MILAN nedelja, 25. november 2007 ob 19:10

Ta nit obravnava video: Video Jože Kosec - stari mladinec
Ja to je resen eden provi SKALEK tak smo mu vsi pravili.Je bija prvi keri je meja vinotoč in to urejenega tak ka so hodili glejat z vsek kuncof.Bija je zanimiv pa pun humora.Fčosik smo ga malo okoli prnesli pri pijači. On je strega drüge goste mi pa smo kakšnega prnesli na črno s pivnice.

Dejan ponedeljek, 31. marec 2008 ob 11:49

Gnes nas je Jože zapüsta Žalosten
Nej počivle v miri, ki si ga je zaslüža.

MHA ponedeljek, 31. marec 2008 ob 12:57

Kak sen vida ka je objava pod zadnje objave sen si misla ka boš neke takšega napisa.

Dejan ponedeljek, 31. marec 2008 ob 16:19

Umrl je častni član SMS Jožef Kosec

SMS – Stranko mladih Slovenije je davi užalostila vest, da je danes 31. marca zjutraj umrl najstarejši in častni član SMS Jožef Kosec. Gospod Kosec iz Miklavža pri Ormožu, 95-letni upokojeni mojster pleskarstva, je bil od vstopa v SMS januarja leta 2001 vse do smrti izjemno dejaven in je pomembno prispeval k delovanju stranke. Tako je na primer še na lanskih predsedniških volitvah pomagal pri predvolilni kampanji kandidata SMS, njenega predsednika mag. Darka Krajnca, in celo prisostvoval vlogi njegove uradne kandidature.

V SMS se bomo gospoda Kosca spominjali kot velikega človeka, polnega življenjskih izkušenj, modrosti, pametnih nasvetov, pa tudi po njegovem veselju do življenja, optimizmu, živahnosti in po neredki razposajenosti. Ljudi okoli sebe je znal prav vedno navdihniti, spodbuditi in podpreti v vseh prizadevanjih. Vedno mu bomo hvaležni za njegov trud, velik prispevek k stranki in za njegovo človečnost, ki jo je izžareval in s tem dajal vsem nam upanje, da je mogoče prav vse. Gospod Kosec, pogrešali vas bomo.

Članice in člani SMS

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.