas sen negda meja enega storega fičeka (zej sen na Jugeca prešalta), ki je nejč v grabo ne leta več kak devedeset na vüro. S takšin avton si si skoro kej drügega, kak malo kožo doj odnesti ne moga. Tüdi či si bija pijan.
Jas bi predlaga, ka se "mlečnozobin" šoferon prepove voziti avte, s kerimi se lehko hitreje kak osendeset na vüro pelaš.


Kak smo pametni ????? Ge si se pa ti vičija voziti ?? zej pa tu neke modruvleš ......

Pepek z brega sobota, 29. april 2006 ob 19:59

Modrüvaje gor, modrüvaje dol. Risnica je, ka je mlodi šofer, ki ma za soboj por kilometrof, ne sposoben voziti nekšega besnega avta (tüdi trezen ne, ka ne gučimo kak je te dere neke spije). Je pač tak, ka mo tisti kuji, kri so pod havboj skriti, radi v glavo vudrejo, te pa se hitro lehko kej zgodi.

Dejan nedelja, 30. april 2006 ob 13:34

Ja trebalo bi tak biti, ka bi z leti kak dugo maš izpit, močnejši avto lehko meja. Ne ka majo 18 letniki takše avte, ki jih ne lodajo.
Pa vsakši bi še moga poleg izpita za avto, narediti izpit varne in spretnostne vožnje.

Makaveli nedelja, 30. april 2006 ob 18:12

nalejte se ga ko swije pa ite dumu pa si need for speed most wanted al pa underground gor nainštalirajte pa tan dirkajtePomežik Jezik

MHA ponedeljek, 1. maj 2006 ob 02:06

Držova bi mogla neke ukrepati. Pred kak de prekesno.SAn či do kakši zakon sprejeli, te mo fsi najebali, tüdi tisti začetniki ki normalno vozimo.

Jernej petek, 11. avgust 2006 ob 14:46

No kje ste zdaj?....kelko bojo se jutri vozili pijani ot Prleskoga Sejma v Lotmerki? Nej samo z Avtom tüdi z Piciklom pa Traktorom!Haha Šokiran Hmm

Jernej petek, 11. avgust 2006 ob 14:49

Jernej je napisal/a:
Baje je Slovenija na vrhi na stevilkaj prometni nesrec ka se smrtno koncajo Huh
Zato so pa telko Policaji na cesti! (predsem pa Lotmerki)
Kazni pa so tüdi ubitacne!Stisk

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.