Dejan petek, 9. april 2010 ob 23:52

Liter pa slatino bi moga soboj meti. Simon je provi đek. De moga nan dale špilati he he.

MILAN sobota, 10. april 2010 ob 08:15

Mislec mi smo ne tak striga komisija tak če malo zaškriple ne zamerimo

Legionar sobota, 10. april 2010 ob 19:33

Ma to je itak fse vküp brezveze, s totih 'talentov' tan itak nikdor nič nede. Hihihi

prlek1825 sobota, 10. april 2010 ob 21:26

se dobro ke je simon reko ko jih j....ke so resen bedoki vsi poprek

Legionar nedelja, 11. april 2010 ob 11:12

Meni je ne jasno, ke bi eni s ten tan radi dosegnoli? Mislec Če kero stvor delaš s srcon, pa uživaš v ten, zake je te treba hoditi okoli nekših komisij, pa ka se zato še pol Slovenije smeje s tebe? Zake bi vsi po vsej sili šteli biti nekše zvezde? Po eni stroni je to ne slabo; če ne drügo , so eno postovleni na realna tla, pa tega nebi smeli vzeti za slabo. Enostavn je pač tak, ka smo ne vsi za vse! Jaz aktivno laufan že 10 let, pa se laufa tüdi po maratonih v Berlini, Lublani, Radencih pa še ge, pa sen se že dovno poslovja od tega ka bon mogoče kda prvak Slovenije v teki na 10 km ali pa v maratoni recimo. Enostavno sen se pač sprijaznja s ten, ka nikdar nen vrhunski tekač. Povprečen ja , vrhunski pa nikoli. Hihihi Zej laufan s srcon, za svojo düšo, tü pa tan še namenin iti na kakši uradi tek in to je to. Ne nücan nikših potrditev pa nikših naslovov. Či si pač povprečen pevec , igralec ali kekoli pač, te se pač moreš sprijazniti s ten, pa delati to ke rad delaš , pa uživati v ten, pa de nejbojše. Brezveze trošiti živce, pa zlivati slabo volo na nekoga na način "ku*c jih gleja" ali pa "ko jih jebe", pa tak dale...Nejpred je ene stvari treba pač malo pri sebi razčistiti, pa se sprijazniti z jimi, pa de takoj bojše. Pomežik Pa prosin nej tega nišče ne vzeme slabonamerno, ampak obratno.

SlovenianDevil nedelja, 11. april 2010 ob 11:32

Dokej dugo glejan toto temo, pa sen bijo tiho, ampak z Legionaron se moren strinjati. Pa še to, resen spoštuvlen tiste, ki so meli pogum, ka so šli to pa pokozali kej znojo (tu mislin lujzeka pa simona). Samo postavte se v kožo žirije, bi vi spüstili kerega od naših nastopajočih dale? Pa ne glejati kak ponavodi popevle, ampak samo na podlagi tega kej ste vidli tan. Jaz osebno ne bi, pa ne me zej napadnoti s vseh strani, samo da sem jaz v komisiji lujzeka pa simona ne bi spüstjo napre. Če bi mogo bi se te pret odločjo, ka bi spüstjo lujzeka, ker je vsej pesen bila všečna, pa glos ma tudi super.

Zdi pa se mi zlo slabo ka Prleki hodijo to, te pa ko ne pridejo dale začnejo tolati "ku*c jih gleja" ali pa "ko jih jebe", ker izpodnemo nekši kot lidje ki se ne znojo obnošati.
Sicer razmin obo, ka sta bilo huda, ampak takšo obnošaje je meni ne bilo glih nekej s čim smo se mogli pokozati slovenski javnosti.

Progress nedelja, 11. april 2010 ob 11:42

Tudi obnašanje v zakulisju, na ulici , delovnem mestu, družbi, skratka povsod kjer pač nismo sami pove nekaj o človeku s katerim imamo opravka...pa smo res Prleki tak štorasti ?

Legionar nedelja, 11. april 2010 ob 12:34

In te se čüdimo, ka eni glejajo na nos Prleke kak na ene dudeke? Mislec Obo sta šla to, in lehko sta pričaküvala tüdi ka jidva žirija pač nede spistila naprej, to je pač del tote igre, pa takša so pravila. In iskreno povedano, nejč jaz nobenega od jedva nebi spüsta naprej, mislin ka smo lehko teko odkriti pa realni v toten primeri. Zapa či pač tega ne znota po moško pa dostojanstveno prenesti, pa je to drüga stvor. Ke je bojše, ka poveš človeki iskreno, čü, tak pa tak je, ali pa mo v ksiht lažeš kak je dober igralec ali pa pevec, hkrati pa se mu režiš za hrbton. No, keje bojše pa bole pošteno?

Pepek z brega nedelja, 11. april 2010 ob 12:59

Ploskač Ploskač Ploskač Ploskač
Končno je neše reka to, kej večina od nos misli. Jas sen sene šteja glasiti, ker se mi je ne zdelo vredno - tota norija se mi enostavno proti postovla. Sen bija pred cejton povableni na eno podobno zadevo, samo sen povabilo glatko zavrna, ker se enostavno takših stvari ne gren in se mi vidijo total blesave... Verjen pa, ka mojo eni drgočišo mišleje - praf je tak.

Kej se tiče Lujzeka pa Simona se strinjan, ka sta si f toten primeri ne zaslüžila iti napre.
Razmin Simona, ka se je odločja iti pa se pokozati javnosti... Malo pa me čüdi, ka se je v to spüsta Lujzek, ki itaki pozna zadeve in zno, kak se grejo tote igre. Prepričani sen, ka bi uspeja, či bi se prijavja in nastopja pod svojin provin imenon - glos mo provi, pa tüdi popevati zno...

Jedvino obnošaje po nastopi pa je zgodba za sebe in je joko žalostno, ka sta se tak pokozala. Razmin, ka sta bilo razočarana, samo bi mogla to skriti pred kamerami. Zej sta v bistvi poplüvala sebe in tüdi fse nos Prleke... škoda. Ovi iz oddaje pa tak kumej čokajo, ka neše tak reagera, ka te mojo "štorijo" o ten, kak je neše nesramen do jih ....
Mislec Mislec Mislec Mislec Mislec

misekovi nedelja, 11. april 2010 ob 13:41

Če bi bila tan pokorna pa če bi Lujzek še enkrat priša na oder son, te bi sigurno ša dale, samo te več nebi to bilo to, iz moje strani vse čestitke za obo, mogoče bi se mogli pitati keko lidi je stalo za njima pa keko navijačov premoremo prleki ne samo na toten šovi na splošno smo vsi ene pičkice keri se sramuvlemo dostikrot tudi sfojega jezika.!!!!!!!!

Dejan nedelja, 11. april 2010 ob 16:55

Jas tote štorije ne spremlan redno, zato neke tüdi nen pametüva. Poglednen samo tote naše pa še kakši video, ki kroži okoli. Je pa čisto pri vseh viden isti vzorec, tota Luciene tloči po toten gumbi že po 10 sekundah, brez ka sploh praf vidi za ke se gre. Tak je blo pri Lujzeki pa Simoni. Pa tüdi ostali dvo mata vedno iste kvake, ne veta ke bi si zmislila. Žirija je preveč enodimenzionalna pa preveč usmerjena v nekše ideale iskaja svetovnega fenomena pa talenta. Tega pač pri nas nedo nejšli.
Pa či je toti mali ša napre -> 7-letni Rene je raztural, te bi komot lehko šla tüdi Lujzek pa Simon pa še što drügi. Ker toti mali nima nikšega talenta, razen tega, ka preveč lapa pa ka bode za 3 leta storin po glovi skoka.
Ka pa sta Lujzek pa Simon ne glih lepo predstavila nos Prlekov pa se strinjan. Ker potli tan kleti v zaodrji pa vse pošilati nekan je ne glih pametno. Lidje si te o ten nič lepega nemrejo misliti. Simon takši je, to je jegof običejni guč Nasmeh Lujzek pa je čist vredi poveda, da se še je tan ekstra lepo vidlo, ka žirija neje glede takših zadev nič razgledana.
Me pa vseeno močno zanima, kakši talent bode na kunci totega šova zmaga pa či bode s ten v Sloveniji lehko kej nareda. Ker še do zej noben takši šov pri nas neje nič pametnega odkrija.

SlovenianDevil nedelja, 11. april 2010 ob 17:06

Dejan, to ka v nega nekših vekih talentov je ne res, ker sen jih neke vidjo pa so eni res dobri, pa tu ne mislin samo pevcov, ker či vzememo za primerjavo je v angliji tudi plesna skupina zmagala, ne pa pevec. Luciene pa se mi zdi kot ena ki celo ve kej o petji, sicer če si glejo tisto verzijo kak je na televiziji bila tan zgleja kak či po 5 sekundah poči po X knofi, samo či pa pogledneš samo simonov nastop pa vidiš ka je pistila duže, ampak res dejte no lidje ob takšen nastopi jaz simona ne bi spustjo nikan. Pri lujzeki pa je bilo tak, ka ga ženska ne razmila, to delno razmin, ampak či pa poglednen z druge strani pa moremo mi lublančane razmiti pa tudi ne gučijo glih nekše blesteče slovenščine.

Glede ovega malega pa je tak, ka se mi zdi ka so ga dale dali, samo zato ka so se bojali ka de se mali zjoko či ga zavrnejo...

Maš pa čisto praf, ka še je iz totih talent showov v sloveniji nobena skupina na kunci ne uspela

Dejan nedelja, 11. april 2010 ob 17:23

Ja zake pa so te Simona pa Lujzeka ne dali dale? Jedva sta se potli tüdi zjokala Hahaha
Či se išče talent, te se nej išče talent. Oprosti, al toti mali nima kej iskati na takših šovih. Oz. lehko zapopevle kej misli to pa je tüdi vse.
Pa nigi nesen napisa, ka bi Lujzek pa Simon mogla iti napre. Tüdi jas jidva ne bi spüsta, Lujzeka še mogoče bi, Simona pač ne. Moti me to, ka je žirija pri ten tak ozkogleda. Lujzek bi si pač zaslüža še eno šanso, potli pa bi ga lehko komot odslovili pa ka Luciene Lujzeka ne razmi je ne Lujzek krif. Ka pa se tiče jenega petja, ne ven kakšo je, tü pač glejaš, kak je v vlogi žirije. Pa se mi vedno zdi tak puna sebe pa kot da je nejvečja zvezda daleč okoli.

Talentov se verjetno resen nekej nejde, samo ne ven či smo vidli že takši talent, ki bi lehko v malo širšen merili vala kak nekši talent. Ker sen ziher, ka de zmaga takši talent, ki v širšen merili nede prav nič izstopa. Še v Sloveniji venda ne. Susan Boyle se pač ne zgodi tak pogosto Nasmeh

SlovenianDevil nedelja, 11. april 2010 ob 18:22

Ja, to se strinjan, ka je arogantno deluvle, samo jaz sen do zej še za toto babo ne čujo, taka newen kakša zvezda je.
Za malega pa se tudi strinjan, mogli bi mu rečti hvala za nastop in nasvidenje...

optix nedelja, 11. april 2010 ob 18:35

Pa dobro, on deluje arogantno, ker ne poznaš njegove zgodovine Nasmeh
Ko vse kockice pozložiš, ti je jasno vse.

Nekdaj je imel fiks idejo da je lep in podoben silvester stalloneu, te pa so ga vsi namenoma zajebavali "oo glej toti je podoben silvester stalloneu", on pa je cvetel od zadovoljstva.
zaj je isto, prepričali so ga ka je dober muzikan.
zaj pa ma on fiks idejo v kero vervle ka je on glasbenik, po novem najbojši v prlekiji Nasmeh
veliko zadovoljstvo pa mu je, kda ga narod sreča na petrolu pa mu reče "oo kak je kaj prleški simon" te pa kima z glavo pa se z zadovoljstvom smeje in uživa.

Tak da meni je žal, da ga niso spustili naprej, ker bi naredil show s svojo pojavo tam.

Dejan nedelja, 11. april 2010 ob 18:48

Simon je umetnik posebne sorte Hehe

Evo ga, slikano na Petroli he he Hihihi

Legionar nedelja, 11. april 2010 ob 18:53

Žirija pač je kakša je, o ten je brezveze razprovlati. Či pa si gučimo o našen mnenju in to konkretno o nastopih obeh Prlekov, pa je stvor takak sen pač že napisa. Zej razprovlati o ten, zake sta ne šla Simon pa Lujzek dale samo zato, ker je ša nekši šmrklavec, se mi tüdi ne zdi glih ne mesti. Jedva sta ne šla napre zato, ker sta si tega ne zaslüžila. Tü mislin ka se fsi strinjamo. Simon naprimer je ne zna besedila od Cesarice, narobe je izgovorja besede, pa tak dale...Že tisti začetek "zadnji konci lipnje zore" namesto "zlatni konci litnje zore" pove vse. Hihihi Da bi se bor besedila nafča. No, mu pa čestitan za pogum, dosegna je svojih 5 minut slave, čiglih na takši način. Pomežik

Kapa se same tote oddaje tiče, pa mislin ka je to ena veka glupost, pa ka keri ma vsej malo v glovi, to ne gre. Tak, več pa o ten niman za povedati.

Dejan nedelja, 11. april 2010 ob 18:55

Simon si besedila vedno sproti zmišlüvle Nasmeh

Malo zaplešte poleg Hehe

kobreti nedelja, 11. april 2010 ob 19:13

no zaj pa se pomalen kredi narete ka do po meli po poptveji talente, nekaj si priprafte za gut splaviti če se van de slučajno zaletelo Hahaha

optix nedelja, 11. april 2010 ob 20:18

Dejan je napisal/a:
Simon si besedila vedno sproti zmišlüvle Nasmeh

Malo zaplešte poleg Hehe



kaj je ze oni neksni Janko Nerat ,tisti je tudi pravi Nasmeh



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.