sobota, 17. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

MHA
Ste že čüli za iTiVi?

Prek interneta si naročiš film, drugi den moš že film v nabiralniki, ga pogledneš dere moš cejt, ga lepo doš nazej f kuverto, f keri si ga doba, pa odneseš na pošto. To je fse! Brez poštnine, brez zamüdnine, lehko ga moš kak dugo ti paše (san gor fseeno piše VRATI SE!) Mojo prek 4000 filmof na DVD-ji.

Mojo naročniške pakete:

:naprej: ka dobiš 1 DVD naednok, na mesec si ji lehko sposodiš 3 za 5,99€

:naprej: ka dobiš 1 DVD naednok, na mesec si ji lehko sposodiš neomejeno, za 9,99€

:naprej: ka dobiš 2 DVD-ja naednok, na mesec si ji lehko sposodiš neomejeno, za 14,99€

:naprej: ka dobiš 3 DVD-je naednok, na mesec si ji lehko sposodiš neomejeno, za 18,99€

:naprej: ka dobiš 5 DVD-jof naednok, na mesec si ji lehko sposodiš neomejeno, za 29,99€

<strong>klik</strong>

Je keri že slučejno proba? :mislec:
Almanah
ne še nesen! jaz hodim v megadvd v lotmerk, ka domočemi penezi don...
Nela
To se pa nesem cula.....samo je pa cool da ne treba nic postnine plocati pa zamudnine, pa ka ko poglednes gveras, nega niksne sile. :mislec:
Dejan
Čüja že, pred leton, gda se je to začelo, uporabla pa še ne, da si som potegnen kakši film dol, gda bi rad kej gleja.
MILAN
:vuuhuu:
ja kdo pa te najdete cejt ka bi
še nekše filme glejali???????????
Dejan
Jas man glih 1x na 3 mesce cejt :klicaj:
Makaveli
eh ko j**e toti itvi....sen ze steja narociti poskusno pa nisen moga te pa sen pita ce lehko kao film ce ti je dober kupis kak pise v brošuri...pa je reka ne ka mojo samo enega na zalogi mislin lol...
MILAN
:vuuhuu:
pogledni si KÜNŠTNE PRLEKE
PA NE NÜCAŠ NEKŠI FILMOF
kobreti
Ja pa še poučna komedija je s srečnin küncon!
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.