mLD Ljutomer ponedeljek, 19. december 2011 ob 14:43

Akcija mLaDi Mlajšim je v polnem zagonu... zaradi velike udeležbe, jo podaljšujemo do srede! Igrače, ki jih ne potrebujemo več, lahko prinesete na sedež Rdečega križa, v avlo Občine Ljutomer, Zdravstveni dom Ljutomer in v gostilno Čarli! Polepšajte praznike otrokom iz socialno šibkejših družin!


V Mladi liberalni demokraciji smo leta 2003 prvič izvedli projekt Mladi mlajšim in prav je, da se tudi ob letošnjem koncu leta spomnimo naših najmlajših. Igrače za socialno ogrožene otroke zbiramo tako že deveto leto zapored. V okviru projekta bomo s pomočjo naših članov organizirali akcijo zbiranja igrač (starih in novih), ki jih bomo nato v sodelovanju s humanitarnimi organizacijami posredovali otrokom. S celotno akcijo želimo vzbuditi občutek solidarnosti med mladimi, in starejšimi, saj smo prepričani, da je to vrlina, na kateri je potrebno graditi že v mladosti in nato skozi clelo življenje.

Hvala za pomoč!
Vaš mLD Ljutomer

http://www.mld.si/novice/zbirna-mesta-za-akcijo-mladi-mlajsim-2011/

TUNČEK ponedeljek, 19. december 2011 ob 15:22

Hvolevredna akcija in lepa gesta otrokon, ke so bogi in fčosik mogoče tüdi lačni. To ja

iTux ponedeljek, 19. december 2011 ob 18:22

Vse je lepo in prav v zvezi zbiranja igrac, vendar pa ni pravicno, da si nekdo dela na tak nacin tako reklamo. Ta mld mi asocira na neko propadlo stranko, ki je v rdecih stevilkah in ji pravtako ni uspelo priti v DZ.

TUNČEK ponedeljek, 19. december 2011 ob 19:52

To pa moš praf iTux ! Jaaa Pomežik

zobl ponedeljek, 19. december 2011 ob 20:45

Ponavadi organizatorji tovrstnih akcij organizirajo zadeve samo zato da prezentirajo sebe in delajo sebi reklamo.

Če ste tako humani, lahko bi tem otrokom kupili nove igrače, glede na to koliko se denarja vrže v nepotrebno za financiranje strank, ne pa da zbirate rabljene igrače....

Ki so zaj tisti ki se rivlejo in vedno sedijo v prvih vrstah s figo v žepu ko so neki dobrodelni dogodki, tolikor da jih fotografirajo in da se kasneje rivlejo na zakuskah, noben pa ne bi dal 100 eur v dobrodelne namene.


iTux ponedeljek, 19. december 2011 ob 21:41

zobl je napisal/a:
Ponavadi organizatorji tovrstnih akcij organizirajo zadeve samo zato da prezentirajo sebe in delajo sebi reklamo.

Če ste tako humani, lahko bi tem otrokom kupili nove igrače, glede na to koliko se denarja vrže v nepotrebno za financiranje strank, ne pa da zbirate rabljene igrače....

Ki so zaj tisti ki se rivlejo in vedno sedijo v prvih vrstah s figo v žepu ko so neki dobrodelni dogodki, tolikor da jih fotografirajo in da se kasneje rivlejo na zakuskah, noben pa ne bi dal 100 eur v dobrodelne namene.




Milo receno bedno pa se mi zdi, da sele danes 19. 12. 2011 objavljajo poziv za akcijo, ki bi se naj zacela 03. 12. 2011 iz razloga, da se kao akcija podaljsuje do srede.
Registracija na tem portalu, ki je povsem legitimna ter objava pet pred dvanajsto pa pomojem mnenju kaze le njihov pravi obraz glede te akcije.

zobl s tebo pa se strinjam in se tude sprasuvlen zake te nenamenijo par sto evrov pa kupijo nove igracke ne pa ka zbirajo rabljene pa se to pet pred dvanajsto.

mLD Ljutomer ponedeljek, 19. december 2011 ob 23:13

mislim ka tu eno par dejstev ne poznate... mld je podmladek, ki se izključno financira iz URSM in ne stranke... in dobimo po njihovim programi denar namenjen izključno za programe, ki si jih zastavimo in realiziramio... dela en kup mladih prostovoljcev, brez plačil!


Naše akcije so pa vse izobraževalnega in humanitarnega namena, in ne delanja reklame...
zbiramo od 9.12. in to zato, ker so bile prej volitve in ker nismo hoteli poslušati točno tega kar se zdaj piše... ker je odziv dober smo se odločili podaljšati, in uporabiti kot sredstvo za osveščanje tudi ta portal...
ne delamo tega za promocijo, pač pa za to, da se nekomu podari nekaj kar mogoče nebi dobil, glede na trenutno socialno situacijo...
Obveščali smo preko spletne strani in facebooka, ker za letake nimamo in se ne zdi smiselno zapravljati še dodaten denar, ki ga sicer namenimo tudi za nakup novih igrač.
Odziv je zaenkrat dober, vendar se na določenih zbirnih mestih, kjer je največ dnevnega pretoka ljudi zgleda najdejo sami vam podobni, in ne prispevajo nič, ampak kvečjemu še kaj odnesejo ali popljuvajo.
Žalostno...

mLD Ljutomer ponedeljek, 19. december 2011 ob 23:14

še enkrat... od ldsa mi nismo financirani.

iTux torek, 20. december 2011 ob 00:08

SAj ni nihce omenjal od koga konkretno naj bi bili financirani. Dejstvo pa je, da na linku, ki ste ga dodali, pise da se je zbiranje pricelo 03. 12. 2011, medtem ko pa sedaj pisete da se je sest dni kasneje. Saj v konci fazi nima nobene veze kdaj se je, je pa glavno da se je, kar pa je sicer lepo ni pa lepo da se s tem prekomerno oglasujete, ker je to nepotrebno.

Mnenja sem, da ce niste hoteli pred volitvami o tem govoriti, da bi lahko takoj po volitvah na tem portalu objavili t.i. poziv k akciji, ne pa da se je s tem cakalo do vceraj, tj. do 19. 12. 2011.
Na kratko bi lahko napisali, kaj se zbira, za koga in na kaksen nacin se lahko prispeva.

mLD Ljutomer torek, 20. december 2011 ob 01:13

kak te ne... malo poste za nazaj še 1x preberi... poleg tega pa nič ne oglašujemo ampak pozivamo.
Noben pa te ne sili k nobeni stvari.
Hjooj
se pa ti pardoniramo, nismo pričakovali takšnega odziva (negativnega). Najboljše ka se nehamo udeleževati takšnih in podobnih akcij, da se potem lahko spet pljuva po neaktivni mladini.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.