kobreti nedelja, 21. oktober 2007 ob 22:06

Tak tu okoli nos so se na veko začeli zidati upokojenski domovi(predjamski gradovi)Jezik Jezik in to v Rödencih, Radgoni in baje v Lejnarti. Ja začeli so štinderati na nos kan do nas na stora leta fteknili!Aplavz.No v Radgoni že förbo gor vlečejo tak ka se že od daleč šajnaPisk

Dejan nedelja, 21. oktober 2007 ob 22:12

Viš, kak lepo. Za nos tü v Lotmerki pa so že pred leti poskrbeli Vuuhuu
Provi hotel momo sred Lotmerka...

kobreti nedelja, 21. oktober 2007 ob 22:19

Ja pa razpis za delovna mesta so že vün dali, pa to za okoli šejeset delavcov.Aplavz ,tak tü pa se fse skup stovi.Bilo je tak.Tisti h ki so se prijavili je bilo nekaj čez 700Khmm in to je seveda mala verjetnost ka bi doba službo.Še huje pa je ka so na razgovore morali iti v Marprog na zidarsko firmo Stavbar, kjer so izbirali bodočo medicinsko in ostalo osebje kaj kcoj spoda.Tisti ki pa so ne bili niti tak blizik ka bi do razgovora prišli pa so domu dobili obvestilo, da niso izbrani za ožji krog .Najhuje pa je to ka je na töten papiri(iz Stavbarja)napisani datum pret kak pa se je razpis sploh zaklučaGor Šokiran ,tak ka še marsikdo sploh prošje ne napisa pa posla pa so ga že füdnili!Ubog Khmm

MHA ponedeljek, 22. oktober 2007 ob 11:56

Pa v Beltincih še delajo enega.

Ve so fejn toti dumi, ka te nešče za store lidi skrbi. San dere bomo mi starčeki, te de preveč dumof. Nekda je blo po družinah dece kak mrovel, gnesden pa še mojo pofprečno enega pa trifrtole.

Jernej torek, 23. oktober 2007 ob 23:35

ci de se ena upokojenska reforma (2010)
.. te mu tak mogli dugo delati!
tak dugo ka nami trügo polek delavnoga mesta postavijo ka se samo noter lezemo ci bode se slo proti kunci!

Mislim stem povedati ka niti nej trbej tak po tem dom starejsi obcanov.

Glede toga ka gnes den sigdar bole vec mlade druzine za svoje starse ne gledajo da vec nemrejo za sebej skrbeti, bi se trbelo dom starejsi obcanov!

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.