MHA torek, 30. november 2010 ob 10:00

Podjetje Electa, ki jo je ustanovil Zoran Jankovič, zdaj pa jo vodi sin Damijan, kljub pravnomočni sodbi in sklepu o izvršbi že leto in pol ne plača dolga ljutomerskemu podjetju Stolnik. In ker podjetje zaradi dolga ne more plačati podizvajalca, bodo premoženje prodali na dražbi.

Videoprispevek iz dnevnika -> klik

Teko gučijo o naši provni držovi, či bi res bila provna držova, te bi ze se odovalo na dražbi Electa podjetje ne pa lotmerško.

MILAN torek, 30. november 2010 ob 10:19

Vuuhuu tak se vniči pridn epa delavne obrtnike. Vuuhuu

TUNČEK torek, 30. november 2010 ob 10:27

Zgleja, če moš v naši držovi pedigre, ti niti "pravna" držova ne pride do živega .Žalostno ! Šokiran

zobl torek, 30. november 2010 ob 10:40

Ne ven če je što gleja tisto obravnavo pred komisijo f keri so sedeli jelinčič & ostali poslanci odbora, mali čeferin & mali janković sta tak sedela kak lokalna šerifa pa se zarežovala z ovih.
"odgvor enak prejšnjemu"

s storin jankovićon nega zajebancije, izredno politično pa gospodarsko močen lobij obvloda in s takšnin češje zobati ne gre, niti če je zakon na tvoji stroni,tudi te boš zguba.

dražba de razpisana, samo mislin ka nede nišče nič kupa pa še f slabši položaj postovla stolnika pa jegovo podjetje, človeka so nasankali oz. ne jega ampak jegovega očeta in res ni fer.

Pravne države pa tak nikoli ni blo za tisto elito štera je na vrhu slovenske piramide, to enkrat zavedno naj bo narodi jasno.., enin še zgleja žarnica se ni vužgala...


Sicer pa toti Maučec tak kak vedno prireja stvari kak mu paše, res je ka je Electa naročnik totih del, samo ne direktno ampak je naročila dela svoji hčerinski firmi kak podizvajalci, za toto firmo pa je stolnik delal.
Tak ka electa direktno ne dolguje ampak njena hčerinska firma, kej po domoče pomeni eno pa isto samo f papirih pa glih ne...

MHA torek, 30. november 2010 ob 12:28

Tan je 41 krot reka, odgovor isti prešjemi. Takak je reka precednik držove, zaslišaje pred kakršnokoli držovno komisijo bi moglo biti takak pred sodiščon.

Progress torek, 30. november 2010 ob 14:20

Opet sen v dvomeh, če je te to v naše držove sploh resen ? Ne mogoče. Se pa te nej oveme pret vzemejo ali kak je te to pri nas?

MILAN torek, 30. november 2010 ob 18:20

Vuuhuu sigurno je tori posel bija že v napre načrtovoni. Nejti firmo iz periferije pa jih lepo nategnoti. Edino praf bi bilo ka se Elekti vzeme keko je dužna.

Dejan torek, 30. november 2010 ob 22:50

To je lehko samo v Sloveniji al pa še kakšnen Bananastani al Đumbostani.

TUNČEK sreda, 1. december 2010 ob 07:30

MILAN je napisal/a:
Vuuhuu sigurno je tori posel bija že v napre načrtovoni. Nejti firmo iz periferije pa jih lepo nategnoti. Edino praf bi bilo ka se Elekti vzeme keko je dužna.

Moš praf, dostakrot praf načrtno poiščejo ali poštenega ali pa naivnega podizvajalca, ke delo oprovi, ostone pa nategjeni. Držova pa nič !!! Šokiran

Legionar ponedeljek, 13. december 2010 ob 13:09

Tota naša držova je totalno zavožena; ščitijo lopove, yebeyo pa delovne lidi pa reveže. Še Hrvoti pa Srbi so začeli malo bole delati v smeri lovljenja 'vekih rib', samo prinas se nič ne zgodi! Hudi

TUNČEK ponedeljek, 13. december 2010 ob 15:37

Počokajmo do spomlodi, zej so veke ribe bole globoko, mogoče do jih te lovili ?!
Hehe


MHA ponedeljek, 13. december 2010 ob 16:07

Son sebe nede nišče preganja pa lovja. Či de što kerega razkrija, de ovi jega, te pa se rejši pistijo na miri.

TUNČEK ponedeljek, 13. december 2010 ob 16:20

Fčosik smo temi rekli roka roko umije, obe pa ksiht ! Žalosten

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.