maslo12 četrtek, 19. oktober 2006 ob 01:48

Ljubitelji košarke, pozor!
Pred vrati je ponovno zimski čas, kar pa bomo ponovno izrabili za naše druženje, zato vabimo vse, ki bi radi sodelovali v Pomurski košarkarski ligi (sezona 2006/07), da se udeležite sestanka za vodje ekip, ki bo v petek, 27.10.2006 v učilnici telovadnice 1. Osnovne šole v Murski Soboti. Sestanek se bo začel ob 19. uri, končal pa predvidoma ob 21. uri. Na sestanek so vabljeni vsi, ki bi radi sodelovali v Pomurski košarkarski ligi, pa tudi tisti, ki imate ideje, kako ligo narediti še boljšo. Lansko leto je slavila ekipa KK Prleškega študentskega kluba iz Ljutomera, ki je na finalnem turnirju ugnala ekipo KK Lindau Lendava, zraven že omenjenih ekip pa so sodelovale še ekipe iz Šalovcev, Gornje Radgone, Beltincev in Središča ob Dravi. Tako se nas je pod pomurskimi koši zabavalo več kot 70 ljubiteljev košarke, svoje pa so dodali tudi zvesti navijači.
Torej – sestanek za vodje ekip v Pomurski košarkarski ligi bo v petek, 27.10.2006 ob 19. uri v učilnici telovadnice 1. Osnovne šole v Murski Soboti.

Več informacij na: matevž.jakelj@gmail.com in kmalu tudi na spletu - www.tiptours-pkl.com

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.